Orijinalini görmek için tıklayınız : Murat Boz Yarın Beyaz Showda
Arkadaşlar yarın(cuma günü) TARKAN'ın eski vokalisti Murat boz Beyaz show'da.....Sakın kaçırmayın,üzülürsünüz....... belki Tarkanda gelebiLİRMİŞ DUYULUR.......:1: :1:
TarkanColl
01-02-07, 21:29
Mutlaka izlerim. Tarkan gelirse tam süper olur. :36:
Teşekkürler...
**MegaStarkan**
01-02-07, 21:31
oo güzel :20: tskler haber icin :21:
hiççççççççççç sanmıorm :) :29:
Tarkan gelmesede yine bol bol tarkan muhabbeti yaparlar
Tarkan gelmeyeceği kesin. Ben tarkanı en çok sezen konuk olduğunda bekledim gelir diye ama ondada kenan çıktı geldi:D Beyazıt murat'a bol bol tarkanı sorar.öyle bişeler olur bence...
Yani kisacasi Murat Boz yine Tarkanin Golgesi altinda kalcak he.. yazik ya adama iki uc soru soruolar sarkilariyla ilgili sorra donup dolasip konu tarkana gelio :4:
TarkanColl
02-02-07, 00:09
Tarkan programlarına gelmiyo diye üzülmesinler. Onlar zaten bikaç haftada bir Tarkan'ı konuşarak programlarına getiriyorlar.
Murat Boza Tarkan soruları sorulmadığı gün kendini kanıtladığı gün olacaktır.
Zannetmiyorum Tarkan gitmez o programa.Bunca söylenen sözden sonra. Yine Tarkanı kullanıp reklam yapıyolar.
gitmezz baya baya tarkan konuşurlarr o kdr.. bu arada klibi 14,30 yaıa gircek murat boz'un...
megastar_mert
02-02-07, 12:50
BEnce programın başında tarkandan söz etmicez dicekler ama program yine Tarkan muhabbetiyle geçcek :) Kesinlikle kaçırmam mucks saolun
Valla TARKAN ın Beyaz Show a çıkmasını isteyenlerin en başında gelenlerdenim...Hep diyorum Beyaz Tarkan hakkında ileri geri konuşmadı..Diğer arkadaşın söyledikleri Beyaz'a da mal edildi bu üzücü..Tarkan Beyaz Show a çıkarsa bence mükemmel olur!
tesekkurler haber icin. ama tarkan gelmez ya .ama ben onun hakkinda muhabetleri de seviyorum izlerim yani
tesekürler haber werdiğin için...
tarkan gelmese bile murat bozu izlemek yeter ztn:D:D
TarkanColl
03-02-07, 01:15
Beyaz Show az sonra başlıyor.
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.