PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TARKAN - Harbiye konserlerini sevenlere duyurulur!

twilight
04-08-13, 00:50
Mega Star Tarkan, 31 Ağustos 2013 - 4 Eylül 2013 tarihleri arasında ardı ardına bir çok Harbiye konseri vermeyi planlıyor - ki Biletix'de bazı biletler satışta, bazıları ise Yakında olarak adlandırılmış.

http://www.biletix.com/search/TURKIYE/tr#Tarkan

Harbiye sevenlere duyurulur...

Sevgiler.

yeliz zaimoglu
04-08-13, 01:23
offf allahım ya umarım bilet fiyatları cok pahalı degildir ögrenci olmanın kötü yanı bu işte keske 5 gün üst üste gitmek o kadar cok isterdim ki neyse kısmet bakalım 2 gün gitmeyi düşünüyorum :/

badboyserkan
04-08-13, 03:33
Bilet fiyatları pahalı olacaktır. Çünkü Tarkan'ın şirketi olan hitt müzik düzenliyor. Sponsorda pek almıyorlar araya. Eğer oluşturabilirsek belki konser başlamadan Tarkancoll olarak süprizimizi duyurabiliriz :)

http://img5.imageshack.us/img5/9614/bd9b.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/5/bd9b.jpg/)

yeliz zaimoglu
04-08-13, 14:56
iyice heyecan yaptım simdi, sıkıntılar basladı içimde gitcekmiyim gitmicekmiyim ne yapıcam ne edicem sorular sorular...eger merdiven olursa 5 gün üst üste merdiven alırım bende erkendende gelirim ohh miss diye düşünüyorum :D

rosemary
04-08-13, 20:16
işte beklediğim haber...ben de kesin gideceğim..

Büşra ÇAĞLAR
07-08-13, 01:52
İstanbul çok şanslı .

melly
08-08-13, 00:45
4 eylül bekle beni aşkımmm geliyorummm

twilight
08-08-13, 02:04
4 eylül bekle beni aşkımmm geliyorummm

İyi eğlenceler size ;) Bol bol fotoğraf çekin konserde.
Forumda sadece siz belirtmişsiniz konsere gideceğiniz günü, onun dışında konsere gidecek tüm arkadaşlara iyi eğlenceler :)
Gidemeyen arkadaşlarsa üzülmeyin belki bu sene belki seneye bol bol konserler izleriz umarım :)

yeliz zaimoglu
09-08-13, 20:53
bende 3 gün gitmeyı dusunuyorum bkalım kısmet bıletler hemen bıtmez inş..

melly
12-08-13, 01:17
İyi eğlenceler size ;) Bol bol fotoğraf çekin konserde.
Forumda sadece siz belirtmişsiniz konsere gideceğiniz günü, onun dışında konsere gidecek tüm arkadaşlara iyi eğlenceler :)
Gidemeyen arkadaşlarsa üzülmeyin belki bu sene belki seneye bol bol konserler izleriz umarım :)

teşekkürler bol bol fotoğraf çekip bol bol eğleneceğim,bir de tanışabilsem keşke dünyalar benim olacak:10:

Büşra ÇAĞLAR
16-08-13, 23:31
Biletler tükenmiş. Merdiven biletleri kalmis sadece. :21:

yeliz zaimoglu
16-08-13, 23:46
aynen şimdi bende gördüm almayı düşündüm ama 2 gün gidecegimi ailem bildigi için ailemle kavga ettim birde 3 gün gidersem kıyamet kopar :))

Büşra ÇAĞLAR
17-08-13, 01:11
Gönül isterki verdigi tüm konserlere gidelim. Fakat aile büyük etken ve yaşadığımız sehirde bu etkenlerden birisi. İki konsere gidebilmekte büyük mutluluk.

yeliz zaimoglu
17-08-13, 01:25
aynen öyle bunada şükür diyelimm :) ailelerıde yapcak bırsey yok kabullendırmek zorundayız bır sekılde :/

Büşra ÇAĞLAR
17-08-13, 01:34
Evet her şeyi yapmak lazim. Terlik gelmeden de kacmak lazim tabi. :21: :21: Şaka bir yana ters etki yaratiyo bazen bu durumda da hayaller suya dusuyo ve kulakligi takip '' İnci Tanem'' sarkisini dinlemekten baska care kalmiyor.
DONECEGIM MUTLAKA SABRET...

twilight
17-08-13, 01:37
TARKAN - Harbiye konserlerini sevenlere duyurulur! duyurusuna mı girdim yoksa Büşra İle Yeliz'in aile sorunları bölümüne mi belli değil :18:

O değil de benim ailem izin veriyor da yine olmuyor iş... Biletler pahalı... ödünç 500 Lirası olan var mı? :14:

Biletler tabii tükenecek TARKAN bu :) daha önceden tükenmesini beklerdim. Bir kaç güne merdivenlerde finito. :)

Büşra ÇAĞLAR
17-08-13, 01:46
Bence bu bircok kisinin yaşadığı bir sorun.

yeliz zaimoglu
17-08-13, 02:15
ya biz bu sorunları yaşamamıza ragmen tarkandan vaz gecmıyoruz. Yınede pes etmıyoruz herseye ragmen kabul edıyoruz.