secil.06
24-08-11, 22:08
Akdeniz Yaş Meyve ve Sebze İhracatçıları Birliği (AKİB) Başkanı Ali Kavak, Türk narenciyecisinin dünya pazarındaki payının artırılmasına yönelik geçen yıl şarkıcı Tarkan'ın rol aldığı tanıtım filmi ve afişlerinin etkili olduğunu, bu sezon da dünyaca ünlü bir starla reklam filmi çekmek için çalışma yürüttüklerini söyledi. '2011- 2012 Narenciye Sezonu Değerlendirme ve Ortak Akıl Toplantısı', Adana Hilton Otel'de yapıldı.Akdeniz Yaş Meyve ve Sebze İhracatçıları Birliği (AKİB) Başkanı Ali Kavak , Türk narenciyecisinin dünya pazarındaki payının artırılmasına yönelik geçen yıl şarkıcı Tarkan 'ın rol aldığı tanıtım filmi ve afişlerinin etkili olduğunu, bu sezon da dünyaca ünlü bir starla reklam filmi çekmek için çalışma yürüttüklerini söyledi. '2011- 2012 Narenciye Sezonu Değerlendirme ve Ortak Akıl Toplantısı', Adana Hilton Otel'de yapıldı. Toplantıda ürün çeşitliliği ve yıl boyu taze meyve üretimi ile ilgili projeler anlatıldı. Narenciye sektörünün üretim ve ihracatının değerlendirildiği toplantıda konuşan AKİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavak , 5 yıldır yinelenen toplantılarda sunulan önerilerin sektörde önemli açılımlar sağladığını söyledi.
Narenciye sektörünün Türkiye ve dünya ticaretindeki payını yükseltmek için fikir birliklerine ihtiyaç olduğunu belirten Kavak, pazardaki paylarını artırmanın yolunun bundan geçtiğini kaydetti.
Pazar payını arttırmak için geçen yıl megastar Tarkan 'ın da yer aldığı tanıtım filmi ve afişlerinin Rusya , Romanya , Ukrayna , Polonya , Macaristan ve Ortadoğu ülkelerinde yayınlandığını belirten Ali Kavak , "Bu sezon Ukrayna , Avusturya , Romanya , Polonya ile Arap MBC 1, MBC 2 ve MBC 4 televizyon kanallarının yayın yaptığı ülkelerde yayınlanmak üzere, dünyaca ünlü bir sanatçı ile reklam filmi çekmek için çalışmalarımız sürüyor" dedi
http://www.pirsushaber.com/turk-narenciyesine-dunya-stariyla-tanitim-83874n.html
Narenciye sektörünün Türkiye ve dünya ticaretindeki payını yükseltmek için fikir birliklerine ihtiyaç olduğunu belirten Kavak, pazardaki paylarını artırmanın yolunun bundan geçtiğini kaydetti.
Pazar payını arttırmak için geçen yıl megastar Tarkan 'ın da yer aldığı tanıtım filmi ve afişlerinin Rusya , Romanya , Ukrayna , Polonya , Macaristan ve Ortadoğu ülkelerinde yayınlandığını belirten Ali Kavak , "Bu sezon Ukrayna , Avusturya , Romanya , Polonya ile Arap MBC 1, MBC 2 ve MBC 4 televizyon kanallarının yayın yaptığı ülkelerde yayınlanmak üzere, dünyaca ünlü bir sanatçı ile reklam filmi çekmek için çalışmalarımız sürüyor" dedi
http://www.pirsushaber.com/turk-narenciyesine-dunya-stariyla-tanitim-83874n.html