Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan'ı Giydiren En İyi Modacısı Kim?
Tarkan'ı Giydiren En İyi Modacısı Kim?
BENCE "BAHAR KORÇAN"dı....
:36131411hq: :36131411hq:
Kesinlikle Dice Kayek Kuzukuzu kostümleri onundu..Hatta italyada Tarkanı manken bile yapmıştı...
alitandogan
31-01-09, 00:32
bence tarkanin modacisi marc jacobs olsa tarkanimin giysileri daha agir lüks cekici ve pahali olur !!! <3<3<3<3
kartales26
31-01-09, 11:47
tabiki dice kayek
Bencede Dice kayek arkadaslar
:20:evet Serdarcım ben de sana katılıyorum Dice Kayek:20:Tarkanım daha bi farklıydı:10:
denizmavisi
15-02-09, 19:39
kuzu kuzu kostümleri gerçekten berbattı bana göre iyi bir modacı bir türlü bulamadı kendine ama en iyi dönemi dudu ve come closerdaki hali
tarkaseksüel
15-02-09, 21:07
hiçbirini tanımıyoru m ve hangi dünemler olduğunu bilmiyorum ama kuzu kuzu diye düşünüyorum hangisi oluyorsa artık
arkadaşlar bnde hangi modacının tarkanı nası giydirdiğini bilmiyorum açıkçası:D bu nedenle şöyle bişey düzenlense iyi olur modacıların adları yazılsa ve tarkanı nası giydirdiklerinin resimleri olsa ona göre karar versek:D:D:D...
bence kesinlikle bahar korçan....ahh ahhh çok arıyorum ben tarkanımın o dönemki kıyafetlerini....şimdi beyaz atletle çıkar oldu sahneye bile....bence acilen yeni bir modacı bulsun kendine..yoksa eski günlerini daha çooook arayacağız maalesef:((
dice kayek kesin
onun dukkani gitmistim ben pariste waouwwwww onun koleksyonu cokkk guzel
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.