Orijinalini görmek için tıklayınız : hakan aygün'ün fışkıran zekası..
HakanÇelik
02-11-06, 12:55
Kısacası, “İngilizce şarkı söylemeye heveslenip rezil olan Tarkan” durumuna Yılmaz Erdoğan’dan sonra Cem Yılmaz’ın da düşmesine “ramak” kalmış...
http://www.evetgazetesi.com.tr/arsiv/evetarsiv/habergoruntule.asp?bolum=12451
bu sözler hakan aygün'ün "hokkabaz" filmini eleştirirken kurduğu bir cümle. zekası o kadar fazlaki bir filmi eleştirirken, bir müzisyene çirkince laf uzatıyor. ne alaka şimdi diyebilirsiniz. demeyin burası türkiye yazarlar gerekli gereksiz yazarlar...
hbr için tşk
reklam ne türlü olursa olsun reklam yani.
sonuçta çaba gösterip çalışan birileri var. bu eleştiriler emek vernleride yıpratır.
link çalışmıo
arjen22-tarkan
02-11-06, 15:05
Yorum Yook Bu Haberlere Alıştımm
Bu Tür Yazarları da Ciddiye Almıyorumm !
sitenin veritabanında hata veriyor
Server.MapPath() error 'ASP 0171 : 80004005'
Missing Path
/arsiv/evetarsiv/fonksiyon/veritabani.asp, line 14
The Path parameter must be specified for the MapPath method.
okuyamadım malesef ama tahmin ediyorum yine gereksiz bir kisilik, gereksiz bir yorum.tarkan rezil mi oldu ?
yazıklar olsun hakan aygün
albümü kackere dinledin ?
kac yabancıya sordun fikrini ?
come closer o kadar büyük bir sükse yapamasada rezillik yada basarısızlık diye bisey söz konusu olamaz.
scorpioness
02-11-06, 19:23
O adam önce kendisi türkçe konuşmayı öğrensin öğrendiği türkçeyle ve çıktıgı dandik kanallar dan aldığı parayla bi ingilizce kursuna yazılsın sonra gelsin Tarkanın ingilizce şarkıları için yorum yapsın.....
O adam önce kendisi türkçe konuşmayı öğrensin öğrendiği türkçeyle ve çıktıgı dandik kanallar dan aldığı parayla bi ingilizce kursuna yazılsın sonra gelsin Tarkanın ingilizce şarkıları için yorum yapsın.....
katılıyorum canım...bravo :29:
Bu adamın müziğin m sinden bile haberi yok . İşi gücü Tarkanı karalamak.Geçenlerde Anlat bakalım yarışmasına katıldı. Müzik kültürü yerlerde adamın. Asıl rezil olan o. Pek takmayın bu 3 sınıfta değil 5. sınıf bi yazar
**MegaStarkan**
03-11-06, 01:57
:13: salla gitsin:13:
ben hakan aygüne burdan bildigim bütün küfürleri yolluyorum kimse kusura bakmasın
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.