PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sibel Can Çeşme'de Hayranlarını Coşturdu

secil.06
03-09-11, 16:30
İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki Ilıca Otel'de konser veren Sibel Can, söylediği şarkılarla hayranlarını coşturdu.

İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki Ilıca Otel'de konser veren Sibel Can, söylediği şarkılarla hayranlarını coşturdu. Şarkıcı, bir gece önce Bodrum'da konser vermesine rağmen enerjisi ve sahne performansı ile dikkat çekti.

Ilıca Otel'deki konserde yaklaşık bin 500 kişiye şarkılarını söyleyen Sibel Can, üç saat sahnede kaldı. Kendisi için hazırlanan özel sahneye golf arabası ile gelen Sibel Can leopar desenli sahne kostümü ile dikkat çekti. Can, konserde Tarkan ve Murat Dalkılıç şarkılarını da söyledi. Eski şarkılarının yanı sıra son albümü Seyyah'tan da şarkılar seslendiren Sibel Can bir gece önce Bodrum'da konser vermesine rağmen enerjisi ve sahne performansı ile dikkat çekti. - İzmir / Çesme
http://www.medyarazzi.com/haber/20110903/382797/2730862/haber-detaylari%C2%A0-%C2%A0sibel-can-cesme-de-hayranlarini-costurdu%C2%A0-haber-mekani.html

trkn_sry
03-09-11, 16:56
Her konserde söylüyor sibel can tarkan şarkısı güzel bişey bu =D

seyma_tt
03-09-11, 17:51
Sibel Can 'ın sesine güveniyorum . Çok güzel bi sesi var. Umarım cok güzel yorumlamıstır sarkıları :4:

twilight
03-09-11, 19:42
Hayır o değilde,ben en çok medyarazzi adlı sitenin adına güldüm.. :)
Sibel can zaten Türk müzik piyasasının en önemli kadın assolistlerinden birisi... Bunu inkar edecek birisinin olmadığını düşünüyorum.
Aslına bakarsanız Hülya avşarda öyleydi..Ebru gündeşte... ;)

..BTT..
04-09-11, 13:22
Her konserde söylüyor sibel can tarkan şarkısı güzel bişey bu =D

Bencedee :)) Gerçekten güzel

secil.06
04-09-11, 13:26
Sibel Can her konserinde mutlaka Tarkan şarkılarından birini söylüyo güçlü bir sesi var bence