asltrkn
18-06-11, 10:58
Oradaydım!
Kendini bilmez şarkıcı bozuntusunun sahneye atlayıp Tarkan’a soru sorması üzerine yazılanlara inanamıyorum.
Güvenlik neden yok...
Nasıl göz yumuldu...
Mikrofonuyla nasıl sahneye geldi...
Deniyor.
Anlatayım arkadaşlar;
- Kendini bilmez, ödül töreninin ikinci yarısında yeri olmadığı halde gelip en önde boş bir koltuğa oturdu. Görevliler “Yeriniz burası değil” diye uyarmasına rağmen arkalardaki yerine geçmeyi kabul etmedi.
- Nereden biliyorum? Çünkü kendini bilmez, benim iki yanımda oturuyordu. Aramızda sadece bizim Yonca Tokbaş vardı.
- Kendini bilmez yerinden kalkıp yürümeye başladığında, herhalde salonda başka bir yere geçecek, bu arada da kendini herkese gösterecek diye düşündüm.
Aklımdan bile geçmedi bu kadar saçmalayacağı.
- Ne zaman ki merdivenlere adım attı, “Eyvah!” dedim.
Koşup arkasından yakalamakla gözlerimi kapatmak arasında gidip geldim.
Sonunda Beyazıt’ın tecrübesine sığındım.
- Akışta olmayan bu garipliğe Beyazıt da şaşırdı, “bir dakika bekle” falan diyemedi. Şaşkınlıkla mikrofon uzattı, sesi açtırdı.
Olan oldu... En çok da Tarkan’a ayıp oldu.
- Kendine ‘sanatçı’ diyenin başına da güvenlik konulmaz ki! Tarkan’ın korumaları bile bunu bir mizansen zannederek müdahale etmedi.
Kendini bilmez hâlâ kendini bilmiyor
Canlı yayına yansımadı ama kendini bilmez hiçbir şey olmamış gibi yerine oturduktan sonra benim sesimi tüm salon duydu...
Avaz avaz bağırdım.
Üzerine yürümemek için kendimi zor tuttum.
“Ne hakla sahneye çıkıyorsun. Bu bir canlı yayın. Ödül törenini nasıl sabote edersin” diye bağırdım.
Bana hâlâ “Ne olmuş bir soru sorduysam” falan diyor.
“Her isteyen kafasına göre sahneye çıkıp soru soramaz. Delirdin mi sen” dedim...
Ama anlaması mümkün değil!
Dün akşam televizyona bağlanmış, “Dünyadaki organizasyonlarda böyle sürprizler olunca alkışlıyorsunuz, ben yapınca yadırgıyorsunuz” diyor.
Hâlâ kendini bilmiyor yani.
Oscar’da, Emmy’de, MTV’de yapılan sürprizleri gerçek sanacak kadar zavallı.
Onların bir mizansen olduğunu anlamayacak kadar dünyadan bihaber.
O törenlerde isteyenin kendini sahneye attığını zannediyor.
Bir de Tarkan’la düet yapacakmış. Olmayan müzik kariyerini bitirdi, haberi yok!
http://www.magazinplus.com/YaziGoster/F90F7D07-3784-4ED2-AD97-02DA71BBE898/hangi-parti-ne-kadar-reklam-yayinladi.aspx
Kendini bilmez şarkıcı bozuntusunun sahneye atlayıp Tarkan’a soru sorması üzerine yazılanlara inanamıyorum.
Güvenlik neden yok...
Nasıl göz yumuldu...
Mikrofonuyla nasıl sahneye geldi...
Deniyor.
Anlatayım arkadaşlar;
- Kendini bilmez, ödül töreninin ikinci yarısında yeri olmadığı halde gelip en önde boş bir koltuğa oturdu. Görevliler “Yeriniz burası değil” diye uyarmasına rağmen arkalardaki yerine geçmeyi kabul etmedi.
- Nereden biliyorum? Çünkü kendini bilmez, benim iki yanımda oturuyordu. Aramızda sadece bizim Yonca Tokbaş vardı.
- Kendini bilmez yerinden kalkıp yürümeye başladığında, herhalde salonda başka bir yere geçecek, bu arada da kendini herkese gösterecek diye düşündüm.
Aklımdan bile geçmedi bu kadar saçmalayacağı.
- Ne zaman ki merdivenlere adım attı, “Eyvah!” dedim.
Koşup arkasından yakalamakla gözlerimi kapatmak arasında gidip geldim.
Sonunda Beyazıt’ın tecrübesine sığındım.
- Akışta olmayan bu garipliğe Beyazıt da şaşırdı, “bir dakika bekle” falan diyemedi. Şaşkınlıkla mikrofon uzattı, sesi açtırdı.
Olan oldu... En çok da Tarkan’a ayıp oldu.
- Kendine ‘sanatçı’ diyenin başına da güvenlik konulmaz ki! Tarkan’ın korumaları bile bunu bir mizansen zannederek müdahale etmedi.
Kendini bilmez hâlâ kendini bilmiyor
Canlı yayına yansımadı ama kendini bilmez hiçbir şey olmamış gibi yerine oturduktan sonra benim sesimi tüm salon duydu...
Avaz avaz bağırdım.
Üzerine yürümemek için kendimi zor tuttum.
“Ne hakla sahneye çıkıyorsun. Bu bir canlı yayın. Ödül törenini nasıl sabote edersin” diye bağırdım.
Bana hâlâ “Ne olmuş bir soru sorduysam” falan diyor.
“Her isteyen kafasına göre sahneye çıkıp soru soramaz. Delirdin mi sen” dedim...
Ama anlaması mümkün değil!
Dün akşam televizyona bağlanmış, “Dünyadaki organizasyonlarda böyle sürprizler olunca alkışlıyorsunuz, ben yapınca yadırgıyorsunuz” diyor.
Hâlâ kendini bilmiyor yani.
Oscar’da, Emmy’de, MTV’de yapılan sürprizleri gerçek sanacak kadar zavallı.
Onların bir mizansen olduğunu anlamayacak kadar dünyadan bihaber.
O törenlerde isteyenin kendini sahneye attığını zannediyor.
Bir de Tarkan’la düet yapacakmış. Olmayan müzik kariyerini bitirdi, haberi yok!
http://www.magazinplus.com/YaziGoster/F90F7D07-3784-4ED2-AD97-02DA71BBE898/hangi-parti-ne-kadar-reklam-yayinladi.aspx