PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Albümler Sezen Aksu Bakarsın Umduğundan İyi Geçer Yaz Öptüm Sezen

secil.06
29-06-11, 20:39
Türk Pop Müziği'nin minik dev sanatçısı Sezen Aksu yeni albümünü tamamladı. "Bakarsın Umduğundan İyi Geçer Yaz... Öptüm Sezen" ismini taşıyan Sezen Aksu 2011 albümünde, "25 yıldır deniyorum, bu şiiri bir türlü şarkı yapamadım, şimdi oldu mu emin değilim" dediği Cemal Süreyya'nın "Sayım" isimli şiiri de, Sezen Aksu bestesiyle yerini aldı.

"Ey aşk neredesin şimdi? Sen de mi terk ettin beni?" sözleriyle beğeni toplayan "Unuttun mu Beni" ve Nazan Öncel imzalı "Ballı" albümün iddialı şarkıları. Son dönemde özel hayatıyla ve Tarkan'a verdiği "Acımayacak" isimli şarkıyla adından çok sık sözettiren Mithan Can, albümün prodüktörlüğünü üstlenmiş.

Bakarsın Umduğundan İyi Geçer Yaz... Öptüm Sezen

Unuttun mu Beni
Arkadaş Şarkısını Duyunca
Ballı
Vay
Ayar
Sayım
Acıtmışım Canını Sevdikçe
Kaçırıcam Seni
Aşka Şükrederim
Ah Felek Yordun Beni

Türk Pop Müziği'nin minik dev sanatçısı Sezen Aksu yeni albümünü tamamladı. "Bakarsın Umduğundan İyi Geçer Yaz... Öptüm Sezen

kaynak:http://www.gazetevan.com/Yeni-Albumler-Sezen-Aksu-Bakarsin-Umdugundan-Iyi-gecer-Yaz-Optum-Sezen--40321.html

secil.06
29-06-11, 21:17
vay güzel şarkıya benziyo tebrikederim minik kraliceyi hayırlı uğurlu olsun yeni albümü