PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gülsah Tütüncü

twilight
17-08-12, 12:26
www.facebook.com/gulsahtutuncu

Arkadaslar,biliyorsunuz ki Gülsah hanim,Tarkan'in en iyi sarkilarindan biri olan Usta - Cirak'in söz yazari,bestecisi.

son sarkisi,'Dua Ediyorum'u da bu linkten,

http://www.youtube.com/watch?v=rnrNhm7G7z4

dinleyebilirsiniz...

:)

twilight
17-08-12, 12:28
GÜLŞAH TÜTÜNCÜ
Söz ve Bestelerini yaptığı - Hastalıkta Sağlıkta ( Mustafa Ceceli )
Sev Diyemem ( Emre Altuğ ) - Usta Çırak ( Tarkan ) - El Oğlu (Sibel Can ) - Korkma (Murat Boz ) gibi şarkılarla müzik camiasında kuvvetli bir yer kazanan Gülşah Tütüncü'nün müzik kariyeri yedi yaşında başladı. Kısa başlıklarla özet:

- TRT Çocuk Korosu
...
- Devlet Opera Korosu

- Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası ( CRR )

- İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet
Konservatuar ( İTÜTMDK )

- Solo Keman Resitalleri

- Haldun Dormen Tiyatrosu ( Müzikaller )

- Devlet Tiyatrosu

- İTÜ Orkestrası

- Yaşar'ın Vokalistliği ve Enstrumanistliği

- Mustafa Sandal'ın Vokalistliği ve Enstrumanistliği

- Sezen Aksu'nun Vokalistliği ve Enstrumanistliği

- Müzik sektöründe çıkmış bir çok albümde vokal ve keman
performansları

- Cemil Topuzlu Açık Hava Konserleri (eşlik )

- Rumeli Hisarı Konserleri (eşlik)

- Reklam,film müziği ve jingle kayıtlarında vocal performans

- Afrika Zirvesi Cumhurbaşkanı ve tüm Bakanlara verilen
protokol konserleri

- Avrupa Turnesi Eşlik:
Berlin,Hollanda,Born,Belçika,Amsterdam
Düsseldorf,Köln,Gelsenkırchen,Heılbronn,Braunchweı g,
Freıburg,Frıendrıchshafen,İsviçre,Frankfurt,Viyana ,Londra,Azerbaycan,Kıbrıs,Tiflis,Kazakistan,Moskov a,Pakistan,
Arnavutluk,Dubai vb... vokal ve keman performansları

Türkiye Turnesi : Büyük illerdeki sayısız konserin yanı sıra
Türkiye genelindeki bölgesel turneler,Karadeniz turnesi,
Güney turnesi,Anadolu turnesi vb...

- Grup Şahmaran'ın Kuruculuğu ve Solistliği

- Beste ve söz yazarlığı

- Kendi seslendireceği yeni şarkılarından oluşacak olan
albümünün çalışmaları

Gülşah Tütüncü Fan Club'tan alintidir.

futureboy
17-08-12, 12:45
Ses rengini hiç beğenmedim. Hiçbir özelliği,akılda kalıcılığı ve albenisi yok. Ben kadın sesinde bir Funda Arar,bir Işın Karaca, bir Zerrin Özer tarzı tok ses seviyorum. Bu böyle ciyak ciyak tarzları sevmiyorum. Ama beste güzel.

Edit: Şarkıyı bir daha dinledim, şarkı da güzel değilmiş. ama emek var tabi beğenenler de olacaktır.

twilight
17-08-12, 12:48
Ses rengini hiç beğenmedim. Hiçbir özelliği,akılda kalıcılığı ve albenisi yok. Ben kadın sesinde bir Funda Arar,bir Işın Karaca, bir Zerrin Özer tarzı tok ses seviyorum. Bu böyle ciyak ciyak tarzları sevmiyorum. Ama beste güzel.

