Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Klip
trkntrkn89
21-07-11, 18:28
Tarkan yeni klibini usta-çırak şarkısına çekecekmiş,oben budak twitterda yazdı ama biri cevap atmış remixi olacak diye,ozan çolakoğluda usta-çırak remixini yetiştirmeye çalışıyordu konserlere,buda oben budak'ın twitterı 6 saat önceki yazdığı tabi şimdiden :) tek yazı olarak açamadım kusura bakmayın http://twitter.com/#!/obenBudak
Tarkan'ın hem remixine,hem kendi doğal haline çekmesine inandığım şarkılardan biri Usta çırak...Aynı adımı kalbine yaz gibi.
Ozan çolakoğlunun albüm çalışması içindir diye düşünmüştüm bende. remixi ona koyacaklardır muhtemelen klipde onun için çekiliyordur diye tahmin ediyorum
Evet evettt Usta-Çırak'a çeksinnn,harika olurrr :))
gnc_charismatik
21-07-11, 19:40
Video Yerine Keşke Albüm Yada Single gelse ahhhhhhhhhh :)
tarkaseksüel
21-07-11, 20:34
O albüme yani şarkı gelecekti. Usta çırak değil bence. Çünkü yine oben budak yazmıştı
Tarkan yakar geçerimi niye kendi söylemedi çünkü Ozan çolakoğlu albümünde
daha bombası var şeklindeydi...
İlk İşim Olmaz.. Sonra Usta-Çırak'a çeksin.. :))
İlk İşim Olmaz.. Sonra Usta-Çırak'a çeksin.. :))
bencede ilk işim olmaza çeksin çok güzel bir şarkı =)
yazıyı karşık yazmışsın be arkadaşım anlayamadım :d
denizmavisi
30-07-11, 00:53
işim olmaz'a bekliyorduk yine şaşırtacak galiba
Usta-çırak çok iyi bir seçim.. tam bir yaz şarkısı, umarım haber doğrudur :)
Yaa ama hani işim olmaz'dı facebook'ta öyle yazmıştı Tarkann . Bu yanlış haber olmasınn ??
usta cirak süper benceeeeeeeeeeee...ama bu sefer bol tarkanli bir klip istiyorum...tarkanii cok hareketli bekliyorummm :))
Süperrrrr.Çok istiyodum usta çırağa klipppp.Yine süperr olacak kesin
sena T@RKAN
31-07-11, 15:49
en çok klip istediğim şarkıydı diğer klipler gibi süpeeer olacağına inanıyorum :))
megastarım
31-07-11, 18:11
kesinlikle süperrr bi klip olacaktır
Önce işim olmaz demiştin bize ama olsun biz senin her fikrini seviyoruz.İnşallah doğru haberdir.Hangi şarkıya olursa olsun muhteşem bi klip olacağı kesin(Her zamanki gibi)...
Usta-çırak şarkısını da ne yaparsam yapıyım sevemedim gitti yahu..
bencede ilk işim olmaza çeksin çok güzel bir şarkı =)
Evetttt :) Süperinde ötesindeee ;D Tarkan'ı görürsem 'İşim Olmaz' şarkısını söylüycem :))
6,451,664 klipsiz tık alan bir şarkı nasıl olurda sona bırakılır anlamam :)))
umarım remixine değil asıl versiyonuna klip gelir, ama usta çırak kesinlikle klipsiz kalmasın istediğim bir şarkı o yüzden çok sevindim :)
:20:evet yaaa bende usta çırak istiyordum zaten bence iyi bir seçim olmuş
heyecanla bekliyoruz işim olmaza cekerse süper olur
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.