tarkaseksüel
07-08-11, 22:12
Aşağıdan Yukarıya doğru okuyun... :)
MetinAROLAT Metin Arolat
o zamanlar klibe icq numarası yazdım diye gazeteciler bana yüklenmişti..delimidir..çokmu yalnız..arkadaş mı arıyo vs diye:))))
19 hours ago
»
MetinAROLAT Metin Arolat
o japon noolmuştur acaba??..aklıma takıldı şimdi :))))
20 hours ago Favorite Retweet Reply
MetinAROLAT Metin Arolat
böylece bana yazılan 100binlerce mesaj,japonyadan bir icq kullanıcısına gitmişti :))) adam nasıl çıldırmıştır yazık :))))
20 hours ago
MetinAROLAT Metin Arolat
bu arada komik bi hikaye daha..tarkan klibine icq numaramı yazmıştım..ama montajı yapan arkadaşta yanlışlıkla bir rakamı farklı yazmış.
20 hours ago
MetinAROLAT Metin Arolat
anı işte :) 10 sene olmuş..paylaşayım dedim..:)
20 hours ago
MetinAROLAT Metin Arolat
ciddiyim dedim..ve şimdi seyredeceğiniz klip bir yemek molasında yarım saatte çekildi..ve en sevdiğim kliplerden oldu. youtube.com/watch?v=9yV8OO…
20 hours ago
MetinAROLAT Metin Arolat
şimdi hayatının en sexy moduna gir dedim.kameraya öyle bi bakki kamera erisin..dur ama yemek yiyorum güldürme dedi.
20 hours ago
MetinAROLAT Metin Arolat
kamera gelsin hemen..üstümü giyiymmi dedi..yok dedim dur böyle..akustik versiyonu çalın dedim..şaşırdı..neden napıyosun dedi.
20 hours ago
MetinAROLAT Metin Arolat
bende dışarıdayım..ordan konuşuyoruz sıcak vs..dur dedim..kamerayı getirin dedim..anlamadı önce..ne yapıyoruz dedi..dur dedim sus..
20 hours ago
MetinAROLAT Metin Arolat
zilli olan orijinal klibi çekmeye başladım vs..sonra bi yemek molası verdik..tarkan karavanda yiyo yemeğini.karavanın camı açık
20 hours ago
MetinAROLAT Metin Arolat
size bir anı..tarkan kuzu kuzu klibini çekerken,kuzu kuzu nun akustik versiyonunada klip çekme fikri beynimde yoktu.
20 hours ago
MetinAROLAT Metin Arolat
o zamanlar klibe icq numarası yazdım diye gazeteciler bana yüklenmişti..delimidir..çokmu yalnız..arkadaş mı arıyo vs diye:))))
19 hours ago
»
MetinAROLAT Metin Arolat
o japon noolmuştur acaba??..aklıma takıldı şimdi :))))
20 hours ago Favorite Retweet Reply
MetinAROLAT Metin Arolat
böylece bana yazılan 100binlerce mesaj,japonyadan bir icq kullanıcısına gitmişti :))) adam nasıl çıldırmıştır yazık :))))
20 hours ago
MetinAROLAT Metin Arolat
bu arada komik bi hikaye daha..tarkan klibine icq numaramı yazmıştım..ama montajı yapan arkadaşta yanlışlıkla bir rakamı farklı yazmış.
20 hours ago
MetinAROLAT Metin Arolat
anı işte :) 10 sene olmuş..paylaşayım dedim..:)
20 hours ago
MetinAROLAT Metin Arolat
ciddiyim dedim..ve şimdi seyredeceğiniz klip bir yemek molasında yarım saatte çekildi..ve en sevdiğim kliplerden oldu. youtube.com/watch?v=9yV8OO…
20 hours ago
MetinAROLAT Metin Arolat
şimdi hayatının en sexy moduna gir dedim.kameraya öyle bi bakki kamera erisin..dur ama yemek yiyorum güldürme dedi.
20 hours ago
MetinAROLAT Metin Arolat
kamera gelsin hemen..üstümü giyiymmi dedi..yok dedim dur böyle..akustik versiyonu çalın dedim..şaşırdı..neden napıyosun dedi.
20 hours ago
MetinAROLAT Metin Arolat
bende dışarıdayım..ordan konuşuyoruz sıcak vs..dur dedim..kamerayı getirin dedim..anlamadı önce..ne yapıyoruz dedi..dur dedim sus..
20 hours ago
MetinAROLAT Metin Arolat
zilli olan orijinal klibi çekmeye başladım vs..sonra bi yemek molası verdik..tarkan karavanda yiyo yemeğini.karavanın camı açık
20 hours ago
MetinAROLAT Metin Arolat
size bir anı..tarkan kuzu kuzu klibini çekerken,kuzu kuzu nun akustik versiyonunada klip çekme fikri beynimde yoktu.
20 hours ago