Orijinalini görmek için tıklayınız : Aşk Gitti Bizden Kamera Arkası
devilscream
09-08-12, 03:37
İzlemek için Tıkla (http://www.youtube.com/watch?v=YhUv2fuISdI&list=PL2401AB6F6BA4C8DB&index=0&feature=plcp)
selin_trkn
09-08-12, 04:52
Harika olmuş,defalarca izledim.Tarkan çok yakışıklı ve tatlı her zaman ki gibi. Teşekkürler :)
Neden orda bulunan yüzlerce insandan biri olacak kadar şanslı değiliz?
Sanada Tarkan fanı olmak şansı verilmiş. Bence en güzelide bu...Kiymetini bil :)))
Sanada Tarkan fanı olmak şansı verilmiş. Bence en güzelide bu...Kiymetini bil :)))
Sorun da bu ya. Ordaki insanların bazıları belki de hiç Tarkan dinlemiyor. Belki sevmiyor bile... Ama gel gör ki Tarkan'la aynı mekanda ve özgürce olabiliyorlar. Yani orda gidip Tarkan'a istediği şeyi sorabilir,istediği sohbeti edebilir. Ne koruma engeli ne de izdiham...Bizse onu bu kadar severken bu kadar şanslı olamıyoruz.
Anlatabiliyor muyum?
az önca tv'de magazinde de gösterdiler
Rainbow_girl
10-08-12, 21:09
Klibi de çok beğenmiştim kamera arkasıda klip kadar güzel ve eğlenceli geçmiş
:10::10::10::10:resmenn büyüledii bu videoo bütün fanlarıı yaaaaaa :) etkisindenn çıkamadıkk bitürlüüüüü
ben şarkının enstrümantal halini dinlemiş oldum bu video ile.. enstrüman olarak gitar ve keman var sadece gerisi efekt ve programlarla yapılmış..
İnşallah senin için. Olur ben Baküde Yeni Yıl konserinde Tarkan ekibi ile çalışdım. Hepsi super insanlar amma bazıları Tarkanı sevmiyor seninde söylediğin gibi. Amma ne yapsın onunda işi o. Sonunda bizler için TarkaN Var !
:10::10::10::10:resmenn büyüledii bu videoo bütün fanlarıı yaaaaaa :) etkisindenn çıkamadıkk bitürlüüüüü
evet ya baya büyüledi. O attığı kahkahalarda boğulmak istiyorum :D
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.