Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan'a üniversite taşı
Nil Özalp, eski sevgilisi Tarkan'a 'diplomalı' taş attı! Megastar'dan sonra adının kimseyle anılmamasıyla ilgili soruya Özalp, "Artık üniversite mezunu biriyle olmak istiyorum. Kimsenin kaprisiyle, bunalımıyla uğraşamam" diye cevap verdi...
http://magazin.haberturk.com/herkes-bunu-konusuyor/haber/662488-serdarin-kizlari-koylu-guzeli
Ay ay ay,Tarkan'la çıktı ya hanfendi(inanmıyorum ya halen çıktığına da) ; Kapris yapmaya başladı...
Hayatında başarılar dilerim yine de Nil Özalp'e ama ikide bir Tarkana laf atmayı bırakırsa...
tarkan daha önce hiç böyle çirkef bir kadınla birlikte olmamıştı.....önceki kızlar çok saygılı ve hanımefendiydi en azından ilişki sonrası saçma salak konuşmadılar.......
Tarkanın şarkısının dışında hangi şarkısı dinlendi hiç biri birlikde olduklarına kesinlikle inanmıyorum yeni bir albüm falan cıkaracaksa eğer şarkıları haber olsun Tarkanın adından bahsederek değil
Okumakla adam olunmayacağını herkes bilir bu açıklamayla birkez daha kanıtlanmış oldu :) Nil hanıma diplomalı ilişkilerinde başarılar :D
sena T@RKAN
24-08-11, 16:36
kendini ne sanıyo acaba yha
ne salakça bi cevap ama ben gazetecilerin çarpıtma ihtimali olduğunu düşünüyorum.. yoksa bu kadar salakça bi cevap olamaz yani..
xurush'nine
24-08-11, 18:26
Anlamadim, ne alaka?Cok aptalca bir gonderme.. Universiteli birisi olarak cok kaprisli ve bunalimdayim...:D
okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır :) o da bu tip gruba giren biri. okumakla insan olunmuyor. bulsun üniversite mezunu ona karışan yok.seçimlerinde özgür.
ben hala inanmıyorum ilişki yaşandığına ya neyse o da bulmuş ünlü olmanın yolunu... yeni albüm hazırlığında galiba böyle reklamları artık sık görürüz.
Nil Özalp ne sanıyo kendiini onu anlamış değilim :D Tarkan dan cok Nil özalp in bunalımı varmıs gibi gözüküyo :D
sürekli gereksiz acıklamalarda bulunuyo adı unutulmasın diye hiç gerek yok bu tarz dikkat cekmeye
Adı hep anılacaksa bu tür yani Tarkan'la ilgili haberle değil şarkılarıyla anılması iyidir.Ayrıca bunları söylediğine göre belli ki kendi kapris yapıyor :D Aşık olmak ne zaman diploma işine dönüştü ya :D
dogrumu acaba bu konusmasi demet akalindan' da patavatsizmis..
Tarkan bu gün gel dese koşa koşa gideceğine hiç şüphem yok :))) Tipik reddedilmişlik psikolojisi:))
okumakla adam olunmuyo malesef Tarkan şarkısnı alıp da yorumladığında hiç bu tarz yorumlar yapmıyo şimdi sadede dikkat cekemye calışıyo
Malesef Nil ile Tarkan'ın önceden sevgili oldukları bir gerçek, arkadaşlar.. Tarkan, sonradan başka birini buldu ve Nil'den hemen, o yüzden ayrılmıştı.. Nil hanım ise,
'Ben şarkıcı olmak istediğimi söyledim Tarkan'a, o da bu yüzden ilişkimizi bitirdi..' Sanıyor
KAYNAK;;;
Tarkan'ın herkesden gizlediği bir sevgilisi olduğunu biliyorum çünkü kendisi ile 2 yıldır samimi bir arkadaşlığımız var (:
Okumakla adam olunmayacağını herkes bilir bu açıklamayla birkez daha kanıtlanmış oldu :) Nil hanıma diplomalı ilişkilerinde başarılar :D
Önce nil hanım beyin geliştirmeden mezun olsun da sonra diplomalı sevgili istesin .
Diplomayla ne alakası var ya ?.
Böyle saçmalıklara tahammül edemiyorum ne aptalca.
Önce nil hanım beyin geliştirmeden mezun olsun da sonra diplomalı sevgili istesin .
Diplomayla ne alakası var ya ?.
Böyle saçmalıklara tahammül edemiyorum ne aptalca.
Kesinliklee katılıyorum.. Boş boş konuşuyor işteee... Hemde çooook..
Aman kızlarrr,gülün geçin yaaa... :)) Saftrik Greg'in günlüğü :D
Aman kızlarrr,gülün geçin yaaa... :)) Saftrik Greg'in günlüğü :D
Ben öyle yapıcağım artıkk Nil Özalp konusundaa :) ;D Boş boş konuşup dursun! Saçmalasın kendi kendinee :))
Hiç umursamıyorum ne söylediğini çünkü gerçekten üstüne yorum yapmaya değmeyecek bi saçmalık bu. :)
Hiç umursamıyorum ne söylediğini çünkü gerçekten üstüne yorum yapmaya değmeyecek bi saçmalık bu. :)
Bencedee :D Gül geç iştee.. Anca boş boş konuşuyor..
Tarkanı bilen biliyo bilmeyenlerde öğrensin bu tarz sacmalıktan başka bişey değil onun için tırı vırı = )
Tarkanı bilen biliyo bilmeyenlerde öğrensin bu tarz sacmalıktan başka bişey değil onun için tırı vırı = )
Aynen öyle Seçil ablacım :))
Ya eminim tarkan bile bu kadar düşünmemiştir üniversiteyi bu kadın çok komik yahu =D
zavanli hala inanmiyor tarkanla ayrildina da ondan bu sozler(gerce ben ciktinada inanmiyorum ama...)
eskii bi konuu bayaaa amaaa nile söylenecek tek laf 'sen üniversiteden mezun olmuşun güzelim ama insan olamamışınn onuu napsakkk ????' :13::13::13::13::13::13:
ayyyyy o üniversite mezunu olmuşta ne olmuş ...
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.