PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hakan aygün'ün fışkıran zekası..

HakanÇelik
02-11-06, 12:55
Kısacası, “İngilizce şarkı söylemeye heveslenip rezil olan Tarkan” durumuna Yılmaz Erdoğan’dan sonra Cem Yılmaz’ın da düşmesine “ramak” kalmış...

http://www.evetgazetesi.com.tr/arsiv/evetarsiv/habergoruntule.asp?bolum=12451

bu sözler hakan aygün'ün "hokkabaz" filmini eleştirirken kurduğu bir cümle. zekası o kadar fazlaki bir filmi eleştirirken, bir müzisyene çirkince laf uzatıyor. ne alaka şimdi diyebilirsiniz. demeyin burası türkiye yazarlar gerekli gereksiz yazarlar...

wengin
02-11-06, 12:59
hbr için tşk
reklam ne türlü olursa olsun reklam yani.
sonuçta çaba gösterip çalışan birileri var. bu eleştiriler emek vernleride yıpratır.
link çalışmıo

arjen22-tarkan
02-11-06, 15:05
Yorum Yook Bu Haberlere Alıştımm
Bu Tür Yazarları da Ciddiye Almıyorumm !

RaSKaS
02-11-06, 19:09
sitenin veritabanında hata veriyor
Server.MapPath() error 'ASP 0171 : 80004005'

Missing Path

/arsiv/evetarsiv/fonksiyon/veritabani.asp, line 14

The Path parameter must be specified for the MapPath method.
okuyamadım malesef ama tahmin ediyorum yine gereksiz bir kisilik, gereksiz bir yorum.tarkan rezil mi oldu ?

yazıklar olsun hakan aygün
albümü kackere dinledin ?
kac yabancıya sordun fikrini ?

come closer o kadar büyük bir sükse yapamasada rezillik yada basarısızlık diye bisey söz konusu olamaz.

scorpioness
02-11-06, 19:23
O adam önce kendisi türkçe konuşmayı öğrensin öğrendiği türkçeyle ve çıktıgı dandik kanallar dan aldığı parayla bi ingilizce kursuna yazılsın sonra gelsin Tarkanın ingilizce şarkıları için yorum yapsın.....

mavi
02-11-06, 19:57
O adam önce kendisi türkçe konuşmayı öğrensin öğrendiği türkçeyle ve çıktıgı dandik kanallar dan aldığı parayla bi ingilizce kursuna yazılsın sonra gelsin Tarkanın ingilizce şarkıları için yorum yapsın.....
katılıyorum canım...bravo :29:

fantin
03-11-06, 00:32
Bu adamın müziğin m sinden bile haberi yok . İşi gücü Tarkanı karalamak.Geçenlerde Anlat bakalım yarışmasına katıldı. Müzik kültürü yerlerde adamın. Asıl rezil olan o. Pek takmayın bu 3 sınıfta değil 5. sınıf bi yazar

**MegaStarkan**
03-11-06, 01:57
:13: salla gitsin:13:

ozkan1907
03-11-06, 12:52
ben hakan aygüne burdan bildigim bütün küfürleri yolluyorum kimse kusura bakmasın