Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan,bazen cok rüküs giyiniyor...
Arkadaslar, bildigimiz gibi TARKAN türkiyenin belkide en şık giyinen erkek sanatçılarından birii...
Ancak bazen dikkat ediyorum acayip özensiz kendisine dikkat etmeyen bir Tarkan oluyor geliyor... Yine sensizde hemen hemen her kıyafeti rüküştü hadi ona bir şey demiyorum ama :D
Bu gün konser resimelrine şöyle bir göz gezdirdim...
Tarkan konserlerde bile bazen rüküş giyiniyor hatta çok çok çok rüküş!
Artik,kendine dikkat etmeli bence!Yada bir an önce KARMA dönemindeki gibi şık giyinmeye başlamalı..... :)
ne dersiniz?Haksiz miyim?
Arkadaslar, bildigimiz gibi TARKAN türkiyenin belkide en şık giyinen erkek sanatçılarından birii...
Ancak bazen dikkat ediyorum acayip özensiz kendisine dikkat etmeyen bir Tarkan oluyor geliyor... Yine sensizde hemen hemen her kıyafeti rüküştü hadi ona bir şey demiyorum ama :D
Bu gün konser resimelrine şöyle bir göz gezdirdim...
Tarkan konserlerde bile bazen rüküş giyiniyor hatta çok çok çok rüküş!
Artik,kendine dikkat etmeli bence!Yada bir an önce KARMA dönemindeki gibi şık giyinmeye başlamalı..... :)
ne dersiniz?Haksiz miyim?
O senin gözlerinin ,,güzelliyi'' cnm...Herkes görmek istediyi gibi görüyo...E sende öyle görüyormuşsun demek ki...
O senin gözlerinin ,,güzelliyi'' cnm...Herkes görmek istediyi gibi görüyo...E sende öyle görüyormuşsun demek ki...
Bu yazidgindan pek bir sey anlamadim,diyebilrim..gözlerim de güzel degildir tabii :D fakat güzel olsada alakasi yok.
Simdi az sonra bir kac resimle göstericem Tarkanin rüküs tarzini.
Bu yazidgindan pek bir sey anlamadim,diyebilrim..gözlerim de güzel degildir tabii :D fakat güzel olsada alakasi yok.
Simdi az sonra bir kac resimle göstericem Tarkanin rüküs tarzini.
Bence yapma...
2004 konserlerindeki kıyafetleri harikaydı..
2004 konserlerindeki kıyafetleri harikaydı..
O herzaman harika!...
Yoo 2004ten kastetmiyorum ben,yil olarak farketmiyor.
Mesela,bir kiyafet tarzi var,muhakkak görmüssünüzdür forumda,
Siyah gömlek,altina dar pantolon,kirmizi ''Deri yelek'' - itfaaiye yelegi?
İyi de ne alaka :D
her kıyafeti layıkıyla taşıyor yakaştıramadığım rüküş bulduğum pek kıyafeti yok
Yoo 2004ten kastetmiyorum ben,yil olarak farketmiyor.
Mesela,bir kiyafet tarzi var,muhakkak görmüssünüzdür forumda,
Siyah gömlek,altina dar pantolon,kirmizi ''Deri yelek'' - itfaaiye yelegi?
İyi de ne alaka :D
Adam yakışıklı, vücüt yapısı oldukca mükemmel maşallah!...Hatta O çuval bile giyse yakışır...Yani karizmasından hiçbirşey eksilmez...Oki kaldı Onun ,,itfaaiye yelegi'' ne o odönemlerin modasıydı...Her dönemin kendi modası var...
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.