Orijinalini görmek için tıklayınız : Ufuk Meriç Tarkan Taklidi .
Biraz benzetmiş ya çok hoşuma gitti benim dans edişi felan bravo . :1:
Youtube de biraz gezindimde baya tarkan taklidi var . Ve bir çoğu çok benziyo =D
http://www.youtube.com/watch?v=xG7oBL3ECUk&feature=related
Evet gerçekten benziyo :)) Benimde hoşuma gitti gerçektenn.. Bravoo :D Paylaşım için teşekkürler yavruşumm :)) bravo
Bende kendimce Tarkan taklidi yapıyorum :) Yarın bigün paylaşırım belki forumda:) Bu arada Başarılı Taklidi.
devilscream
28-08-11, 22:27
Forumumuz üyelerinden vardı kendilerini videoya çekip paylaşanlar
Bu videodakinden cok daha başarılılardı bence:)
;D Teşekkürler paylaşımın için, tıkladıkça yeni taklitlerr çıkıyo
Ben beğenmedim. Mimikleri falan hiç hoşuma gitmedi benzetemedim, tipinin apaçi olması zaten kaybettirdi baştan :)
Forumumuz üyelerinden vardı kendilerini videoya çekip paylaşanlar
Bu videodakinden cok daha başarılılardı bence:)
Ben hiç görmediğim için fikir sahibi olamıyorum =D
diğer üyelerde eklese süper olur bakalım Tarkan fanlarının taklidi nasıl olmuş cekim yapanlar paylaşırmısınız
Ahahhaha :D Bir tane arkadaşım vardı onda bir peruk vardı böyle takınca Elvise çok benziyordu :D Ahaha...Acayip gülüyorum hala hatırlayınca :D
Hatta biz ona Elvida diyorduk :P Adı eda'ydı :)) Tarkanın da taklitleri var tabii dolu :) Ama Taklitler aslını yaşatır gençler... :D
ben pek begenmedim desem gerci baya beğenen olmuş
diğer üyelerde eklese süper olur bakalım Tarkan fanlarının taklidi nasıl olmuş cekim yapanlar paylaşırmısınız
bencede paylaşmalılar ben merak ettim şahsen eğer fan arkadaşlarımızdan yapan varsa görmek isteriz =D
ben pek begenmedim desem gerci baya beğenen olmuş
valla ben hiç beğenmedm... :)
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.