Orijinalini görmek için tıklayınız : alpay aydın
arkadaşlar bu sabah saatlerinde internet sitelerinden birinde gezerken alpay aydin online oldu topicte bişiler yazmaya başladı ben ve 2 arkadaşım pusuya yattık sırası gelince adama bir güzel saydırdım seviyeli bi şekilde tabi:36_1_21: konuşmaları buraya aynen eklerim tabi ama önce yetkili bi kişiden izin almam lzm sanırım bi cvp verin bana hiç bukadar eğlendiğimi hatırlamıyorum bilgisayar başında:4:
TarkanColl
22-07-06, 16:12
Aslında bende merak ederim ama Alpay Aydın gibi kişiliklerin garip düşüncelerini buralara eklemesek. Eminim sizin karşınızda cevap bile verememiştir ama onun fikirleri normal değil bence. Aklı fikri !başka! şeylerde.
Sevgiler :36_3_15:
Alpay Aydın millete kuzu kuzu zamanına kadar Tarkan'ın menajerliğini yaptıgını söyleyen bir yalancı. Ayrıca Bilge'ye Tarkan'ın para verdiği yalanını da o uydurmuş ve her önüne gelene anlatmıştır.
adam 40 yaşında ama saçma salak konuşuyor.yeni bitane ''aday'' bulmuş kendisine habire ondan bahsediyodu.ama adamı rezil rüsva ettiler en çokta ben kendimle gurur duyuyorum intikamımızı aldım arkadaşlar
duygutarkan
22-07-06, 16:20
:36_11_6: :36_11_6: :36_11_6: Bravoooo.o Adamin Beyinden Noksan Hücrelere Sahip..adamin Suratina Baktikçaa.iyyyyyyyyyy...kusasim Gelioo
ebru eklemeyelim dedi emir büyük yerden:36_3_12:
Buse bende merak ettim ya:D
ben cok merak ettim simdiiii:36_1_20:
gökhan msne girsene sen bi
bende merak ettim neler saçmaladı... o hangi sitelerde dolaşıyodur ki??
gökhan sen bana anlatirsin
internette bikaç tane böyle forum arkadaş siteleri warya onlardan biri.isim versem reklam olacak:36_11_6:
Blg anlatmanın bi yolunu bulayım göndereyim size msnden toplu konuşma açalım olmadı:p
şu ismi rakamlardan oluşan sitemi?
gökhandan alsana benim mail adresimi, ben özel mesaj atarsam sen okuyamiosun galiba.
Actim bilge sende gell
Dedikodu yapalım :D
scorpioness
22-07-06, 16:50
:36_1_33[1]: yaa bak şimdi bende merak ettim ama değersiz bi kişilik benim için yine de insan arada bi dedikodu istio yaa bana da biri yollasıınn:36_1_33[1]:
:36_1_33[1]: :36_1_33[1]: super be hahahaha:36_11_6:
off ben de merak ettim yaa...bize de anlatıııınnn :)
çok komik olmuş.. ağzının payını vermişler :)
zaten dün rüyamda gördüm alpayla telefonda konuşuyoduk..
hayret bişhi adam kabusum oldu :)
harbi bende merak ettim haa
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.