Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan HArbiye açıkhava
Arkadaşlar sizce bu yıl tarkan acıkhava sahnesınde sahneye cıkarmı bılgısı olan varsa lutfen paylaşsın
Bi bilgim yok ama. Bu yaz çıkmaz Bence ; Fanta Gençlik Festivalinde 16 konserden Sonra baya yorulacak. O yüzden Buyaz Olmaz gibi geliyor. Ama Tarkan bu sağı solu belli olmaz tabi :)
gizem-akkaş
04-07-11, 17:16
bence verir ağustos eylül gibi olurmş gbi gelio bana inşallah oluuur :))
bence verir ağustos eylül gibi olurmş gbi gelio bana inşallah oluuur :))
bencede ağustos eylül gibi konser verebilir yani inşallah
gizem-akkaş
04-07-11, 18:53
bencede ağustos eylül gibi konser verebilir yani inşallah
inşallaaah çnkü temmuz konserine gidemiceem ağustos yada eylülde vermezse çok içimde kalıır :(
Kesınlikle çıkması lazım harbıyede, duyum alan arkdaşlar olursa lutfen paylaşsın
Harbiye mutlaka olacak çünkü çok talep var Tarkan'a... İnşallah işe girersem bu sene de gelmeyi düşünüyorum.
kesınllıkle çıkmalı sadece harbıyeye giderim başka bı yer acıkcası kesmıyo cıkmazsa cok uzulurum esasında menajerı bılıo twitterden yazmak lazım
Eylülde olur büyük bi ihtimalle
yasinenessahin
15-07-11, 20:34
olur mu olmaz mı bilmem ama eğer olursa, eylülde olmasını tercih ederim. çünkü; ağustos ayı komple ramazan ve geçen sene de denk gelmesi sebebiyle bir hayli zor oldu. gidenlerden oruçlu olanların halinden anlarım yani :) iftar mı, konser mi, biraz daha yemek yesek başlar mı, yemesek mi, atıştırsak mı ? kafada milyon tane soru ... hava zaten çok sıcak dayanılacak gibi değildi. ve eminim benim gibi düşünenler de az sayıda değildir. o yüzden eylül olsun hem ramazan geçsin, bayram geçsin hava zaten o tarihte gene çok sıcak, hem de eylül yeni yaz aylarımızdan sayılır artık bir fark olmaz klasik ağustos konserleriyle...
Tarkan'in bu sene Acikhava'ya cikmasi en buyuk temennim :) Adam akilli konser Harbiye gibi ozel konserlerde izleniyor.. Harbiye-Istanbul Tarkan'la baska oluyor :))
Keşke Bursa'da yada diğer şehirler de de Harbiye gibi bir yer olsada bol bol konser verse,ama malesef yok işte...
tası,tarağı toplayıp İstanbula mı yerleşsek ne en cok konser İstanbulda oluyo Ankaraya senede bir kere geliyo
Artık bırınden açıklama beklıoruz tarkan harbıyede cıkacak mı cıkmayacak mı bekledıkce zaman gecmıyo
Artık bırınden açıklama beklıoruz tarkan harbıyede cıkacak mı cıkmayacak mı bekledıkce zaman gecmıyo
Tatlım onlarında bir bilgisi olsa inan ki haber verirler.
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.