Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan biletleri tükendi
Adımı Kalbine Yaz albümüyle satış rekorları kıran Tarkan’ın Harbiye AçıkHava’da 9-10-11 Eylül’de vereceği konserin biletleri tükenince, merdiven biletleri satışa sunuldu.
Tarkan’ın konser vereceği Harbiye AçıkHava Tiyatrosu’nun kapasitesi 5 bin kişi. Sanatçının biletleri 40 ile 275 TL arasında satıldı.
Yoğun istek üzerine, Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Sahnesi 09 Eylül konseri biletleri Biletix’de satışta
http://www.radyoajans.com/tarkani-kalbimize-yazdik.html
paramız yok teyzee biz gidemeyizz :D..
biletler harbi cok pahalı ama yaa öğrenci indirimi olsa barii yaa :)
paramız yok teyzee biz gidemeyizz :D..
:D :D Ahahahaha acayip güldüüümmm... :))
İyki onceden aldım ya . Bide acele etmiyim diyodum ama acele etmenin sevinci icerisindym. Kihkih :21:
İyki onceden aldım ya . Bide acele etmiyim diyodum ama acele etmenin sevinci icerisindym. Kihkih :21:
Süper ya orda olamasam da senin için sevindim :)
bilet alan bütün fanalrın adına cok sevindim biletlerin satışa sunulduğu gün bitmesi Tarkan farkını birkere daha ortaya koymuştur
Bence pahalı değil sonuçta Tarkan konseri bu .
Bence pahalı değil sonuçta Tarkan konseri bu .
Bencedee.. Keşke gidebilsekk :/ :/
biletler pahalı olmuş olabilir ama sonucda Tarkan konseri Türkiyede hangi sanatcının biletleri satışa cıkdfı gün bitmiştir.
Konser kesin harikulâde olucaktır.. Gidebilsek keşke yaa off :/ :/
Konser kesin harikulâde olucaktır.. Gidebilsek keşke yaa off :/ :/
Keşke yaa :(
Keşke yaa :(
Of off :/ Ağlamak istiyoruuumm :/ :6:
Of off :/ Ağlamak istiyoruuumm :/ :6:
Aynenn :( Konsere gidecekler bize video resim bişeyler yollayın
sonra onlarla avunalım :(
Aynenn :( Konsere gidecekler bize video resim bişeyler yollayın
sonra onlarla avunalım :(
Forumdan gidenler kesin koyar diye düşünüyorum..Dediğin gibi bizde onlarla avunacağız mahaleseff :/ Off.. Ankara'ya da gelsinn en kısa zamandaaa :/ :/
Forumdan gidenler kesin koyar diye düşünüyorum..Dediğin gibi bizde onlarla avunacağız mahaleseff :/ Off.. Ankara'ya da gelsinn en kısa zamandaaa :/ :/
off ki ne off :(
off ki ne off :(
Aynen yaa :/ Off ki ne off hemdeee :6::6::6::6::6::6::6::6::6:
bilet alan arkadaşlar bileti formda paylaşırlarsa cok sevinirim
bilet alan arkadaşlar bileti formda paylaşırlarsa cok sevinirim
Eveett :)) Bende ve bir çok kişi çok sevinirr :)) Lütfen paylaşsınlarr
Eveett :)) Bende ve bir çok kişi çok sevinirr :)) Lütfen paylaşsınlarr
Bende.bende çook sevinirim :)
Bende.bende çook sevinirim :)
:)) İnşallah bir an önce paylaşırlarrr :))
bilet alan şanlı fanlar ve istanbulda yaşıyan yine şanslı fanlar orda olamasamda sizlerin adına cok sevindim
KÜLTÜR SANAT SERVİSİ
AJDA PEKKAN: Bu yaz “Ajda Pekkan Farkın Bu” albümünü yayımlayan Pekkan, BKM Organizasyonu ve Bonus Card işbirliğiyle sevenleriyle buluşuyor. Ajda Pekkan’ın yaz konserlerini kaçırmış olanlar için 7 Eylül’de Turkcell Kuruçeşme Arena’da saat 21.00’de başlayacak konser iyi bir fırsat.
TARKAN: Biletleri tükenmek üzere olan Tarkan konserleri için acele edin. 9, 10 ve 11 Eylül’de saat 20.00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeki konserlerin biletleri Biletix’te.
BÜLENT ORTAÇGİL SENFONİK: 10 Eylül’de saat 21.00’de Turkcell Kuruçeşme Arena’da düzenlenecek olan konserde, Ortaçgil, “Senfonik” konseriyle hayranlarının karşısında olacak. Gecenin konuk sanatçıları Erkan Oğur ve Birsen Tezer...
http://magazin.milliyet.com.tr/istanbul-konsere-doyacak/magazin/magazindetay/30.08.2011/1432735/default.htm?ref=OtherNews
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.