PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : -Harbiye 2011-

yasinenessahin
01-08-11, 18:34
Tarkan 10-11-12 Eylül'de Harbiye'de ...

cansu06
01-08-11, 18:36
17- 18 diye devam eder bütün ay harbiyede olur yine :)

asltrkn
01-08-11, 18:42
Biz ne olacağız ama yaaa,bizde doyamadıkkk,hep İstanbul :((

xurush'nine
01-08-11, 18:43
Evet ben de duydum, "yaz surprizi"nde soylediler.

yasinenessahin
01-08-11, 18:48

siz de İstanbul'a taşının olsun bitsin :)

asltrkn
01-08-11, 19:00
siz de İstanbul'a taşının olsun bitsin :)
Ciddi şekilde çok kırgın ve kızgınım :(( :S

sena T@RKAN
01-08-11, 19:08

ewet yha herşey istanbula nie torpilli bu şehir off artık bnde istanbulda yaşamak istiyorum ://

trkn_sry
01-08-11, 20:03

bende çok kızgınım biz hayran değilmiyiz ? Her şey İstanbula.

badboyserkan
01-08-11, 20:07
Harbiye konserlerinin olacagini fanta turnesi istanbul konserinden ogrenmistim.Sonucta arz talep meselesi.Harbiye konserleri bir baska oluyor.Fanta turnesini kaciranlara istanbul harbiye acikhava konserleri ilac gibi gelir.Bildireyim..

yasinenessahin
01-08-11, 20:34
Harbiye konserlerinin olacagini fanta turnesi istanbul konserinden ogrenmistim.Sonucta arz talep meselesi.Harbiye konserleri bir baska oluyor.Fanta turnesini kaciranlara istanbul harbiye acikhava konserleri ilac gibi gelir.Bildireyim..

fantayı kaçırmadık ama biz yine de o ilaçtan alalım ...

eskalen
01-08-11, 22:15
Harbiye Konserinin olacagi Istanbul Turnesin'de Sedat Mehder'ten ogrendim..Hatta dertlesmistim bile, boyle fanta turnleri curcuna kotu oluyor falan diye acikcasi...Yani olacagi tarihler de tutuyor :) Harbiye Vazgecilmez... Tarkan'in en iyi performansini ve kendisi gosterdigi mekandir, harbiye.. Harbiye, Istanbul ve Tarkan uclusu vazgecilmezz... Eylul tavan yapar Istanbulll :))

MlkeTarkn
03-08-11, 00:13

Evet bende katılıyorum.bütün hayranları İstanbul'da mı biz ne olacağız :((((

yasinenessahin
03-08-11, 10:50
Evet bende katılıyorum.bütün hayranları İstanbul'da mı biz ne olacağız :((((

e söylüyorum size anlamıyorsunuz. en azından konser günü buraya gelin yoksa başka çarenizin olmadığını siz de biliyorsunuz. Ankara'da yaşayan 'Bounce' arkadaşımız öyle yapıyor imkanları zorlayıp çünkü ankara'ya senede bir geldiğini biliyor. gelebiliyorsanız gelin derim yani başka türlü zor görürsünüz Tarkanı :((

secil.06
03-08-11, 12:03
tası,tarağı toplayıp istanbulamı yerleşsek ne

orhan89
03-08-11, 15:59
Bu aralar butun Forum Istanbul a takti kafayi :D Sizler Turkiyede siniz, otobuse atlayip Istanbul a gitme sansiniz var... Bizim gibi Avrupa nin ortasina terkedilmislere ne demeli? 4-5 seneye bi Tarkan yakinlardan bi yere konsere geliyo da bizde yuzunu goruyoruz.

ece**
03-08-11, 17:20
Bu aralar butun Forum Istanbul a takti kafayi :D Sizler Turkiyede siniz, otobuse atlayip Istanbul a gitme sansiniz var... Bizim gibi Avrupa nin ortasina terkedilmislere ne demeli? 4-5 seneye bi Tarkan yakinlardan bi yere konsere geliyo da bizde yuzunu goruyoruz.

Taktık valla hakkaten :)) bende takanlardanım . :)bende elimden geldiğince gitmeye çalışıyorum şehir dışı konserine ama ha deyince her isteyincede gidilmiyo ..kimisi için işi var,kimisi için okulu var ,masrafı var,izni var ..bunlar sıkıntı oluyo.yoksa istemezmiyiz.yinede elimizden geldiğince gidiyoruz harbiyeye ama kendi şehrinde olan konserle diğer şehirdeki konserin en başta külfeti de farklı oluyo..:))

MlkeTarkn
03-08-11, 17:52
tası,tarağı toplayıp istanbulamı yerleşsek ne

Keşke yerleşebilsek ama olmuyo işte :((

trkn_sry
03-08-11, 17:53
Evden kaçacağım vallahi konser için ama konser günü yazlıkta oluyoruuum ooof çok moralim bozuldu =/

