Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkanin Hangi şarkiyi Söylemesini Isterdiniz
DieForYou!
05-12-06, 11:28
ben bu şarkıyı söylemesini isterdim
SENİ BEN ELLERİN OLSUN DİYEMİ SEVDİM
Muazzez Ersoyun Söylediği Bir şarki Vardi (aşka Davet Olmaz) Bu şarkiyi Tarkanin Agzindan Dinlemeyi Gerçekten çok Isterim çünkü Ona çok Yakişirdi.......:41: :40: :42: :43: :17: .
cakkıdıyı söölemesini isterdim gerçi öle söölentilerde var sezen tarkana şarkıyı vermek istemiş kenan kapmış diye
aslı varmı bilemem tabii onu kocam bilir :P :D :)
tsm den gitme sana muhtacımı, sezen den sarı odaları söylemesini çok isterdim...:10:
keşke hitt bir albüm yapsa ya en iyi 20 şarkısını şimdiki o güzel oo oturmuş kendini aşmış sesiyle seslendirse bunu çok isterdim o albümün kesinlikle en az 10 milyon satıcana eminimm çünkü inanılmaz bir şarkı olurdu
http://img236.imageshack.us/img236/1415/tarkanmegastarjg8.jpg (http://imageshack.us)
mor ve ötesi-cambaz söylemesini isterdim
megastar_mert
10-02-07, 19:54
:18: :18: Sagopa Kajmer-pesimist:18: :18: dermişim..:28:
murat Boz püff :)
Mor ve Ötesinden bir derdim varı söylemesini isterdim
Bir kere cem özer in programında söylemişri. Onu albümünde de sölemesini isterdim. "AVUÇLARIMDA HALA SICAKLIĞIN VAR"
esra_tarkanizim
11-03-07, 03:18
ya başka bişy olsunnn
Sezen Aksu - Şanıma İnanma ve Nuh - Deli Sevda.....
Nuh'u tanımazsınız.Ama bu şarkı Tarkan için yaratılmış yok böyle bişi... :) Şarkının adı bile Tarkanlık.İsterseniz bi ara yükliyim de dinleyin...
:18: :18: Sagopa Kajmer-pesimist:18: :18: dermişim..:28:
murat Boz püff :)
evet murat boz püf:20:
arjen22-tarkan
11-03-07, 13:15
Duydum Kii Unutmuşsun Gözlerimin Rengini Duydum Kii Unutmuşsun Saç Rengimi ..... Ve Çakkıdı yı Okumasını İsterim !
Ben Iboyla düet yapmasini isterdim..
Acikcasi tarkani programina getirip olaganüstü imparator&megastar showu yapsalar süper olur..
Da bunlar biraz imkansiz gibi..ikisinin arasi cok soguk:16:
levent yükselin med-cezir şarkısını söylemesini isterdimm :10: :10:
devilscream
13-03-07, 20:48
Ben yaşardan kör bıçağı isterdim
omer.calisal
13-03-07, 23:10
kesinlike kenan doğuludan eurovision parçası shake it up şekerimi söylemesini isterdim ve avrupa yı iyi sallar bu parça tabiiiii tarkanım söylerse
bence zeki müren in söylediği GİTME SANA MUHTACIM şarkısını harika okur
Yakisikli89
05-04-07, 15:49
en güzeli
kendi sarkilarini söylesin
ve önündeki nesil bu anketi yeniden acsinlar ve onlar söylesinler :)
eski aşrkılarıonı ilk üç albümünüde yeniden yorumlasın ve klip çeksin ozman görün tarkanı
prettygirl_4_
07-04-07, 14:14
Yalın Herşey Sensin Bna söylerse dha güzel olur tabi:))
bana sen lazimsini soylesi rafet el romandan cok guzel olur ya
micheal jackson şarkılarını nasıl söyleyecegini merak ediyorum özellikle billie jean
betül_tarkan
29-04-07, 12:38
eski aşrkılarıonı ilk üç albümünüde yeniden yorumlasın ve klip çeksin ozman görün tarkanıBENCEDE YA AMA CAKKIDIYIDA SÖYLESİN
tarkan-rock
11-05-07, 17:41
BENCE NEŞET ERTAŞDAN -AHİRİM SENSİN-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
evvelim sen oldun,ahirim sensin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANCAK buşarkıyı söylerse -TARKAN-sevmeyen bir kaç adam bile kalmaz!!!!
tarkanımsı
12-05-07, 00:24
leman sam ın gül güzeliiiiiii
:20: :20: :20:
Bence Orhan Gencebaydan Batsin bu dünya ............
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.