Orijinalini görmek için tıklayınız : Turneden sonra Tatil!
Megastar Tarkan,şu an anlaşması bulunduğu bir içecek markasıyla 16 şehirde 16 konser veriyor.Megastar Tarkan konserlerin bitiminde 1 haftalık bir tatil planlıyor.
POWER TURK HABER
Mmm iyi napcaz yanına mı gidiyoruz
Yapsın yaa , 16 şehir gezdi kaç bin kilometre gitti. Tatil yapmak çok iyi gelir.
Bu kadar yorgunluğa tatil yapması ve dinlenmesi onun için çok iyi olur biz ona kıyamayızzzzz
Evettt kıyamayız kesinliklee..!! :)) Gitsin aşkım benim.. 16 şehirde konser verebilmek için kaç bin km yol yaptı? Yorumuştur kuzum benimmm.. :)) Kıyamam ben onaa yaaa :))
ben çok ona çok yakın birinden harbiyede en azından 2 konser yapmak istediğini duymuştum..... herhalde tatilden sonra yapar......
ben çok ona çok yakın birinden harbiyede en azından 2 konser yapmak istediğini duymuştum..... herhalde tatilden sonra yapar......
:)) Dediğin çıktıı :) 10-11 ve 12 Eylül'de Harbiye'de konser varr.. :))
Bu kadar yorgunluğa tatil yapması ve dinlenmesi onun için çok iyi olur biz ona kıyamayızzzzz aynen öyle o,iyi bir tatili çoktan hakketi
aynen öyle o,iyi bir tatili çoktan hakketi
Bencedee.. :)) Şimdi dinleniyordur aşkım benimm..
Bencedee.. :)) Şimdi dinleniyordur aşkım benimm..
Dinlensiz dinlensinnn canımın içii:)
Dinlensiz dinlensinnn canımın içii:)
Dinlensin tabii kiii.. :)) Yoruldu aşkımız.. ;D Yerim onu ben yaa :*
Hakkıdır valla :) Enerji depolasın bol bol :)
Hakkıdır valla :) Enerji depolasın bol bol :)
Evett.. :)) Bize bol bol konserler vericek aşkım dahaa ;D :D Gerçi onun enerjisi bitmez ama olsun.. :D Biraz daha fazla enerjiden zarar çıkmaz ;D :D
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.