PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan'a Destek...

alisefasahin
27-06-14, 17:00
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır konusunu açmayı düşündüğüm bir duyuruyu sizlerle paylaşmak istedim. Biliyorsunuz ki müzik piyasası özellikle son zamanlara doğru çok ciddi zarar görmüş durumda... Bunun da en büyük nedenlerinden birisi de, korsan müzik tüketiminin giderek artmasından kaynaklı olduğu ortada. Tüm bunların da yanı sıra hak edilenin aksine, pazar payının yüksek olduğu isimlerin ön planda olmaya devam etmesi ekstrası... Tabi ki ön planda olmayı hak eden isimlerde var. Neyse bu konuya fazla girmeyeceğim. Özetle yardımımızın olabileceğini düşündüğüm; Spotify, Deezer, LasfFm gibi özel müzik ağlarına, Tarkan için destek sunmamız. Bu ağların birçoğunu kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Gördüğüm kadarıyla çok ciddi bir eksik var, özellikle de Tarkan için... Hak eden ilgiyi burada da göremiyor maalesef... Bu müzik ağlarının hemen hepsinde Tarkan albümleri eksik ve reklam desteği çok az. Tabi bunda haklı da olsa, Tarkan'ın da payı var. Nasıl mı derseniz;

http://i.hizliresim.com/zRd5R9.jpg

Örneğin Deezer yönetimine böyle bir mail atmıştım. Gördüğünüz üzere bu müzik ağları, hak sahiplerinin izni ile hareket ettikleri için bizlerinde bu konuda yoğun talepte bulunarak destek olabileceğini düşünüyorum. Tahminimce de Tarkan, bu gibi yerlerde beklenen desteği alamadığı için fazla önemsemiyor. Fakat şu bir gerçek ki bu müzik ağları dünyanın en iyi isimleri ve inanılmaz reklam yapıyor müzik sektörüne karşı... Herşey bir yana, en azından korsan müziğin önüne geçilmesinde en büyük önlemlerden birisi bence. Sizlerden de ricam bu müzik ağlarına birer mail atıp istekde bulunmanız. Eminim ki bu müzik ağlarından herhangi birini kullananlar böyle bir eksikliğin farkına varmışlardır ama ben yine de Tarkan'a destek olabilmek adına paylaşmak istedim. Umarım söylemek istediklerimi açıklayıcı bir şekilde aktarabilmişimdir. Sağlık, sevgi ve müzikle kalmanız dileğiyle, herkese hayırlı ramazanlar... :)

TarZan14
06-07-14, 18:53
Bende farkettim Spotifyda yok.. vardi halbuki..