Neeee?Ciyak ciyak mi...
O zaman gidin siz saydiginiz isimleri dinleyiniz!
Hadi Funda Arar neyse de,saydiginiz Işın Karaca'da ben hic ses göremiyorum vallahi.
Arti,bu kadin,TSMden Popa Cazzdan Rocka her tarzi okuyabilir (bence).
Ki aldigi,egitimden belli...Gelecegin Sertab Ereneri,hatta olmadi,Silasi bu bayan yine söylüyorum bence.
...

futureboy
17-08-12, 13:01
Neeee?Ciyak ciyak mi...
O zaman gidin siz saydiginiz isimleri dinleyiniz!
Hadi Funda Arar neyse de,saydiginiz Işın Karaca'da ben hic ses göremiyorum vallahi.
Arti,bu kadin,TSMden Popa Cazzdan Rocka her tarzi okuyabilir (bence).
Ki aldigi,egitimden belli...Gelecegin Sertab Ereneri,hatta olmadi,Silasi bu bayan yine söylüyorum bence.
...

Sakin ol kovboy ateş etme dur :)

Tüm saydığın özelliklerin 10 katı da olsa ben bu ses rengini sevmiyorum. Aldığı eğitim,cartı curtu hepsine saygı duyuyorum ama beğenmedim ses rengini. Şarkıyı da beğenmedim. Bir kere melodisi tekdüze. Sözleriyse facia. Hatun sevgilisinin kendisine olan aşkından şarkı yapmış. Kendini yüceltiyor yok efendim sen beni çok seviyosuuuun yok efendim bana kötü bişey olsa elin ayağına dolanıyor. Tamamen egoizmle yazılmış bir şarkı. Ben çok negatif elektrik aldım bu sesten ve şarkıdan.

Not: Ses ve şarkıdan sonra kızın da güzel olmadığına karar verdim :)

twilight
17-08-12, 13:05
Sakin ol kovboy ateş etme dur :)

Tüm saydığın özelliklerin 10 katı da olsa ben bu ses rengini sevmiyorum. Aldığı eğitim,cartı curtu hepsine saygı duyuyorum ama beğenmedim ses rengini. Şarkıyı da beğenmedim. Bir kere melodisi tekdüze. Sözleriyse facia. Hatun sevgilisinin kendisine olan aşkından şarkı yapmış. Kendini yüceltiyor yok efendim sen beni çok seviyosuuuun yok efendim bana kötü bişey olsa elin ayağına dolanıyor. Tamamen egoizmle yazılmış bir şarkı. Ben çok negatif elektrik aldım bu sesten ve şarkıdan.

Not: Ses ve şarkıdan sonra kızın da güzel olmadığına karar verdim :)

Hahahaha,cok komiksiniz yahu.
Sizin zaten müzikten anlamadiginiz ortadaydi,daha bir gün yüzüne cikti iyi oldu.
Aman bana ne ki?Size Handeli,serdarli,halil sezaili,gülbenli,hatta demetli,bir order tabagi hazirlamak lazim müzik adina.
Gülsah hanim bize kalsin... :)

futureboy
17-08-12, 13:06
Işın Karaca'da ben hic ses göremiyorum vallahi.

Işın Karaca konserlerinde seyircilerin oturduğu sandalyelere emniyet kemeri bağlıyorlar. Maazallah hatun şarkının dikini söylerken millet uçmasın diye :)) Bizim evin içinde bi bağırsa cam çerçeve iner yemin ediyorum.

futureboy
17-08-12, 13:29
Ben burda yorum hakkımı kullanıp bu şarkıyı/şarkıcıyı/tipini/sesini vesaire vesaire beğenmediğimi ifade ettim. Ama sen buna mukabil müzikten anlamıyor dersen işte burda benim yapacak bişeyim kalmıyor çünkü ben düşünebilen canlılarla sohbet edebiliyorum. Senin gibi türlere yabancıyım kusura bakma.

