Orijinalini görmek için tıklayınız : "Yakar Gecerim" Basarisi !!
ulusal radyolarda: 1 numara
yerel radyolarda: 1 numara
digital satislarda: 2 numara( gecen haftaya kadar 1 numaradaydi)
en cok satan albüm : farkin bu ( ajda pekkan)#
BU ARADA TARKANIN ALBÜMÜ BU HAFTA 5 NUMARADA ve HALA LISTEDE SATMAKTA
kral tv
listeler sürekli geğiştiği için Tarkan 5 numara falan biz hep 1 numara da gördümüz için yakında tekrar değişecektir.
Yakar Gecerim cok güzel bir şarkı 1 numara olması sevindirici
Bunları tek tek saymaya lüzum yok bence artık,Tarkan zaten başarılı bir adam ve ölene kadar da başarılı kalmaya devam edecek... ;)
Paylaşım için teşekkürler... O kadar başarılı bi şarkı ki her yerde 1 numara bravo
Eee.. Söz-müzik: Tarkan olunca 1 numara olmaması elde değill ;D Evet ya bende çook beğeniyorum o şarkıyıı :))
Aynen Tarkan yine muhteşem bişey yapmış.Megastar-süperstar birleşimi bir iş olması harika olmuş.çok güzel bi şarkı olmuş.nerde tarkan'ın bi şarkısını duysam son ses açıyorum bu da onlardan birisi
Eee.. Söz-müzik: Tarkan olunca 1 numara olmaması elde değill ;D Evet ya bende çook beğeniyorum o şarkıyıı :)) aynen başka söze gerek yok...
Sözler süper tabiki başarılı olacak bütün Tarkan besteleri her yerde başarılı olmuştur Ajda Pekkan yorumuyla cok güzel olmuş
sarıpapatya
09-08-11, 01:14
çok güzel şarkı başarısı tartışılmaz nede olsa tarkan eli değmiş:)))
yakar geçerim'e radyolarda çok sık denk geliyorum, ilk klibin ona çekilmiş olması da etkilidir bunda muhtemelen. bence güzel şarkı ve ajda pekkan-tarkan ikilisine çok yakışmış, ama keşke megastar'ın sesini daha çok duysaydık şarkıda :)
Aynen Tarkan yine muhteşem bişey yapmış.Megastar-süperstar birleşimi bir iş olması harika olmuş.çok güzel bi şarkı olmuş.nerde tarkan'ın bi şarkısını duysam son ses açıyorum bu da onlardan birisi
Bende yaa.. :)) Anında ses yükseliyoorr :D Ve bende çoğu ortamda bağararak söylüyorumm :D ;D :D
Bende yaa.. :)) Anında ses yükseliyoorr :D Ve bende çoğu ortamda bağararak söylüyorumm :D ;D :D
Aynen :D bu gidişle evdeki hoparlör patlayacak :D :D
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.