MlkeTarkn
03-08-11, 18:08
Evden kaçacağım vallahi konser için ama konser günü yazlıkta oluyoruuum ooof çok moralim bozuldu =/

Aynen ben de öyle.Kafayı yicem ya.Hep birlikte kaçsak mı napsak

bounce
03-08-11, 18:21
Tarkan'a neden kızılıyor ben anlamadım.. kardeşim adam şehrinize gelmedi mi geldi..yani yapabileceğini yapmış...
İstanbul 13 milyonluk şehir..bu 13 milyonluk potansiyeli tabiiki senede 1 kerelik konserle kapatmayacak..Harbiye konserleri yine 6 7 yi bulur...
halk konserleri eziyet.. Çünkü Tarkan'ı yakından izlemek zorundasın ki zevki çıksın acısını 2 gün çekiyosun..herkesin imkanı yok ama varsa elinizde imkan bi kere gitmeye değer..
ama sakın benim gibi aptallık yapıp 15 saat öncesinden gitmeyin İstanbul'a...

yasinenessahin
03-08-11, 19:02
Tarkan'a neden kızılıyor ben anlamadım.. kardeşim adam şehrinize gelmedi mi geldi..yani yapabileceğini yapmış...
İstanbul 13 milyonluk şehir..bu 13 milyonluk potansiyeli tabiiki senede 1 kerelik konserle kapatmayacak..Harbiye konserleri yine 6 7 yi bulur...
halk konserleri eziyet.. Çünkü Tarkan'ı yakından izlemek zorundasın ki zevki çıksın acısını 2 gün çekiyosun..herkesin imkanı yok ama varsa elinizde imkan bi kere gitmeye değer..
ama sakın benim gibi aptallık yapıp 15 saat öncesinden gitmeyin İstanbul'a...

noktasından virgülüne kadar dediğine katılıyorum. bir daha halk konseri olursa gitmeyi düşünmüyorum. eziyet kelimesi çok ama çok hafif kalır yanında. harbiye pahalı ama değer bence.

..BTT..
03-08-11, 21:47

Kaçalıımmm.. :D :D Ben varım.. :P:P :D :D :D

eskalen
03-08-11, 21:56
Tarkan gecen sene Ankara'da Harbiye gibi ozel konser vermisti..Arena falan'di adi herhalde...Demek ki baska sehirler de olabiliyor da yani...Bence Istanbul'u buyutmemek gerek..Soyle buyutmemek gerek..Bu konu da net olucam; Istanbul zaten buyuk..Ve inan ki Istanbulu'lar Tarkan Harbiye deymis gibi cok cok cok buyutmez..Cunku buyuk konserlerin Istanbul'da olacagini bilir :)

the_answer3535
03-08-11, 22:48
Valla ben yaşadığım şehir olan İzmir için söylemem geekirse 2-3 senede bir o da halk konserlerine geldiği için artık alıştım.Burda da bi özel konser bekliyor insan.Geçen sene Ankara Arena'da da vermişti bu tip konser.Sorun ilin büyüklüğü ve potansiyelse İzmir de 3. büyük şehir o yüzden biraz buraları da görsün :)

trkn_sry
03-08-11, 22:59

Kesin kaçalım :D

yasinenessahin
03-08-11, 22:59
Valla ben yaşadığım şehir olan İzmir için söylemem geekirse 2-3 senede bir o da halk konserlerine geldiği için artık alıştım.Burda da bi özel konser bekliyor insan.Geçen sene Ankara Arena'da da vermişti bu tip konser.Sorun ilin büyüklüğü ve potansiyelse İzmir de 3. büyük şehir o yüzden biraz buraları da görsün :)

2. büyük şehirden daha fazla geldi sanırım İzmir'e o yüzden Ankaralılar da haklı yani ne diyim :)

..BTT..
04-08-11, 00:21
Kesin kaçalım :D

:D Kaçalımmm.. :D :D :D

leyla
04-08-11, 22:22
biletler ne zamana kadar satiş ta olur? mesela son gunlere bilet bulunur mu? çunku şimdiden alamam o zamana kadar kalicakmiyim bilmiyorum

eskalen
04-08-11, 22:26
biletler ne zamana kadar satiş ta olur? mesela son gunlere bilet bulunur mu? çunku şimdiden alamam o zamana kadar kalicakmiyim bilmiyorum

Son gunlere birakacasan bilet bulman nerdeyse imkansiz olur! Anca karaborsa..Yani bu soyledigim kesin..Ya da sole bir tercih de yapabilirsin; Son gunlere yakin bilet almak istiyorsan 11-12 Eylul konserlerine daha rahat bilet bulabilirsin o zaman..

leyla
04-08-11, 22:36
Son gunlere birakacasan bilet bulman nerdeyse imkansiz olur! Anca karaborsa..Yani bu soyledigim kesin..Ya da sole bir tercih de yapabilirsin; Son gunlere yakin bilet almak istiyorsan 11-12 Eylul konserlerine daha rahat bilet bulabilirsin o zaman..

