Orijinalini görmek için tıklayınız : bu gunu bana yaşatan Tarkana teşekkur ediyorum
ilk defa bir tarkan konserine gittim ve hala etkisindeyim.hayatim boyunca unutmıyacagım istanbul konserini.gercekten cok eglendim.hayalim gerçek oldu.
i love u TARKAN.seni cok seviyorum
Eğlenmene sevindim:) İstanbul coşkusu bi başka oluyo tabiii:)
Ben ankaradaki her konserine gidiyorum ama ilk kez gitmişim gibi heyecanlanıyorum.
Ben ankaradaki her konserine gidiyorum ama ilk kez gitmişim gibi heyecanlanıyorum.
evet gerçekten oyle,çok heyecan verici.benimki ilk oldu ama son olmicak biliyorum.
Ne güzel.Keşke ben de yaşayabilsem o duyguyu :(
sena T@RKAN
03-08-11, 09:36
bnde ilk defa bu yıl tarkanın konserine gittim gerçektende insan konserin etkisinden çıkamıo
bütün konserleri unutulmaz oluyo her saniyesiyle
kalsak belki malum degil şimdi, harbiye konserinede gidebilirim.çok istiyorum.
Ne güzel.Keşke ben de yaşayabilsem o duyguyu :(
gidersin inşallah.bende keşke keşke diyordum hep gerçekleşti.
bnde ilk defa bu yıl tarkanın konserine gittim gerçektende insan konserin etkisinden çıkamıo
Kesinlikle katılıyorum... :) Konserin etkisi bayaa bii uzun sürüyoo.. Sonrada şarkılarını dinliyosun filan.. :) Ee sonra bi daha konser oluyo gidiyosun ve doyamıyosun! :)) Doyulmazda zaten..
gidersin inşallah.bende keşke keşke diyordum hep gerçekleşti.
İnşallahhhhhhhh
ı love you tarkan seni seviyorum ? :d
eminim Tarkanda sana thank tesekkür etmistir bundan kuskun olmasın
Tarkan konserine gitmek bi de bana nasip olursa var ya, konserden cikar cikmaz sevincimden Bakunun Targovu meydaninda yaz kis demem ayakyalin kosarim inanin bana...Mutluluktan cildiririm herhalde...
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.