PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Teaser yayında!

twilight
27-05-14, 16:51
netd.com 'da ''Hadi O Zaman'' teaser'i yayında...

Duyan duymayana duyursun... ;)

okantuzun
28-05-14, 02:29
"Hay Hay"ın klibini anımsatmadı mı sizede?

twilight
28-05-14, 16:52
Şarkı;
Bence bir ''Hay Hay'' tadı vermemiş. Bunun sebebi, şarkı sözü yada müzik eksikliği değil. Özellikle müziği çok kaliteli olduğunu belli ediyor şarkının. Ancak; bir aranje eksikliği aradım. ''Come Closer'' albümünde Ozan Çolakoğlu yoktu, yabancı aranjörler vardı. Bunda İskender Paydaş. Biliyorsunuz yurt dışındaki aranje işleri Türkiye'dekine göre kat kat iyi. Tüm suçu İskender'e bağdaştırmak istmemem; Ama belki bir Ozan Doğulu olsaydı daha farklı bir aranje olabilirdi. Bir de sanırsam Nazan Öncel'in sesi bir ton pesleştirilmiş. Sesimi yetmemiş nedir? Bilmem ama, keşke Tarkan tek başına okusaydı ya da Tarkan daha fazla okusaydı.

Klip;
Animasyon klipleri ben çok seviyorum. Şarkı ''Hay Hay'' tadı vermedi dedim. Ama klip tam zıttı olarak verdi. Hatta bence Hay Hay'dan daha da iyi olmuş. Teknolojinin en güzel nimetleri kullanılmış. O kral tacı nasıl da yakışmış Tarkan'a :) Hele Tarkan'ın klipte çocuksu hareketlerine (ceketini tutup ilginç şekilde bakmasına, oradan oraya koşuşturmasına vs.) tam anlamıyla bayıldım.

Özün sözü; Tarkan'ı özlemişiz.

rosemary
28-05-14, 19:09
bana da hay hay klibini animsatti.animasyonlar cok guzel olmus.Tarkan her zaman ki gibi mukemmel zaten...