**MegaStarkan**
17-08-12, 21:12
Büyük bir basari elde edicegini sanmiyorum. Söz yazari olarak gayet iyi ama.

devilscream
17-08-12, 22:24
Hahahaha,cok komiksiniz yahu.
Sizin zaten müzikten anlamadiginiz ortadaydi,daha bir gün yüzüne cikti iyi oldu.
Aman bana ne ki?Size Handeli,serdarli,halil sezaili,gülbenli,hatta demetli,bir order tabagi hazirlamak lazim müzik adina.
Gülsah hanim bize kalsin... :)Saygısızlığın lüzumu yok,herkes kendi zevkince müzikten anlar ve o müzikleri dinler.
Bunu eleştirmek ne size ne bi başkasına kalmaz,hele ki böyle saygısızca bir eleştiriyse.

twilight
17-08-12, 22:49
Saygisizligi ben mi yaptim yaaa !?
Peki ya tamam..öyle olsun...
sonra yandas forum deyince,''Kimi tutuyoruz ki'' olur.

Arti,gülsah hanimin fanlari olarak ''BİZ bize yeteriz''... ;)
Müzikten anlamaniz bu kadar iste,
Tarkanin her yaptigi mükemmel,Gülsah hanimin her yaptgii kötü.
Gülüyorum yaaaaaa...hahaha...

**MegaStarkan**
17-08-12, 23:39
twilight konuyu uzatmadan kapat, uyarmadan silmek yeterince bir mesaj olmali.

Ne ben nede baskasi off-topic davranislari sayfalarca okumak mecburiyetinde; arti messenger da uzantili sekilde yazilan gülümsemeler ile forumun kalitesini düsürmeyin. Son olarak, forumu terk ediyorum diyerek, aktiflestirmem gereken konulari acip yönetime is cikarmaman gerekdigni artik sayisiz girisimlerinden sonra bilmelisin.

Zaman degerli, davalara karar yazmak yaz tatilinde sikilan bir üyenin iceriksiz polemigini okumaktan cok daha degerli. Saygi ve tartisma kültürüne sahip olan herkes farkli bakis acilara neden olabilir. Fakat basit bir iddia ciddiyetsizlige neden olur - müzik otoritersi kimse degil.

Silinen mesajlar hakkinda yönetim yorum yapmamistir.

Dikkatine & Get a life.

Saygilar
TarkanColl Kenan I.

devilscream
18-08-12, 00:58
Saygisizligi ben mi yaptim yaaa !?
Peki ya tamam..öyle olsun...
sonra yandas forum deyince,''Kimi tutuyoruz ki'' olur.

Arti,gülsah hanimin fanlari olarak ''BİZ bize yeteriz''... ;)
Gülüyorum yaaaaaa...hahaha...Burda mesele herhangi birini tutmak vs değil.Herkes istediğini beğenir,dinler.Beğenmeyene de gidip "Sen müzikten anlamıyorsun" demek senin ya da bir başkasının haddine değil.Gülşah Tütüncü'yü çok beğeniyorsan beğenirsin bundan bize ne.Bir şeyler kanıtlamaya çalışmaya lüzum yok,bunu saygısızca yapmaya hiç lüzum yok.
Birini yüceltmek için diğerini yermeye de lüzum yok.Günlerdir Tarkan Tarkan diye tutuşup sürekli övgü dolu sözler sarfederken şimdi gelip Tarkan ve onun fanları için olumsuz konuşmakta ne kadar tutarlı.Biraz üslubuna dikkat et,daha saygılı ol.
Biz burada bir aileyiz,hepimiz birbirimize saygılıyız.Bunu bozmaya ne senin ne de başka birisinin hakkı yok.

bounce
18-08-12, 03:55
Usta- Çırak şarkısını niyeyse ben hiç beğenmedim..hep aynı melodi üzerine gitmiş şarkı zirve yaptığı bir yer yok.. ama ''hastalıkta sağlıkta'' şarkısı 10 numaradır..

futureboy
18-08-12, 12:06

Twilight bence şansını zorluyorsun. Müzikten kimin ne kadar anladığı konusunda eksper misin?

Müzik teknolojileri konusunda master falan mı yaptın?

Herkes senin görüşüne ''saygı çerçevesinde'' katılmama hakkına sahip. Kaldı ki Gülşah Tütüncü'nün her yaptığına kötü diyen de yok. İyi yapınca iyi diyoruz zaten. Benim kişisel fikrim solist olacağına enstrümanist olsun orda daha başarılı olur.

