Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan'ın sürprizi ne olabilir?
TarkanColl
30-09-06, 01:21
Tarkan bu gün konserleri için yurt dışına gitti ve havaalanında, dinlendiği süre boyunca müzikten uzak duramadığını ve güzel bir sürpriz hazırladığını söyledi.
TSM albümünden mi bahsediyor acaba? :24:
Sizce sürprizi nedir?
scorpioness
30-09-06, 01:29
bence dee...:20:
size katılmamak elde diil :))
tarkan_karma
30-09-06, 05:21
büyük ihtimalle t.s.musc albümünden bahsediyor yada pop albümü de ola bilir
arjen22-tarkan
30-09-06, 16:07
Bence Tsm den Bahsediyoo !! Yada 2. bi ingilizce albüm olabilir ... ! Belkide ... Süper Bi Türkçe Albümle Geliyoo... vs ... :D:D
bence bi türkçe albüm bi de ingilizce 3. sıngle nı çıkaracak. İkisini birden alana da TSM albümünü bedava verecekkk :P:P:P
Tarkan bu yaaa kimbilirrrrrrrrrrrrrrr
bence eğer havaalanında söylediyse ve süpriz dediyse çok iyi bişey olması lazım çünkü ondan öyle bişey beklenir
TarkanColl
30-09-06, 21:19
Bu günkü Vatan gazetesine göre Pop albümmüş sürprizi. :17: bravo
Bekleyip görücez. Ömrümüz yeterse tabi
ömrüüz yetersemi yok yaa o kdrda deil artık:4::4:
ömrüüz yetersemi yok yaa o kdrda deil artık:4::4:
Hayat bu neolacağımız belli değil. Tarkanımızda bi albüm çıkarırken biraz nazlanıyo.Gerçi çocuklarıma vasiyet ettim. mezarımda dinletecekler
Tsm albümü değilde harbiye konser dvd si çıkarsa daha iyi olur :D albüme gerek yok bence zaten harbiyede onlarca tsm şarkısı söyledi....
'Se'çilmiş 'Ki'şi
05-10-06, 00:26
bence harika bir türkçe şarkıya single yapack daha sonra da albüm :D
daha single çıkarcaını sanmıorum..!!:D:D:D
Yeni bir araba alıcakmış (:
bambaska biside olabilir... surpriz olarak gormuyorum ben yeni bi albumu
Bence 2 cd li türkce albüm cıkarabilir tsm albümü ve türk pop müzigi bence
bncede tarkanın yenı bı album yapması süprız deıl tsm cıkaracagıda her yerde duyldu ztn süprız olmaz bakalım gorcez eger ing.album yaparsa süprız olur cunku ılk album 10 yılda bıttı
Bekleyip görücez. Ömrümüz yeterse tabi
:4: :18: :18: :28:
tarkan bu
bekletmeyi sever :)
Ben beklemekten bayaaa yoruldum. Hani bayramda çıkıyodu. Acaba kurban bayramındamı. Sanırım bu bayramlar bitmez.
TarkanColl
01-11-06, 22:09
Ben beklemekten bayaaa yoruldum. Hani bayramda çıkıyodu. Acaba kurban bayramındamı. Sanırım bu bayramlar bitmez.
Bayram dedi ama yılını söylemedi. 2017 Ramazan Bayramı'ndan önce kesin çıkar albüm. Sabır biraz canım aaaaaa...:8: :4:
scorpioness
01-11-06, 22:13
:18: :18: :18: :18: :18:
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.