PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ceyda Balabani Biraksin !!!

denizarya
05-08-11, 04:18
arkadaslar siz ne düsünüyorsunuz bilmem amaa ben acilen ceyda balabanin tarkani giydirmesini birakmasini istiyorum..
cok basit giydiriyor..o basit t-shirt yada basit bir gömlegin yakalarina bir kac tane altin pullardan ekliyor... BU TARKAN DEGIL... veyaa gömleginin üstüne igneler koyuyor...
tarkan kendisni eminim ki rahat hissetmiyor o kiyafetlerle...tarkan yine eskilerde oldugu gibi o deri pantolonunu giysin, karma ve dudu arasinda ki giydigi gömlekleri giysin...bakin göreceksiniz ki tarkan daha rahat olacak ve sahne performansi, hareketleri, dansi eskisi gibi olacak...cünki insan kendini bir kiyafetin icersinde nekdar iyi hissederse okadar da iyi dans eder...buu duygu bendede var mesela...2006 yilinda kadar ki tarkan imagi diye birsey vardii...yine onlari istiyorum...farkindaysaniz zaten tarkan bu kiyafetleri giymeye basladigindan itibaren eski performansini göstermiyor...gerci hala tarkann süper sahnedee..ama o sexyy hallerini özledim sahsen

YusuF.KRK
05-08-11, 10:44
sevmese giymez, sen rahat ol ;)

secil.06
05-08-11, 11:13
ben tam tersini düşünüyorum bence kendine yakışanı giyiyor zaten Ceyda Balabanla çalışmak istemese cokdan bırakırdı

ece**
05-08-11, 11:16
O seksi halleri bi başkaydı tabii..ama tarkan içinde rahat olmasa muhakkak dile getirir..o içine sinmeyen hiç bişeyi yapmazda giymezde.

..BTT..
05-08-11, 13:31
O seksi halleri bi başkaydı tabii..ama tarkan içinde rahat olmasa muhakkak dile getirir..o içine sinmeyen hiç bişeyi yapmazda giymezde.

Kesinlikle doğru sölüyosun! Rahat edemediği bişeyi dile getirir ve Ceyda Balaban'da Tarkan'ı ona göre giydirir!

twilight
05-08-11, 15:56
Aşırı zımbalı siyah gri şeylerden ben de sıkıldım aslında...Ama şu an moda dünyasının en ünlü ikonlarından birisi Ceyda hanim.

seyma_tt
05-08-11, 16:20
Ben Ceyda Balaban'ın tasarladığı kıyafetleri beğeniyorum açıkcası.. Rahatsız olsaydı söylerdi belki de ama bende özledim Tarkan ın eski hallerini :) Ama şu anda trend bu o yüzden değişmesine gerek yok:)

İffeT.T.
05-08-11, 17:53
Aşırı zımbalı siyah gri şeylerden ben de sıkıldım aslında...Ama şu an moda dünyasının en ünlü ikonlarından birisi Ceyda hanim.

kesinlkle katılıyorum :)

MlkeTarkn
06-08-11, 02:21
Tarkan rahatsız olsa zaten o kıyafetleri giymezdi.Bunu da dile getirirdi.Sorun yok demek ki. :)

denizarya
06-08-11, 02:30
eski kiyafetleri bana göre cok cok daha iyidii...kim nederse desin vallaa:) ceyda balaban tarkanin simdiki sacina durusuna göre kiyafetler yapmali...

seyma_tt
06-08-11, 04:52
Ceyda Balaban değişiklik sevmiyor bence. Hep deri , işlemeli ceketler ... biraz değişiklik lazım bence.

İZMİRLİ
06-08-11, 10:31
2010 İstanbul konserinde ilk defa çalışmaya başlamıştı ceyda balabanla, o kıyafet çok güzeldi hatta bir şekilde ulaşıp bunu ceyda hanıma da ilettim. Fakat daha sonra ki kıyafetlerini ben Tarkan'a yakıştıramadım. Şu anda ki Tarkan imajı benim pek hoşuma gitmiyor sadece kıyafeti de değil , saçlarını da beğenmiyorum. Ama adamda öyle bir tip varki başkası giyse gülmekten yarılacağımız kıyafetleri bile super taşıyor. Ya ceyda hanım şu çivili kıyafet yapmayı bıraksın farklı bir şeyler denesin, yada Tarkan artık onunla çalışmasın bence.

**MegaStarkan**
06-08-11, 12:25
Tarkan'nin hatasi bence bir süre boyu hep islerini bir modaciya birakmasi. Oysa ki farkli farkli görevlendirmeler yapilirsa, daha farkli seyler hep ortaya cikar ... Ceydan'nin moda viziyonu kisitli biraz.

rojbin
12-08-11, 17:33
çok doğru mutlaka dile getirirdi...

orhan89
17-08-11, 23:38
Bence Ceyda Balaban harika is cikariyor... Hatta bana göre Tarkan hic bu kadar iyi giyinmemisti.

trkn_sry
03-09-11, 13:09

haklısın içine sinmeyen bişeyi giymez

secil.06
03-09-11, 14:04
yakışıyoda giyiyo cokda güzel taşıyo her giydiği kıyafeti

pare pare
03-08-12, 16:20
Bence Tarkan sevmedigi bir gomyeli asla giymez...

trknmania
03-08-12, 23:47
hiç mi hiçç katılmıyorummm..bencee tarkan şuan şu haliyleeee şu kıyafetleriyle 10 numaraa görünüyooo...ceydanınn ellerinee sağlıkkk bayılıyorumm benn şahsen tarkan içinn yarattığı stile...

tarkaseksüel
04-08-12, 19:39
Bence böyle iyi. Yaş itibari ile artık dudu zamanındaki kıyafetler hoş durmaz. Moda da bu yönde değil zaten...

xurush'nine
07-08-12, 16:11
Evet onceki seneki kiyafetleri bir az durgundu tekrarkaniyordu.(Konu gecen sene acilmis)Ama bu yil daha iyi giyiniyor.

twilight
09-08-12, 18:56
Evet,bende dikkat ettim,bu sene süper giyiniyor tarki :)
Özellikle ask gitti bizden...de giydigi kiyaftler...
isiltili,şıkır şıkır bir gömlek ve kirmizi ceket süper :)