Orijinalini görmek için tıklayınız : tarkan Türksanat müziği ara albümü yapar mı acaba???
zaten altyapsı oradan gelme ..
yeni jenerasyoda bu sayede kaybolan sanatmüziği sevdirmede büyük bi hizmet yapmış olur......................sizin favori sanat müziği hangi parcalar ?.....
benim mesela 1- nasıl gecti habersiz 2-bu ne sevgi ah vs. vs.. güzel parcalar ..........
nasıl olur bi sanat müziği albümü ?? zaten gidişat buna gebe..............:24:
Bencede Yapmali Mükemmel Yorumluyor Ama Ileriki Yillarda Düşünür Heralde...:23:
zaten düsünüyor ileride alaturka bir albüm yapmayı :)
duygutarkan
26-08-06, 17:48
YakiŞir..tarkana.....
arjen22-tarkan
28-08-06, 15:47
bence şimdii diil kendini bi dünya'ya tam tanıtsın ondan sonra ....
bncede süper olur bn zaten öle bişelr duymuştum önceden ama bilmiom zaten bnde tarkanın türk sanat müziği sölerken bikaç parçası war haarika sölüo yaa
mesela
duydumki unutmuşsun gözlerimn rengini:24: :17: :1:
şimdide yapsa güzel olur türk sanat müziği ses kalitesi daha daha ön plana çıkarıyo sanki:24:
sormaya gerek yokki.zaten kendi yapacağını söylüyor.
**MegaStarkan**
28-08-06, 19:52
galiba hayatimda ilk türk sanat müzik albümünü alicam:18:
ben sadece bir kere tarkani dinledim söylerken oda bi klibi var bazen gösteriyorlardi eskiden takim elbise giyinmis unuttum sarkinin adini valla:21:
arjen22-tarkan
29-08-06, 13:51
ben sadece bir kere tarkani dinledim söylerken oda bi klibi var bazen gösteriyorlardi eskiden takim elbise geyinmis unuttum sarkinin adini valla:21:
aynen aynen .....
kış güneşi
29-08-06, 18:40
yakışır tarkanıma bravo :4:
bence güzel olur çünkü tarkanın ses rengi çok güzel uyuyo bence biran önce çıkarsın
bence güzel olur çünkü tarkanın ses rengi çok güzel uyuyo bence biran önce çıkarsın
türk sanat müziği albümünde sezen aksuyla düet paytığı sööleniyor doğrumu ?
eğer öyleyse rekorlarına bir yenisini daha ekliceğinden hiç şüphe yok ;)
**MegaStarkan**
02-12-06, 20:28
türk sanat müziği albümünde sezen aksuyla düet paytığı sööleniyor doğrumu ?
eğer öyleyse rekorlarına bir yenisini daha ekliceğinden hiç şüphe yok ;)
hmm, öyle bisi ben duymadim eger olursa güzel olur kesin:2:
bende zaten 1kere ya gazete okudum yada radyoda duydum 2sinden 1risi ondan soora ses soluk çıkmadı
çok iyi olur valla tsm albümü iyi gider tarkanın tsm çok güzel yorumluyo
tarkancı minnoş
13-12-06, 22:44
bence tarkan pop müzik yapsa daha ii olur yani bence öle ama yinede türk sanat müziği olursada farketmez tarkanın şarkısı olsunda ne olursa olsun
sinemtevetoglu
30-08-07, 23:09
yapmalı...eskiden türk sanat müziği parçalarına çekmiş olduğu klipleri vardı...o zamanlar uzun saçlıydı :) o şarkılar o na çok yakışıyor...
gokhantevetoglu
30-08-07, 23:53
yakısır tarkana turk sanat muzıgı hemıde cok yakısır zaten sesı cok yatkın pop solemeden once turk sanat muzıgı soluyordu bırebır sahıdım ben canlı dınleme fırsatı bulmustum o yıllarda...
sarıpapatya
31-08-07, 00:25
kesinlikle yapmalı yapmazsa hata olur mütiş söylüyo yaa olağan üstü canım benim
o günü nasıl beklliyorum bi bilseniz cıktıgı gün bayramdır benim için
tsm dinlemekten zaten hoslanıyorum hele bide tarkandan dinlemek varya manyak bisey ya
:10: :10: :10: :10:
yapsın yaa çok güsel yorumluyorrr bence
vallah tarkanin türk sanat müzigi bende var ve onu dinlemezi cok zevkli oluyor cok güzel söyluyor:10: :10: :10:
Valla yaparsa rahat 1 milyon satarr herkes onu bekliyor.Tarkan'ı sevmeyenler bile sanat müziği okusunnn hemen alırım diyorlarrr...
Mega Fanat
18-01-08, 14:18
Turk sanat muziyinizi pek de iyi bilmiyorum.
Ama onu biliyorum ki TARKAN ne yaparsa super olur:)
Bence muhteşem söylüyor T.S.M.'yi,yapsın albüm yapsın.Bence yapar yani :D
yapsın bence cok guzel olur..yine bi cok kisininde gonlunu almıs olur tarkandan tsm albumu bekleyen cok ınsan var
matraxugur
04-03-08, 20:35
Bence yapar.Çünkü eğitimi var ve sesi çok uygun.
tarkan tsm cok güzel okuyor ve dinlemezi cok zevkli oluyor
sarıpapatya
04-03-08, 22:31
ben sadece bir kere tarkani dinledim söylerken oda bi klibi var bazen gösteriyorlardi eskiden takim elbise giyinmis unuttum sarkinin adini valla:21:
bende ilk defa alıcam ama değer zaten tarkan sayesinde dinlemeye başladım ve sevdim hele onun sesinden bi başka oluyo :20: :20: seneye kışa yapmalı bence yani yazı sanat müziği ile geçırmek istemiyorumda:28: :18: :18:
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.