PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hadise'den Tarkan ve Erol Köse Açıklaması

asltrkn
09-07-11, 03:56
Hadise basın mensuplarına ilginç açıklamalar yaptı.

İstanbul Açıkhava'da vereceği konsere Superman kılığında çıkacağı söylentilerini yalanlayan Hadise,"bunları kim çıkarıyor,bende okuyorum ve gülüyorum" dedi.

Tarkan ile aşk söylentileri için "öyle birşey yok ama beni beğendiğini söylemiş.Bende onu beğeniyorum,çok seksi biri,bakışları,duruşu çok etkileyici,giyinmesini çok iyi biliyor" dedi.

Muhabirlerin Erol Köse'nin kilo aldığı yönünde eleştirileri hatırlatılınca,"ben öyle birini tanımıyorum,arkadaşlar gerçekten ben öyle birini tanımıyorum" dedi.

http://www.karmamagazin.com/tr-yazi-11642--GUNDEM_HADISE_DEN_TARKAN_VE_EROL_KOSE_ACIKLAMASI

twilight
09-07-11, 14:26
Olsalardı yakışırlardı birlikte ama...Herkesin kendi şansı biraz da...Sonuç olarak hadise başarılı ve güzel bir bayan...sesi de var..
Ancak Tarkan en iyilerine layık tabii ki.

asltrkn
09-07-11, 16:03
Basın da artık daha fazla uzatmayıp,bu konuya noktayı koyar umarım.

seyma_tt
09-07-11, 18:20
Evet koymassa abartı olucağı belli. En iyisi kapansın Zaten bu haberleri gördükçe daha da içim sıkılıyor :6:

twilight
09-07-11, 19:31
Kızlar...Abartıyorsunuz gibime geliyor... :) Bence çok yakışırlardı... ;)

secil.06
10-07-11, 02:21
kesinlikle yalan dolan

..BTT..
11-07-11, 13:42
Bencede yalan dolan!! Yaa sonuçta Tarkan'ın Hadise için söledikleri,Hadise'nin de Tarkan için söyledikler herkez tarafından bilinen bi durum..! Tarkan'ın Hadise için söylediklerini herkez Hadise'ye sölüyo... Hadise'nin Tarkan'a söylediklerini de herkes Tarkan'a sölüyo... Bu durumun her gün güncel olması bence ÇOOOOOOOOOOOOKK ABARTILI!!!! Uzatmamalılar bu durumuu!!!!