11-12 eylule bilet bulunursa o zaman çok guzel olur.

MlkeTarkn
04-08-11, 23:21
:D Kaçalımmm.. :D :D :D

Hadi hazırlanınn :D :D

..BTT..
05-08-11, 00:00
Hadi hazırlanınn :D :D

:D Ahahaahh :D Daha çook var canım konseree :D Yaklaşsın hazırlanırızz :D :D Ama sende haklısınnn :D Anca hazırlanırız bizzz :D ;D :D

sarıpapatya
05-08-11, 01:08
bakalım bi aksilik olmazsa bende orda olmak istiyorum umarım olur bu konser üstüne bide harbiye iyi gider:))

negro
05-08-11, 01:17
Arkadaslar ben bısey sorcam acıkhavada c blok orta en arkadan bılet aldım tam orta ancak arkamda kamera bolumu war şimdi benım ayağa kalkmam yasak olucakmı kamera yuzunden bılgılı bırınden cewap beklıorum

secil.06
05-08-11, 11:38
tarih yaklaştıkca biletler için acıklama,duyuru yapılır

ercn
05-08-11, 15:17
Arkadaslar ben bısey sorcam acıkhavada c blok orta en arkadan bılet aldım tam orta ancak arkamda kamera bolumu war şimdi benım ayağa kalkmam yasak olucakmı kamera yuzunden bılgılı bırınden cewap beklıorum

ben tarkanı izlemek için onca para vericem sonra ayaga kalkmam yasak olucak arkamda kamera var diye öyle saçmalık olmaz kimse karışamaz para vermissin bisey derlerse tarkan abiye söylersin :D

trkn_sry
05-08-11, 16:01
ben tarkanı izlemek için onca para vericem sonra ayaga kalkmam yasak olucak arkamda kamera var diye öyle saçmalık olmaz kimse karışamaz para vermissin bisey derlerse tarkan abiye söylersin :D

Çok haklısın tarkan işin ucunda tarkan var ve ayağa kalkmak yasak olacak büyük bir saçmalık nerden uydurdun bunu =D

sukranuzal
05-08-11, 17:03

ilk iki şarkıda çekim yapıyolar.ozaman oturtuyolar.yani geçen sene öyle olmuştu.sonra ayağa kalkabiliyosun

İffeT.T.
05-08-11, 17:57

Kesinlikle ya :( İstanbul'da olsam keşke hepsine giderdim valla :)

badboyserkan
05-08-11, 18:30
Tarkan, 11 Eylül akşamıda Harbiye Açıkhavada sizlerle! Biletler an itibari ile biletix'te satışta! Acele edin.. http://bit.ly/n1YEUs

seyma_tt
05-08-11, 18:32
http://web03.biletix.com/etkinlik/MKHT1/TURKIYE/tr 10 Eylül biletleri...
http://web03.biletix.com/etkinlik/MKHT2/TURKIYE/tr 11 Eylül biletleri...
Biletimi şimdi aldım , çok heyecanlıymmm :5:

..BTT..
05-08-11, 20:17
http://web03.biletix.com/etkinlik/MKHT1/TURKIYE/tr 10 Eylül biletleri...
http://web03.biletix.com/etkinlik/MKHT2/TURKIYE/tr 11 Eylül biletleri...
Biletimi şimdi aldım , çok heyecanlıymmm :5:

Süperrr :)))

rojbin
05-08-11, 23:40
:6:
Biz ne olacağız ama yaaa,bizde doyamadıkkk,hep İstanbul :(( aynen öyle bu ne yaaaaaaa bizde istioruz hep istanbul istanbul olmaz ki hem de 3 gece üst üste haksızlık yaaaa bu gidişle bizde istanbula taşınacağız galiba şuanda kıskançlığımı size anlatamam neyse konser de olacak arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler...

seyma_tt
05-08-11, 23:42
valla bende sırf harbiye için gidiyorum İstanbul'a :)

..BTT..
05-08-11, 23:53
:6: aynen öyle bu ne yaaaaaaa bizde istioruz hep istanbul istanbul olmaz ki hem de 3 gece üst üste haksızlık yaaaa bu gidişle bizde istanbula taşınacağız galiba şuanda kıskançlığımı size anlatamam neyse konser de olacak arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler...

Evett yaa.. İstanbul'a taşınalımm olsun bitsin! :)) Tarkancoll ailesi olarakk ;D