HakanÇelik
05-12-06, 13:30
Megastarlık geri alındı
Türkiye'de bazı sıfatlar o kadar kolay kullanılıyor ki, insan şaşırıyor..
“Ünlü", “En ünlü", “star", “megastar"...
magazinturk'ün prensiplerinden biri de, bu tür sıfat kullanımlarında çok titiz olmasıdır. Doğrusu editörlerimiz bu konuda çok ince eleyip sık dokudular...
Örneğin, Tarkan için hiçbir zaman “megastar" ifadesini kullanmadılar...
İnsanın gülesi geliyor: “Megastar Tarkan"...
Bunu söylerken, Tarkan'ı küçültmüyorum, böyle bir niyet kesinlikle yok...
Bunun Tarkan ile de bir ilgisi yok...
Sadece “Megastar" kavramını yüceltiyorum...
Bir sanatçı insana verilecek en yüksek unvan “megastar"... Bunu bilmek gerek...
Gazeteler, TV'ler, internet siteleri, “Tarkan" lafını gördüler mi, kolaycacık ekliyorlar önüne “megastar" sözcüğünü...
Dün gece “Dondurmam Gaymak" filminin galası sonrası Tarkan, gazeteciler ile tartışmış ya, bugün de internet siteleri, “megastar" sıfatını geri almışlar Tarkan'dan ve bir yerde de deniyor ki, “Bu sıfatı biz vermiştik, geri alıyoruz"...
Türkiye'de işler böyledir: Olmayan şey hak etmeyen kişiye verilir ve geri alınır...
Herkes de bu illüzyonu gerçek sanır...
http://www.magazinturk.com/main/
Türkiye'de bazı sıfatlar o kadar kolay kullanılıyor ki, insan şaşırıyor..
“Ünlü", “En ünlü", “star", “megastar"...
magazinturk'ün prensiplerinden biri de, bu tür sıfat kullanımlarında çok titiz olmasıdır. Doğrusu editörlerimiz bu konuda çok ince eleyip sık dokudular...
Örneğin, Tarkan için hiçbir zaman “megastar" ifadesini kullanmadılar...
İnsanın gülesi geliyor: “Megastar Tarkan"...
Bunu söylerken, Tarkan'ı küçültmüyorum, böyle bir niyet kesinlikle yok...
Bunun Tarkan ile de bir ilgisi yok...
Sadece “Megastar" kavramını yüceltiyorum...
Bir sanatçı insana verilecek en yüksek unvan “megastar"... Bunu bilmek gerek...
Gazeteler, TV'ler, internet siteleri, “Tarkan" lafını gördüler mi, kolaycacık ekliyorlar önüne “megastar" sözcüğünü...
Dün gece “Dondurmam Gaymak" filminin galası sonrası Tarkan, gazeteciler ile tartışmış ya, bugün de internet siteleri, “megastar" sıfatını geri almışlar Tarkan'dan ve bir yerde de deniyor ki, “Bu sıfatı biz vermiştik, geri alıyoruz"...
Türkiye'de işler böyledir: Olmayan şey hak etmeyen kişiye verilir ve geri alınır...
Herkes de bu illüzyonu gerçek sanır...
http://www.magazinturk.com/main/