Orijinalini görmek için tıklayınız : 2002 Abdi İpekçi Kuzu Kuzu Canlı Performans
devilscream
24-08-11, 03:40
Bu videoyu uzun zamandır arıyordum internet üzerinde
En son eski dosyalarımı kurcalarken buldum ve upload ettim
Kalitesi kötü ama yinede iyi seyirler:)
http://www.youtube.com/watch?v=_xfXsPKaD5w
http://www.youtube.com/watch?v=FyhJfviN-NY&feature=related
dar pantalon...altin kemer...uzun saclar ve kivrak danslar...iste tarkan buyduu yaaa...karmaa bambaskaaydi
Offf süperrr.... :) Eski arşivlerin dökülmesi güzel oluyor böyle... ;)Ama en iyi izlediğim Kuzu Kuzu 2008 Moskovaydi internetten izledim,gerçekten mükemmel.. :) İzleyin derim... :)
kuzu,kuzu şarkısında dansı bir başka teşekürler
kuzu kuzu bi efsane albümün ilk efsanevi single'ı idi.. hey gidi günler..
dar pantalon...altin kemer...uzun saclar ve kivrak danslar...iste tarkan buyduu yaaa...karmaa bambaskaaydi
karma bambaskaydı tabiki. Ama Tarkan'ın hala kıvrak dansları var :D
Karma.. Gypsy style, Yeahhhhhhhhhhhhh
bütün şakıları gibi kuzu,kuzuda harika klibiyle,yorumuyla süper
tarkaseksüel
25-08-11, 13:55
Hey, hey gidi günler hey... :)
Kuzu kuzu başka ya :)
her şeyi başka :D
Süper bi cevapp :D Kesinlikle ve %100 katılıyorumm :)
O bambaşka :D
O bambaşka :D
Evettt... O bambaşkaa ve ben bu durumdan dolayı ona dediiler gibi aşığııımmm.. :)) :10::10: Hatta dedilerden daha fazlaaaaaaa aşığıımmm :))
Evettt... O bambaşkaa ve ben bu durumdan dolayı ona dediiler gibi aşığııımmm.. :)) :10::10: Hatta dedilerden daha fazlaaaaaaa aşığıımmm :))
Ona aşık olmak için sayılacak pek çok neden var burda ama çok uzuunnnn :)Seviyorummmmmmmmm onu çokkkkkkk :)
Ona aşık olmak için sayılacak pek çok neden var burda ama çok uzuunnnn :)Seviyorummmmmmmmm onu çokkkkkkk :)
Haklısın valla canım yaa :) Bende o sebeplerden birini söyledim sadecee :) Bendeeee çooooooooooooooooooooooooooooooooooooo..k seviyorumm... :)) Hatta o kadar çook seviyorum ki uğrunda ölebilirim... ;D :10::10: :54::35::52::30::35::48:
Kızlaaar kaynatmayın konuyuuuu :))
Kızlaaar kaynatmayın konuyuuuu :))
Birden aşkımızı itiraf etmek geldi içimizdenn :)
Birden aşkımızı itiraf etmek geldi içimizdenn :)
Eveeettt :)) Katılıyoruum :))
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.