PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Levent- Gün Gibi

futureboy
15-02-14, 09:53
Bu sefer de hep stüdyoda değil, canlı olsun istedim. :)

http://www.youtube.com/watch?v=tBZIjech_XY

twilight
15-02-14, 13:40
4 dakika olsaydı keşke, 1 dakika kısa geldi yahu, yada şiir bölümü de iyi mi olurdu ne? :) Yine mükemmel...

Efsane_1
16-02-14, 20:14
Taklitler gerceklerini yasatir derler...Sesinin Tarkanla benzerligi inanilmazdir...Ama gercekten de muhtesemsin...

twilight
16-02-14, 22:40
Taklitler gerceklerini yasatir derler...Sesinin Tarkanla benzerligi inanilmazdir...Ama gercekten de muhtesemsin...

Levent'in sesinde taklit olduğunu ben kendi adımca düşünmüyorum, düşünmüyorum değil ses tarzları da benzemiyor... Bir benzerlik olan yer, iksiinin de sesi güzel olması bence... Tabii Tarkan erişilmesi imkansız olan kusursuz bir ses, Levent de zannedersem böyle düşünüyordur... Benzerlik varsa da bu Levent'in Tarkan'ın sesini beğenmesindendir, diye düşünüyorum.

futureboy
17-02-14, 10:22
Ben Tarkan'ı ikinci albümüyle birlikte dinlemeye, sevmeye başladım. Ondan sonra zaten benim için bir idol, bir amaç, bir örnek oldu her zaman. Onun şarkılarını söyleyebilmek büyük marifet çünkü. Tarkan'ın şarkıları Türkiye'de belki dünyada söylenmesi en zor şarkılardır. Bu yüzden onun gibi söyleyebiliyorsam demek ki doğru yoldayım. Onu taklit etmek değil tam olarak yaptığım. O benim doğrulama kodum, sağlamam. Yani onun gibi kusursuz okuyan bir şarkıcının şarkılarını söyleyebilmek doğru yolda olduğumu gösterir. Hedefim onun gibi bir şarkıcı olmak değil... Ancak Türkiye'de kim Tarkan şarkılarını aslına en yakın şekilde okur diye bir soru sorulsa işte ben o şıkların birinde olmak isterim... Hem de ilk sırada...

Bir gün beni fark edeceğini biliyorum...

Efsane_1
17-02-14, 11:13
Biliyor musun Levent, bazı insanlar vardır ya hani, onlar hakkında bi şeyler söylediginde bir degil iki kere düşünürsün, işte Tarkan da böyle birilerindendir....Çohu zaman Onun hakkında bişeyler yazmadan önce bir degil, iki degil, hatta üç kere düşündügüm bile olmuştur...
Evet haklısın, Tarkan'ın şarkılarını söyleye bilmek gerçekten de büyük bir marifet ister... İşte sirf bu yüzden de sana ,,gerçekten de muhteşemsin'' dedim...Ama sesinin (hatta yalın sesinin) Tarkan'ın sesine benzemesinin sana pek bir avantaj sağlayacağını düşünmüyorum...Ama sesinin Tarkan'ın sesine benzemesi de senin suçun degil yani...
,,Tarkan şarkılarını aslına en yakın şekilde okur diye bir soru sorulsa işte ben o şıkların birinde olmak isterim... Hem de ilk sırada...'' dedin...İnan bana eger ki gerçekten de böyle bi şey olursa, seni ilk alkışlayanlardan biri de ben olucağimdan emin olabilirsin...
Ve inan bana, O seni çoktaaaan farketmiştir bile...:)

futureboy
17-02-14, 12:48
Çok teşekkür ederim efsane... Ses benzerliği dezavantaj olur ancak. Aslı varken taklide kimse sıcak bakmaz. Ben Emir'e bir türlü ısınamadım mesela... Gerçi onun sesi değil fiziği benziyor ama olsun yine de antipatik geliyor. Tarkan'ın şöhretinden yiyor diye düşünüyorum. Benim hayalim Tarkan benzeri bir Levent olarak müzik piyasasına girmek değil; onun orkestrasında back vokal olabilmek...

futureboy
17-02-14, 13:01
http://www.youtube.com/watch?v=a8lbZwMMWQg

1.28'nci saniyeye dikkat... Orda el yazısıyla Levent yazıyor... Yakında o kağıdı tutan kişi ben olacağım :)))

Efsane_1
17-02-14, 19:26
http://www.youtube.com/watch?v=a8lbzwmmwqg

1.28'nci saniyeye dikkat... Orda el yazısıyla levent yazıyor... Yakında o kağıdı tutan kişi ben olacağım :)))

Dilerim ki hersey gonlunce olsun...Basarilar sana...Hem Bizimkini gorursen benden selam soyle...Zamani olursa eger, ayaginin tozuyla buralara bi tesrif buyursun da, bi halimizi sorsun...Bi baksin gorsun buralarda Kendisi icin deliren, olup olup dirilen birileri var midir yok mudur bi bilsin yani...;)

futureboy
18-02-14, 11:43
Olur söylerim :)

Efsane_1
18-02-14, 14:05
Bak sözünün üstünde durucan de mi?...Hayal kırıklığına uğratma beni, beklicem çünki...:)

futureboy
19-02-14, 12:27
Tamam söz :)