Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkandan Yeni Mesaj !!
Tarkan Online
16 konserlik Türkiye turnemiz, Samsun konseriyle sona erdi... İzmir, Antalya, Konya, Kayseri, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Malatya, Trabzon, Bursa, Eskişehir, Ankara, İzmit, Tekirdağ, İstanbul, Samsun sonsuz teşekkürler. Benim için unutulmaz heyecanlarla ve anılarla dolu bir turne oldu...
Şimdi Harbiye konserlerini iple çekiyorum... Eylül’de Harbiye’de görüşmek üzere.
Tarkan Online
16 konserlik Türkiye turnemiz, Samsun konseriyle sona erdi... İzmir, Antalya, Konya, Kayseri, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Malatya, Trabzon, Bursa, Eskişehir, Ankara, İzmit, Tekirdağ, İstanbul, Samsun sonsuz teşekkürler. Benim için unutulmaz heyecanlarla ve anılarla dolu bir turne oldu...
Şimdi Harbiye konserlerini iple çekiyorum... Eylül’de Harbiye’de görüşmek üzere.
Bunları söyleyen ağzını yerim onun benn.. :)) Bizim içinde unutulmaz heyecalarla dolu bir turne olduu... :)) Seni seviyoruzz.. İnşallah görüşebilirz aşkım benim... :** İnşallah gelebilirimm
Harbiye'yi ben de iple çekiyorum, turnede Tarkan'ın yanında olamadım ama 10 eylül ctesi inşallah Harbiye'deyim! :)
Harbiye'yi ben de iple çekiyorum, turnede Tarkan'ın yanında olamadım ama 10 eylül ctesi inşallah Harbiye'deyim! :)
Benide götürsenee :))
bizim için de anılarla dolu bir gece oldu çok teşekür derim tarkanım seni çok seviyoruz...
Bende iple çekiyorummm :) Hemen gelsin eylüll
Bende iple çekiyorummm :) Hemen gelsin eylüll
:D Siz yine gidebilceksiniz! :/ :/ Yaa bizz.. :/ :/ :/
Bizlerde sana sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz :) Bizlere unutulmaz bi gece yaşattın, danslarınla, şarkılarınla muazzam bi konserdi. İnşallah en kısa zamanda tekrar konserine gelmek nasip olur. İstanbullular çok şanslı gerçekten :)
Bizlerde sana sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz :) Bizlere unutulmaz bi gece yaşattın, danslarınla, şarkılarınla muazzam bi konserdi. İnşallah en kısa zamanda tekrar konserine gelmek nasip olur. İstanbullular çok şanslı gerçekten :)
Evett.. Sonsuz teşekkürlerr.. O büyülü sesinle bizi büyüledin! En kısa zamanda tekrar büyülemen dileğiylee.. Seni seviyoruzz ve kocaman öpüyoruzz... ;D Çok az kalır! Çoook çoooook fazla şanslıı hemdee... İstanbula kaçıcam ben yaa :D :D :P :P ;D :D :P :P
Evett.. Sonsuz teşekkürlerr.. O büyülü sesinle bizi büyüledin! En kısa zamanda tekrar büyülemen dileğiylee.. Seni seviyoruzz ve kocaman öpüyoruzz... ;D Çok az kalır! Çoook çoooook fazla şanslıı hemdee... İstanbula kaçıcam ben yaa :D :D :P :P ;D :D :P :P
Valla ona zorluyorlar bizi :D:D Ankara konseri olursa ben oraya kaçacam ama orası kesin :D:D
Evett bizz.Ya biiz nolucazz :(
Bende buralara yeniden geleceğin günü iple çekiyorum:6:
turne bitti ama özlem bitmedi Eylüle kadar daha cok cağalacak tekrar seni sahende görmek için bütün fanların iple cekiyo konser gününü
Valla ona zorluyorlar bizi :D:D Ankara konseri olursa ben oraya kaçacam ama orası kesin :D:D
Evet yaa gerçekten :D Ankara'da konser olursa ben kendimi direk konser alanına kaçarımm :D :D
Evett bizz.Ya biiz nolucazz :(
Bizde Tarkan'ın Ankara'ya gelmesi bekliycezz :/
Tarkan için dediğim tek bir kelime var O bir büyücü :) herzamanki gibi büyüledi hepimizi inşallah bu büyü seansları uzun zaman geçmeden yeniden olur:18::10:
Tarkan için dediğim tek bir kelime var O bir büyücü :) herzamanki gibi büyüledi hepimizi inşallah bu büyü seansları uzun zaman geçmeden yeniden olur:18::10:
Evett gerçekten büyüledi bizii :)) İnşallah inşallah :)) :10:
sena T@RKAN
07-08-11, 17:55
aynen siz gidebiliyosunuz ama biz ona doyamadık ki :(..:((
:17:
aynen siz gidebiliyosunuz ama biz ona doyamadık ki :(..:((
Evett :/ :/ :/ İstanbul'aa kaçalımm diyorum.. ;D
sena T@RKAN
07-08-11, 19:36
:17:
Evett :/ :/ :/ İstanbul'aa kaçalımm diyorum.. ;D
en iyisi kaçalım beraber :D
en iyisi kaçalım beraber :D
Eveeettt.. Kaçalım.. Olsun bitsin! ;D
Eveeettt.. Kaçalım.. Olsun bitsin! ;D
beni de alınnnn :D :D
sena T@RKAN
10-08-11, 15:39
beni de alınnnn :D :D
sensiz qidermiyim ben hiç canım :19:
sensiz qidermiyim ben hiç canım :19:
:):21: gitmezsin
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.