PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Neşet ERTAŞ vefat etti!

twilight
25-09-12, 12:14
Ünlü sanatçı Neşet ERTAŞ,yoğun bakımda kaldığı 15 gün süre zarfından sonra,bu gün hayata gözlerini yumdu...

Bende bir Tarkancoll,üyesi olarak Neşet Ertaş sevenlerine,ailesine,arkadaşlarına,ve Türk Sanat Müziği ustası için başsağlığı diliyorum...Allah mekanını cennet,eğlesin!

asltrkn
27-09-12, 16:29
Allah rahmet eylesin..

secil.06
27-09-12, 18:35
allah rahmet eylesin

devilscream
27-09-12, 18:35
Allah rahmet eylesin.

futureboy
27-09-12, 19:03
Ünlü sanatçı Neşet ERTAŞ,yoğun bakımda kaldığı 15 gün süre zarfından sonra,bu gün hayata gözlerini yumdu...

Bende bir Tarkancoll,üyesi olarak Neşet Ertaş sevenlerine,ailesine,arkadaşlarına,ve Türk Sanat Müziği ustası için başsağlığı diliyorum...Allah mekanını cennet,eğlesin!

Afferin len twitter :)) Gözüme giriyorsun yavaş yavaş. Böyle halk ozanlarını bu sitede anmak konusunda takdir ettim seni. Değerlerimize sahip çıkmalıyız. Hele de genç nesil olarak... 10 puan veriyorum sana ve Neşet Ertaş'ı saygıyla anıyorum. Allah rahmet eylesin.

Yalnız Neşet Ertaş Türk Sanat Müziği sanatçısı değil,aşık geleneğinden gelen halk müziği sanatçısıydı. Onu da düzeltelim.

futureboy
28-09-12, 10:41
Marhumu hiç tanımadım sağlığında ama yinede Allah rahmet eylesin...Bu adam sağlığında Tarkanla çalıştı mı hiç?:23:

Çalışsaydı kesin duyardın. Sendeki bu Tarkan sevdası yüzünden sokakta Tarkan'ın yanından geçen adamın bile seceresini çıkarırsın sen :18::18::18:

twilight
28-09-12, 16:32
Pardon,aceleylen Türk Sanat Müziği yazmışım.
Bu arada Levent,sana hakaret ettigim icin diger bir konuda,özür dilerim... ;)
Anlayisla karsilasaydim senin fikrini oralara kadar gelmezdi konu... :)
Tekrardan özür dilerim... ;)

futureboy
28-09-12, 18:03
Pardon,aceleylen Türk Sanat Müziği yazmışım.
Bu arada Levent,sana hakaret ettigim icin diger bir konuda,özür dilerim... ;)
Anlayisla karsilasaydim senin fikrini oralara kadar gelmezdi konu... :)
Tekrardan özür dilerim... ;)

Unut gitsin. Olur böyle şeyler. Hatalar bizlere mahsus.''Hatasız Kul Olmaz'' ;)