Levent Yüksel'in çalamadığı enstrüman yok bildiğim kadarıyla. Ama gel gelelim vokal konusunda vasatı aşamamış biri ilk albümü dışında.

Keza Tarkan da bildiğim kadarıyla enstrüman çalamıyor. Ama vokal yeteneği de Allah vergisi. Yani herkes el attığı her işte illa mükemmel olacak diye bir kaide yok.

Gülşah Tütüncü'nün bu tartışmaya konu olan şarkısına gelince: Egoizmle yazılmış bir şarkı dedim. Var mı aksini iddia eden? Aç sözlerini oku.
Ses rengini beğenmedim dedim. Bunda ne var? Ses eğitimi mükemmel olabilir ama rengini beğenmedim. Zevkler ve renkler ne zamandır tartışma konusu oldu? Melodisini beğenmedim. Tek düze. Nasıl başlamışsa öyle bitiyor. Buna bir örnek de Murat Boz'un Kalamam Arkadaş şarkısı. Ben şarkılarda ki Tarkan bunu çok sık yapıyor; değişken metronomlu şarkılar seviyorum. Tek düze değil, bazen hızlı bazen yavaş. Ne var bunda? Bu benim zevkim,kime ne? Beğenmeyince müzikten anlamamış oluyorsak bu kadar şarkıcı şarkılarını kime yapıyor o zaman?

twilight
18-08-12, 13:16
Twilight bence şansını zorluyorsun. Müzikten kimin ne kadar anladığı konusunda eksper misin?

Müzik teknolojileri konusunda master falan mı yaptın?

Herkes senin görüşüne ''saygı çerçevesinde'' katılmama hakkına sahip. Kaldı ki Gülşah Tütüncü'nün her yaptığına kötü diyen de yok. İyi yapınca iyi diyoruz zaten. Benim kişisel fikrim solist olacağına enstrümanist olsun orda daha başarılı olur.

Levent Yüksel'in çalamadığı enstrüman yok bildiğim kadarıyla. Ama gel gelelim vokal konusunda vasatı aşamamış biri ilk albümü dışında.

Keza Tarkan da bildiğim kadarıyla enstrüman çalamıyor. Ama vokal yeteneği de Allah vergisi. Yani herkes el attığı her işte illa mükemmel olacak diye bir kaide yok.

Gülşah Tütüncü'nün bu tartışmaya konu olan şarkısına gelince: Egoizmle yazılmış bir şarkı dedim. Var mı aksini iddia eden? Aç sözlerini oku.
Ses rengini beğenmedim dedim. Bunda ne var? Ses eğitimi mükemmel olabilir ama rengini beğenmedim. Zevkler ve renkler ne zamandır tartışma konusu oldu? Melodisini beğenmedim. Tek düze. Nasıl başlamışsa öyle bitiyor. Buna bir örnek de Murat Boz'un Kalamam Arkadaş şarkısı. Ben şarkılarda ki Tarkan bunu çok sık yapıyor; değişken metronomlu şarkılar seviyorum. Tek düze değil, bazen hızlı bazen yavaş. Ne var bunda? Bu benim zevkim,kime ne? Beğenmeyince müzikten anlamamış oluyorsak bu kadar şarkıcı şarkılarını kime yapıyor o zaman?

Iste buyur buradan yak... :)
Levent Yuksel gibi bir insana,''Vokal gücü yok'' dersen'',dünyanin neresinde olursan ol,sana katila katila gülerler...önce bir güleyim :))))
Simdi,Levent bey süper bir vokal gücüne ait bir insan...''Bi daha'',''Zalim'',''Ya Sonra'' gibi sarkilari-evet kendisine ait degil ama-kendisi gibi okuyabilen belkide en iyi seslerden birisidir....hatta abartmayim,Kenandan,Soner Aricadan daha iyi sesi var.
Bu bir.

