Orijinalini görmek için tıklayınız : YANDIM YANDIM by futureboy
Sonunda havasına girdim ve söyledim. Çok zor bir şarkı,bu yüzden erteleyip durdum ama bugün vaktim de vardı söyleyeyim kurtulayım dedim :)) Umarım beğenirsiniz...
http://soundcloud.com/futureboy_28/yandim
Çok sağol...Şarkıyı ilk koyduğumda mastering yapmadan koydum aceleden,düzelttim şimdi bi daha dinle istersen :)) Eğer varsa büyük kulaklıkla dinle,ses kalitesi çok farkediyor...
Maşallah maşallah =) Çok beğendm yahu sesin, yorumun çok hoş... :)
Sizden bunları duyunca içim de bir hoş oluyor :))
Çok sağol...Şarkıyı ilk koyduğumda mastering yapmadan koydum aceleden,düzelttim şimdi bi daha dinle istersen :)) Eğer varsa büyük kulaklıkla dinle,ses kalitesi çok farkediyor...
Şu an dinleyemem ama daha sonra neden olmasın ;D Dinlerim daha sonraa ;D Ama o mastering olmadan da güzell ;D
Sizden bunları duyunca içim de bir hoş oluyor :))
Alış alış, daha çok duyarsın :)
Alış alış, daha çok duyarsın :)
Vay Anam Vay :)
Şu an dinleyemem ama daha sonra neden olmasın ;D Dinlerim daha sonraa ;D Ama o mastering olmadan da güzell ;D
Çok teşekkür ederim şımarmaya başlayacağım galiba :))
Çok teşekkür ederim şımarmaya başlayacağım galiba :))
:D :D ahahah :D Şımar şımarr :D
Havaya fazlasıyla girilmiş sanırım,bu zor şarkıyı,bu kadar iyi okuduğuna göre ;)
Havaya fazlasıyla girilmiş sanırım,bu zor şarkıyı,bu kadar iyi okuduğuna göre ;)
Teşekkür ederim,şarkıya duyguyu verebildiysem ne mutlu bana.Ne öğrendiysek Tarkan'dan öğrendik :))
güzel söylemişsin valla.Tarkan'ın şarkılarını genelde Tarkan'dan başka söyleyenleri dinlemem beğenmem de.Seninkini dinledim çokta güzel söylemişsin.. :))
güzel söylemişsin valla.Tarkan'ın şarkılarını genelde Tarkan'dan başka söyleyenleri dinlemem beğenmem de.Seninkini dinledim çokta güzel söylemişsin.. :))
Çok teşekkür ederim,gerçekten bu yorumlar beni çok mutlu ediyor.Sanırım asıl işimi bırakıp müziğe yöneleceğim bu gidişle :))
Harika söylemişsin.. Alıştık zaten senin güzel yorumlarına ..:)
Harika söylemişsin.. Alıştık zaten senin güzel yorumlarına ..:)
Çok teşekkürler bu güzel sözler için... :)
sena T@RKAN
09-08-11, 15:26
çok beğendimm bnce süperr
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.