Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan İtüfest 2014
yasinenessahin
15-05-14, 22:02
iyi seyirler...
Tarkan İtüfest '14 - Aşk Gitti Bizden
rhpJp5-SDR0
Tarkan İtüfest '14 - Acımayacak
Kzr7Sdbrlyw&noredirect=1
Tarkan İtüfest '14 - Dudu
w_CeTWBUvEk
Tarkan İtüfest '14 - Kır Zincirlerini
xuBHaUJMWCw
Tarkan İtüfest '14 - Arada Bir
nr27ItcGgMo
Tarkan İtüfest '14 - Sen Çoktan Gitmişsin
FQ3ljGcn4NA
Tarkan İtüfest '14 - Hüp
ohQSrs2qKXE
Tarkan İtüfest '14 - Şıkıdım
pRckX8DuW1w
Tarkan İtüfest '14 - Vay Anam Vay
k3s3ERKzjAA
Tarkan İtüfest '14 - Firuze
5C4oDAQkwmI
Tarkan İtüfest '14 - Kuzu Kuzu
IVv0WoZCRU4
Tarkan İtüfest '14 - Beni Anlama , Unutmamalı
iw4vazHAawg
Tarkan İtüfest '14 - Gül Döktüm Yollarına
3Kftx-KMu1w
yasinenessahin
19-05-14, 01:14
Videoları yükledim. Fakat ben bu sayfadan izlenecek şekilde
yapamadım youtube videolarını o yüzden link verdim.
Başka forumlarda oluyordu ama burda olmadı.
Bilen varsa yardımcı olsun.
Curitibalı
19-05-14, 03:30
Vaav Gül Döktüm Yollarına'ya kadar inmiş demek. İnşallah ilerleyen konserlerinde de diğer unutulmuş şarkılarını da söyler.
Ay valla bravoo.Onca kalabaligin icinde bunu neredeyse kusursuza yakin cekmishsin ya helal olsun.Bazen oluyor da youtubeden Tarkan konserlerini hayranlar tarafindan cekilmish vidyolarina deng geliyorum.Inan oyle amatorce cekilmish vidyolara rastliyorum ki, sonuna kadar izleyemiyorum bile.Vidyolarda sallanan Tarkan mi yoksa sahne mi anlashilmiyor...Vidyo bittikten sonra tam iki saat goz bebeklerim yerinde oynuyo sanki, basim donuyo...
Kusursuz sahne ishiklari, mukemmel performans ve inanilmaz hayran sevgisi...Kalbim hep Seninle be Adam!...
sayende konsere gitmiş kadar olduk...teşekkürler...
Yasin abi videolar için teşekkürler. Sadece merak ettim, ''Öp Öp Doyamadım'' söylenmedi mi? Videolarda yok. Her konserde olan bir şarkıydı
yasinenessahin
20-05-14, 19:42
Yasin abi videolar için teşekkürler. Sadece merak ettim, ''Öp Öp Doyamadım'' söylenmedi mi? Videolarda yok. Her konserde olan bir şarkıydı
Vardı. Planım tüm konseri çekmekti. O yüzden konsere kadar tüm gün telefonum kapalıydı şarjım bitmesin diye. Sadece İTÜ'ye vardığımda fotoğraf çekip check - in yaptım. Sonrasında tekrar kapattım. Hatta statta yemek satılan kısımdan rica ettim tekrar şarja taktım. Şarjım full. Fakat golü beklemediğim yerden yedim. Telefonun kapasitesi tamamen doldu Gül Döktüm Yollarına'yı çekerken.Bu sebeple Pare Pare, Hatasız Kul Olmaz,Şımarık, Yandım,Öp, Adımı Kalbine Yaz Ozinga gibi şarkıları çekemedim. 9 gb'a yakın bir boyutu var videoların. Her biri 1080 p olunca böyle oluyor :) 64 gb'lık bir hafıza kartı alıp harbiye konserlerini evinize taşımayı düşünüyorum. İnşallah olur bakalım :)
Vardı. Planım tüm konseri çekmekti. O yüzden konsere kadar tüm gün telefonum kapalıydı şarjım bitmesin diye. Sadece İTÜ'ye vardığımda fotoğraf çekip check - in yaptım. Sonrasında tekrar kapattım. Hatta statta yemek satılan kısımdan rica ettim tekrar şarja taktım. Şarjım full. Fakat golü beklemediğim yerden yedim. Telefonun kapasitesi tamamen doldu Gül Döktüm Yollarına'yı çekerken.Bu sebeple Pare Pare, Hatasız Kul Olmaz,Şımarık, Yandım,Öp, Adımı Kalbine Yaz Ozinga gibi şarkıları çekemedim. 9 gb'a yakın bir boyutu var videoların. Her biri 1080 p olunca böyle oluyor :) 64 gb'lık bir hafıza kartı alıp harbiye konserlerini evinize taşımayı düşünüyorum. İnşallah olur bakalım :)
Merakla bekliyoruz o zaman Harbiye konserlerini. Teşekkürler tekrardan. ;)
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.