Ikincisi,Gülsah hanimin ses tonunu begenmeyebilirsin,saygim sonsuz ama gel gelelim sen kadinin güzelligini de karistiriyorsun ortaya.
Arti,ben Gülsah hanimin ses tonunu da ortaya sunmadim.sadece 1 Single yani..bu sarki da ne kadar sesin güzel olup olmadigini anliyorsun ki.
Hem söyleyim Tarkanin 'yine sensiz'deki ses tonu cok vasat...Asla,selam ver ve yine sensiz disinda 1 tane daha vasatin üstüne cikabilmis sarkisi yok - ses olarak - tüm sarkilar hitt olsa bile.bu iki...

üce gecelim,Tarkan estrüman calamiyor mu?Gitar ne oluyor o zaman?
Gitarli resimlerinden az sonra eklicem foruma...Tarkani zaten diger sanatcilarla bagdastirmak yanlis,Tarkan bir dünya stari.
Ama gel gelelim sen Tarkana cekmisken konuyu söyleyim dedim,Tarkandan daha iyi sesler de var Türkiyede...
Sila gibi..sertab gibi...kulagin varsa ''vur kadehi ustam'',''cam'',''bos yere(Sila)bunlari dinle...sertabtan ''istanbul'';''every way that i can'' bunlari tekrar tekrar dinle...
ama sadece dinle.

:)

futureboy
18-08-12, 13:52
Gitarli resimlerinden az sonra eklicem foruma

Benim de askerde F16 ile çekilmiş resmim var. Şimdi ben F16 pilotu mu oldum?

Levent Yuksel gibi bir insana,''Vokal gücü yok'' dersen'',dünyanin neresinde olursan ol,sana katila katila gülerler.

Ben vokal gücünü değil ticari bazda albüm başarısını kastettim.

ama gel gelelim sen kadinin güzelligini de karistiriyorsun ortaya.

Güzellik de göreceli bir kavramdır. Sana güzel gelen bana gelmek zorunda mı?

Hem söyleyim Tarkanin 'yine sensiz'deki ses tonu cok vasat...Asla,selam ver ve yine sensiz disinda 1 tane daha vasatin üstüne cikabilmis sarkisi yok - ses olarak - tüm sarkilar hitt olsa bile.bu iki...

üce gecelim,Tarkan estrüman calamiyor mu?Gitar ne oluyor o zaman?
Gitarli resimlerinden az sonra eklicem foruma...Tarkani zaten diger sanatcilarla bagdastirmak yanlis,Tarkan bir dünya stari.
Ama gel gelelim sen Tarkana cekmisken konuyu söyleyim dedim,Tarkandan daha iyi sesler de var Türkiyede...
Sila gibi..sertab gibi...kulagin varsa ''vur kadehi ustam'',''cam'',''bos yere(Sila)bunlari dinle...sertabtan ''istanbul'';''every way that i can'' bunlari tekrar tekrar dinle...
ama sadece dinle.

Son olarak bu yazdıklarının tümü 'yorumdur'...Yani gerçeklik payı yoktur,yani müspet değildir. Görece sana göre Tarkan'dan iyi sesler var,olabilir,senin görüşün. Ama bunu tüm dünyanın onaylamasını bekleme çünkü noter tasdikli bir karar veya kanun hükmünde kararname değil bunlar. Sadece 'görüş'tür ve nasıl biz senin görüşlerine saygı duyuyorsak sen de duyacaksın.

ama sadece dinle.

Konuyu Tarkan'a çekmişken mi???

Ulen bu forumda yazma sebebimiz Tarkan zaten. Ortak paydamız o. Burda oluş sebebimiz o... Sen burayı ekşi sözlük falan sanıyorsun galiba. Sıla için bkz http://silagencoglu.com.tr/
Sertap için bkz http://www.sertab.com/

Okey??? Burası TARKAN forumu. Nerdeyse herkesi Tarkan'dan daha iyi bir ses olarak niteledin be. Sen Tarkan fanı olduğuna emin misin?

twilight
18-08-12, 14:06
Sana senin sevdigin adamlardan birisinin sarkisiyla hitap etmek istiyorum:
''Senin aslini da kopyani da istemiyorum...hoppala yok ya/sinan akcil''
forumdan kovmanla zaten ben hemen de gitcektim :)
Sertabin da silanin da fanclub adreslerini biliyorum merak etme ;) sanatci adamiz sonucta,bir birimize ihtiyaclarimiz var. ;)
Arti,hala Tarkani karistiriyorsun...
Ben bi hata yaptigimi anladim,futureboyla arkadas olmamiz tamamen hataydi.
Hatam icin özür diliyorum,simdi sohbete devam edebilrsiniz...
Ha,bu arada,geri kalan hic bir sey icin özür dilemiyorum ve,
saygisizlik yaptigimi düsünmüyorum!

