Nzl
18-12-06, 12:00
Kuzu kuzu dedim ama kalbimi çizdi
Mustafa KIZGINYÜREK
Nazan Öncel, kendisi için "Çok biliyor o" diyen Tarkan’a sahneden seslendi: "Kuzu kuzu dedik birine ama o hoşuma gitmeyen şeyler söyledi. O sözler kalbimi çizdi..."
Utan şarkısını söyledi
Nazan Öncel, bir röportajında, "Ahmet Ertegün gibi insanların Türk şarkıcılara hayrı dokunsaydı, Tarkan yıllarca bireysel mücadele vermez, daha iyi yerlerde olurdu" demiş, Tarkan da yanıt olarak "Çok biliyor o, boş konuşmuş" açıklamasını yapmıştı. Önceki akşam Günay Restoran’da sahneye çıkan Öncel, "Utan" adlı şarkıyı seslendirdikten sonra seyirciye dönerek şunları söyledi:
Gözleri derya deniz
"Kuzu kuzu dedik birine. Kuş sütüyle besleriz dedik. Gözlerine derya deniz dedik. Lıkır lıkır içmek istedik ama hoşuma gitmeyen şeyler söyledi. Bu sözler kalbimizi çizdi. Ne diyeyim bu şarkı da böylece adresine gitti..." Öncel, sahnede yakında oğlunu evlendireceğini de açıkladı.
İŞTE TARTIŞMA YARATAN ŞARKI
Kendinle sorunların vardı
Kıskançlık durumların vardı
Hem karnım doysun istiyorsun
Hem pastam dursun istiyorsun
Uyan kış uykusundan uyan
Besbeterim acizim
Yaptıklarından utan
Bir gün benim ellerimi öpeceksin
Bak göreceksin çok öpeceksin
Affet beni bir daha diyeceksin uyan
http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin/5631144.asp?gid=90
Mustafa KIZGINYÜREK
Nazan Öncel, kendisi için "Çok biliyor o" diyen Tarkan’a sahneden seslendi: "Kuzu kuzu dedik birine ama o hoşuma gitmeyen şeyler söyledi. O sözler kalbimi çizdi..."
Utan şarkısını söyledi
Nazan Öncel, bir röportajında, "Ahmet Ertegün gibi insanların Türk şarkıcılara hayrı dokunsaydı, Tarkan yıllarca bireysel mücadele vermez, daha iyi yerlerde olurdu" demiş, Tarkan da yanıt olarak "Çok biliyor o, boş konuşmuş" açıklamasını yapmıştı. Önceki akşam Günay Restoran’da sahneye çıkan Öncel, "Utan" adlı şarkıyı seslendirdikten sonra seyirciye dönerek şunları söyledi:
Gözleri derya deniz
"Kuzu kuzu dedik birine. Kuş sütüyle besleriz dedik. Gözlerine derya deniz dedik. Lıkır lıkır içmek istedik ama hoşuma gitmeyen şeyler söyledi. Bu sözler kalbimizi çizdi. Ne diyeyim bu şarkı da böylece adresine gitti..." Öncel, sahnede yakında oğlunu evlendireceğini de açıkladı.
İŞTE TARTIŞMA YARATAN ŞARKI
Kendinle sorunların vardı
Kıskançlık durumların vardı
Hem karnım doysun istiyorsun
Hem pastam dursun istiyorsun
Uyan kış uykusundan uyan
Besbeterim acizim
Yaptıklarından utan
Bir gün benim ellerimi öpeceksin
Bak göreceksin çok öpeceksin
Affet beni bir daha diyeceksin uyan
http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin/5631144.asp?gid=90