Orijinalini görmek için tıklayınız : birileri ilgilenebilir mi lütfen????????????????????
pdrlütfiye
07-07-11, 18:43
ben forumda adana konseri için yardım istememe ve orda bulunmama rağmen gerçekleşen buluşmadan haberim olmadı. kimse bununla ilgili bişey söylemedi. :14: :13: şimdi söylüyorum: ben diyarbakır konserinde bulunacağım. lütfen bu defa da unutmayın beni....... :14:
Herkese sırayla ''Heyhey''ler geliyor galiba...Önce bana geldi sonra sana gelmiş Lütfiye... :) Biz de buluşacağız merak etme :)
TarkanColl
07-07-11, 19:46
Evet Lütfiye seni unuttum ben. Son günlerde tekrar yazsaydın keşke. Ama Diyarbakır için adını kalbime yazdım :))
biraz da şans kısmet arkadaşım bir sonra ki konsere inşallah şimdi den boll şans
pdrlütfiye
07-07-11, 23:17
Evet Lütfiye seni unuttum ben. Son günlerde tekrar yazsaydın keşke. Ama Diyarbakır için adını kalbime yazdım :))
ebru lütfen çok rica ediyorum senden bu defa da unutma beni. ben o kadar silik bir karakter miyim? kesin diyarbakırdayım haberin olsun....
TarkanColl
07-07-11, 23:48
Lütfiye yalnız kendini çok kaptırma, ben buluşma için girişim yapıyorum ama son dakikada belli oluyor herşey. Görüşemezsen beni suçlama da...
pdrlütfiye
08-07-11, 01:24
ya buluşulmazsa neden suçlayayım ki. zaten şimdi de suçlamıyorum. sadece benim bunu ne kadar çok istediğimi biliyosun ebru....
tarkan_mania
08-07-11, 10:53
Allahım duy sesimizi , bizede göster Tarkanımızıı :)
:) Bir de ben...Bursa konserine gideceğim...Zaten biliyorsun Ebru abla... :)
bende istiyorum ebru cim lutfen, bende tarkani gormek istiyorum istanbul konserinde.olur mu acaba? olsa nasil olur?konser gunu mu?
Beeeen daha çok istiyorum ebru abla ankara konserinde kesinlikle oradayım ...
şans kader kısmet umarım gercek den seven ve isteyenler Tarkanla bir araya gelir hepinize bol şans
yaaa bnde bursa konserinde buluşmak istiyorumm noolurrr yardımcı olunnn secilcimm bilir beni tarkan dinlemem diyen ya sağırdır ya sığır sayfamdan...onu cok seviyorummm beni de buluşturunn :(((
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.