Arti - evet 20 yildir Tarkan var fakat,ben yasim geregi 16-17 yildir faniyim.
Nokta!

futureboy
18-08-12, 14:16
Senin adına sadece üzülüyorum...

Dipnot: Sinan Akçıl'ı sevmem,hiçbir şarkısını açıp dinlemişliğim yoktur,bana göre de şarkıcı değil sadece aranjördür. Sen beni dünden beri birileriyle karıştırıyorsun ama hadi hayırlısı,ama ben o değilim.!

Sana uyacağını düşündüğüm bir video :))))

http://www.youtube.com/watch?v=Ps_8d3iRh1I

Forumdan gidecem gidecem deyip bir türlü gitmeyen sana gelsin bu :))

twilight
18-08-12, 14:27
Buyrun bütün resimlerimi signaturumu kaldirdim...
madem istenmiyorum,istenmedigim yerlerde durmam.
Kimse kusura bakmasin.
Adminlerime ve fan clubta bana emegi gecen 3-5 tane de olsa arkadasima
Tesekkür ediyorum...
sevgiler..

dipnotun master digligi : bu forumdaki son ama son mesajimdir.
bir daha da geri dönmicem.

futureboy
18-08-12, 14:29
Yemin et.??

TarkanColl
18-08-12, 14:40
Buyrun bütün resimlerimi signaturumu kaldirdim...
madem istenmiyorum,istenmedigim yerlerde durmam.
Kimse kusura bakmasin.
Adminlerime ve fan clubta bana emegi gecen 3-5 tane de olsa arkadasima
Tesekkür ediyorum...
sevgiler..

dipnotun master digligi : bu forumdaki son ama son mesajimdir.
bir daha da geri dönmicem.

İnşallah doğru söylüyorsundur. (gitme konusunda)

Bunca yıldır idare ediliyorsun. Kimin fanı olduğun, Tarkan'ı sevip sevmediğin de meçhul. Git bir düşün taşın karar ver sonra gelirsen biz buralardayız.

Ayrıca Tarkan dışında birilerine hayran olman Tarkan'ı kötülemeni gerektirmez. Eleştireceksen bile kıyaslamadan etik kurallar çerçevesinde eleştirirsin.

Diğer üyelere saygısızlığa devam edeceksen de bunu bileyim ben uzaklaştırayım seni...

twilight
18-08-12, 19:23
İşte Şu söze çok alindim ''Kimin fani olup olmadigin,Tarkani sevip sevmedigin bile mechul''...
O kadar üzüldüm ki,su an aglamaktayim ve acimi kimse anlayamaz.
Tarkanla ilgili belki 100e yakın web site,forum varken ben bu forumu seciyorum.
ve bana ''TARKAN hayran i degil gözüyle bakiyorsunuz..askolsun cidden.
bundan sonra SADECE bakin büyük yazmamın nedeni umarim anlarsiniz diye,
sadece,en yakin fan arkadaslarimla konusucam,onun disinda kimseyle görüsmicem.
Görüsmelere katilmicam,kimseden e mail falan da İSTEMİYORUM!
Foruma geri dönüs nedenim ise,Tarkana olan bağımlılığım ve bir türlü ondan kopamamdır.
Ha ayrica hatirlatayim,2009 yilindan Beri her ay 1 kere hastaneye gidiyorum panik atak yüzünden.
Tarkan gibi bende panik atak hastasiyim.Sizi üzdüysem -ki özellikle bu gün çok üzdüm-özür dilerim ama,
bilmeniz gerekenbir şey varki BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM!