asltrkn
31-07-11, 18:49
http://www.hizliupload.com/di-8EE9.jpg
Tarkan’ı binlerce kişi yazdı şimdiye dek…
Müziğini…
Özel hayatını…
Kişiliğini…
Vs vs…
Bunlar oldukça sıradan olduğundan Tarkan’ı ve ‘’Tarkan Efektini’’ başka bir açıdan anlatmak istiyorum bugün size…
30 Temmuz günü…
Rüzgarın bile kımıldamaya mecalinin olmadığı bir İstanbul akşamı…
İstanbul’un gamzesi Haliç manzarası eşliğinde…
Fanta Gençlik Festivali Konserleri kapsamında ışığıyla bizi aydınlatması için ‘ONU’ bekliyoruz…Bir düşünün…
40 bin kişi ile beraber az sonra binlerce voltluk bir elektriğe maruz kalacağız…
Hem de gönüllü
Aralarında BİLDİĞİNİZ ya da BİLMEDİĞİNİZ birbirinden değerli Basın Mensubu arkadaşımızın bulunduğu heyecan locasında , da görevi için değil, Tarkan Sevgisi için orda olmaları gözden kaçmıyor hani…
İşte bu, Tarkan’ın diğerlerinden farkı elbette…
Heyecanlı bekleyiş ve sessizlik yerini, görsel ve işitsel bir ahenk bombardımanına bırakırken, tam ‘’O’’ göründüğü sırada 10 binlerce cep telefonunda ‘’RECORD’’ tuşuna basıldı aynı anda
Mega, ultra, star mtar değil kardeşim…
Ne alakası var…?
Adam dururken NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ…
Hareket ettiğinde ise KİNETİK bir REAKTÖR sanki…
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na soruyorum;
Tarkan ve hayranlarının buluşma anında ortaya çıkan enerjinin muhafaza edilmesi ile ilgili herhangi bir çalışmanız var mıdır ?
Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu’na soruyorum;
Tarkan’ın bu gezegende daha fazla kalması ve muhafazası için yaptığınız herhangi bir çalışma var mıdır ?
Medeniyetler İttifakı projesinin eş başkanı Sayın Başbakanımıza soruyorum;
Bu ve bunun gibi uluslar arası diğer projelerinizde Tarkan’dan istifade etmeyi düşünür müsünüz?
Evet Sevgili Tarkan!
Bazıları seni acımasızca eleştirmeye, karşı çıkmaya, ve boş boş konuşmaya devam etsin!
Sen de hep zirveye çıkmaya…Tıpkı Sevgili Sezen Aksu’nun dediği gibi;
”Ne de olsa hayat, karşı çıkanların ve muhaliflerin sırtında yükselir her zaman…”
*) ETKB : Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı
MÜRVET UÇ
http://www.magazincity.com/2011/07/tarkan-etkb/
Tarkan’ı binlerce kişi yazdı şimdiye dek…
Müziğini…
Özel hayatını…
Kişiliğini…
Vs vs…
Bunlar oldukça sıradan olduğundan Tarkan’ı ve ‘’Tarkan Efektini’’ başka bir açıdan anlatmak istiyorum bugün size…
30 Temmuz günü…
Rüzgarın bile kımıldamaya mecalinin olmadığı bir İstanbul akşamı…
İstanbul’un gamzesi Haliç manzarası eşliğinde…
Fanta Gençlik Festivali Konserleri kapsamında ışığıyla bizi aydınlatması için ‘ONU’ bekliyoruz…Bir düşünün…
40 bin kişi ile beraber az sonra binlerce voltluk bir elektriğe maruz kalacağız…
Hem de gönüllü
Aralarında BİLDİĞİNİZ ya da BİLMEDİĞİNİZ birbirinden değerli Basın Mensubu arkadaşımızın bulunduğu heyecan locasında , da görevi için değil, Tarkan Sevgisi için orda olmaları gözden kaçmıyor hani…
İşte bu, Tarkan’ın diğerlerinden farkı elbette…
Heyecanlı bekleyiş ve sessizlik yerini, görsel ve işitsel bir ahenk bombardımanına bırakırken, tam ‘’O’’ göründüğü sırada 10 binlerce cep telefonunda ‘’RECORD’’ tuşuna basıldı aynı anda
Mega, ultra, star mtar değil kardeşim…
Ne alakası var…?
Adam dururken NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ…
Hareket ettiğinde ise KİNETİK bir REAKTÖR sanki…
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na soruyorum;
Tarkan ve hayranlarının buluşma anında ortaya çıkan enerjinin muhafaza edilmesi ile ilgili herhangi bir çalışmanız var mıdır ?
Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu’na soruyorum;
Tarkan’ın bu gezegende daha fazla kalması ve muhafazası için yaptığınız herhangi bir çalışma var mıdır ?
Medeniyetler İttifakı projesinin eş başkanı Sayın Başbakanımıza soruyorum;
Bu ve bunun gibi uluslar arası diğer projelerinizde Tarkan’dan istifade etmeyi düşünür müsünüz?
Evet Sevgili Tarkan!
Bazıları seni acımasızca eleştirmeye, karşı çıkmaya, ve boş boş konuşmaya devam etsin!
Sen de hep zirveye çıkmaya…Tıpkı Sevgili Sezen Aksu’nun dediği gibi;
”Ne de olsa hayat, karşı çıkanların ve muhaliflerin sırtında yükselir her zaman…”
*) ETKB : Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı
MÜRVET UÇ
http://www.magazincity.com/2011/07/tarkan-etkb/