Orijinalini görmek için tıklayınız : tarkan= imaj
slm ark.... tarkanın en sevdiğiniz imaj ı hangisi???
gerci hepsi gidiyo... hepsi bi donem ...........meesela >>>dudu<< da ki imajı bi getirdi Türkiye ye , daha sonradan herkes aynı stil sokakta felan herkes..sanatcılardan tut emre altug felan...... Allah tan bulmuş yoksa bu adamlar ne yapıcaktı kıt adamlar... imaj anlamındada cok seyler katıyo Türkiye ye...megastar ....ne düşünüyosunuz?
en iisini bilmem ama bn bi ara saçının üst kısmını kızıla boyatmıştı onu pek beğnmemiştim dierleri haarika bnce:))
Evet Bedem Rengi iyi gidiyor kahverengi tonlarinda sac rengi ve normal uzun sacli olursa daha iyi olur daha karizmatik gözüküyor ince biyik yakisiyor .. ve sacinin arkasindan sac birakinca daha iyi yakisiyor ..
duygutarkan
24-08-06, 15:19
dudu manyağıyım ben tam da imajı demişşsin yani...bayılıom..şimdiyse 2.faworim.
www.google.com Tarkana bayiliyorum
en iisini bilmem ama bn bi ara saçının üst kısmını kızıla boyatmıştı onu pek beğnmemiştim dierleri haarika bnce:))
nası beyenmezsin pelin çoo..kk tatlı olmuştu tekrar yapsa keşke:):)
arjen22-tarkan
25-08-06, 13:15
Come Closer daki imahjı bence süper herkes şu an o imajı kullanıyoo ( bendee dahiill )
KarMaaaaaaaaaaaa
kardes bu arada sen imzani deistirsene yazdiklarin okunmuyo da pek:4:
nası beyenmezsin pelin çoo..kk tatlı olmuştu tekrar yapsa keşke:):)
bilmem bnce bu halleri daha ii:20:
**MegaStarkan**
25-08-06, 14:23
KarMaaaaaaaaaaaa
evet bende karma diyorum:4: bu arada ama ben her imajini sevdim :28:
arjen22-tarkan
25-08-06, 14:30
KarMaaaaaaaaaaaa
yaa ben renkli ve büyük yapmayı bilmiyoom yaa :19:
yaa ben renkli ve büyük yapmayı bilmiyoom yaa :19:
yaa arkadaşım ne war bunda imzayı yazdığın yerin üst bölümnde war zaten ebatlar bölümnden büyültüosyn A harfi war ordanda renk seçiosun ilk A deil ama ikinci A dan yazı tiplerindende yazı tipi seçion:18: :18: :28: :29:
start the fire ve en ii imajı bana göre ölürüm sana daki imajı
ya tarkan ne yapsa yeridir ama ilk cıktı andaki haliyle simdiki haliyle cok yakısıklı sacları kısa daha seksi oluyo tabiki saclarını baglamasın arkaya kısa daha güzel
arkadaslar magazinkeyfi bir anket hazirlamis tarkanimizda icinde var ona oy verin anket Sizce Türkiye'nin gerçek süperstarı kim diye yazilmis
www.magazinkeyfi.com
Yaw boşverin bu listeyi. Kimlerin oy verdiği ortada gökhan özen açık ara önde. Bırakın da tarkan o kesimin starı olmasın. :D:D:D
ya duru bu milet zaten biliyo kimin star oldunu ......
love_speak
18-04-07, 19:01
tabiki karma albümündeki imajı o zaman harikaydı yaaa muhtesemdi yani
tarkanin her hali bi baska guzel ama dududaki halini cok beyeniyorum hem saclari harika olmustu bence .bu arada anketi de gordum nasil sonuclar oyle insanlar da bi togaf yani neyse bos verelim bu deyersiz anketleri
disiseytan
19-04-07, 18:43
kesinlikle kuzu kuzu dönemi herşeyiyle bambaşkaydı saçları giyimi hepsi olağanüstüydü ve bn ce yeniden saçlarını uzatmalı bide mutlaka sakal ona çok yakışıo ya bitanecikim bnmmmmm!:)
devilscream
26-04-07, 20:20
bence ölürüm sana imajı.sonra come closer ve dudu.
betül_tarkan
27-04-07, 17:55
Ya ona her imaj yakisiyor bence:36:
Tarkanin Kuzu kuzu dönemindeki Imaj Harikaydi
:10: :1: :10: the kuzkuz dirty look is the best :10: :1: :10:
^^^
is this what you are talking about !!:12: :23:
:18:
kesinlikle dudu dönemindeki hali harikaydı hele saçları .......
giyim tarzı fln herşeyiyle süperdi. :29:
Her Imaji Kendisine Yakiştirmayi Biliyor Ama Bence Kuzu Kuzu Imaji Bambaşkaydi
bem ölürüm sana albümündeki imajını beğenmiştim o albümde zaten 2-3 farklı imaja girmişti
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.