eskalen
14-06-11, 23:55
Ucankus'tan Ogulcan Tanriyar yaziyor..
Dün akşam “Altın Kelebek” ve “Quality” ödül törenlerine gittim.
Ve neler yaşadım?..
Öncelikle skandal olandan başlamak istiyorum.
Yine Tarkan, yine skandal ve yine mağdur Tarkan…
Ben Tarkan’ın yerinde olsam, bana 20 ödül verseler de, o ödülü Başbakan da verse Hülya Avşar da verse katılmam artık ödül törenlerine…
Organizatörlerin Tarkan’a kastı var sanki…
Koskoca “Altın Kelebek Ödül Töreni” ve sahne önünde ne bir güvenlik ne bir görevli!..
Yani sahne güvenliği sıfır…
Yani Tarkan’a kafa atmak isteyen de, öpmek isteyen de anında yapabilir. Müthiş bir güvenlik zaafı var.
Bir ödül töreni hitap ettiği kitleyi iyi belirlemeli bence…
Tarkan ardı ardına iki ödül törenine katıldı, ikisinde de darbe yedi.
Kral’da, organizasyon ödül almaması üstüne kurulmuştu. Ödül vermek için sahneye çağrılan ünlü sanatçılar doğal olarak Tarkan’ı suçladılar.
Şimdi de, bir anda yine “acaip” bir olayın ortasında kaldı.
Ben Tarkan’ın yerinde olsam artık hiçbir ödül törenine katılmam…
Yazık, üzülmemek elde değil, koskoca bir star’ın bu yaşadıklarına…
Ve diğer tarafta “Su Ada”da bir başka ödül törenine geçelim…
Salih Keçeci de aynı gece bir ödül töreni yaptı. Çok şıktı, çok hoştu.
Sanki bir barda bir şeyler içerken ödüller dağıtılıyor gibiydi…
Ve buna da Türkiye’nin en iyi sanatçıları tüm mütevazılığiyle katılınca tadına doyulmadı ödül töreninin…
Buradan Türkiye’nin en başarılı sanatçıları Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit, Volkan Konak, Erkan Petekkaya, Petek Dinçöz, Gülşen, Hande Yener ve Sinan Akçıl’a tüm “mütevaziliklikleri” için çok teşekkür ediyorum…
Sıfır sanatçı kaprisi ve sıfır kompleksleriyle, bütün gazetecilere gösterdikleri sıcaklığın bütün sanatçılara örnek olmasını diliyorum…
Ve bir not!.. Kimse özür dilemiyor Tarkan’dan… Madem herkes susuyor. Ben genç bir gazeteci olarak tüm medya adına özür diliyorum Tarkan’dan, medyanın O’nu düşürdüğü tavır için… Çünkü aslında şu tüm yaşadıklarında, aslında kendisinin değil, bu organizasyonları yapan medya çalışanlarının aslında hatalı olduğunu düşünüyorum. Fakat en acısı faturayı hep Tarkan ödüyor, medyaya ise yine “iyi” malzeme(!) çıkıyor… İşte en acısı bu!..
(Ancak öğrendiğime göre Hürriyet grubu bu yaşanan talihsiz olaydan sonra bir şekilde tavrını almaya karar vermiş!.. Bu iyi bir şey… Ama bu konuda bir detaya girmek istemedim)
Kaynak:ucankus.com
Dün akşam “Altın Kelebek” ve “Quality” ödül törenlerine gittim.
Ve neler yaşadım?..
Öncelikle skandal olandan başlamak istiyorum.
Yine Tarkan, yine skandal ve yine mağdur Tarkan…
Ben Tarkan’ın yerinde olsam, bana 20 ödül verseler de, o ödülü Başbakan da verse Hülya Avşar da verse katılmam artık ödül törenlerine…
Organizatörlerin Tarkan’a kastı var sanki…
Koskoca “Altın Kelebek Ödül Töreni” ve sahne önünde ne bir güvenlik ne bir görevli!..
Yani sahne güvenliği sıfır…
Yani Tarkan’a kafa atmak isteyen de, öpmek isteyen de anında yapabilir. Müthiş bir güvenlik zaafı var.
Bir ödül töreni hitap ettiği kitleyi iyi belirlemeli bence…
Tarkan ardı ardına iki ödül törenine katıldı, ikisinde de darbe yedi.
Kral’da, organizasyon ödül almaması üstüne kurulmuştu. Ödül vermek için sahneye çağrılan ünlü sanatçılar doğal olarak Tarkan’ı suçladılar.
Şimdi de, bir anda yine “acaip” bir olayın ortasında kaldı.
Ben Tarkan’ın yerinde olsam artık hiçbir ödül törenine katılmam…
Yazık, üzülmemek elde değil, koskoca bir star’ın bu yaşadıklarına…
Ve diğer tarafta “Su Ada”da bir başka ödül törenine geçelim…
Salih Keçeci de aynı gece bir ödül töreni yaptı. Çok şıktı, çok hoştu.
Sanki bir barda bir şeyler içerken ödüller dağıtılıyor gibiydi…
Ve buna da Türkiye’nin en iyi sanatçıları tüm mütevazılığiyle katılınca tadına doyulmadı ödül töreninin…
Buradan Türkiye’nin en başarılı sanatçıları Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit, Volkan Konak, Erkan Petekkaya, Petek Dinçöz, Gülşen, Hande Yener ve Sinan Akçıl’a tüm “mütevaziliklikleri” için çok teşekkür ediyorum…
Sıfır sanatçı kaprisi ve sıfır kompleksleriyle, bütün gazetecilere gösterdikleri sıcaklığın bütün sanatçılara örnek olmasını diliyorum…
Ve bir not!.. Kimse özür dilemiyor Tarkan’dan… Madem herkes susuyor. Ben genç bir gazeteci olarak tüm medya adına özür diliyorum Tarkan’dan, medyanın O’nu düşürdüğü tavır için… Çünkü aslında şu tüm yaşadıklarında, aslında kendisinin değil, bu organizasyonları yapan medya çalışanlarının aslında hatalı olduğunu düşünüyorum. Fakat en acısı faturayı hep Tarkan ödüyor, medyaya ise yine “iyi” malzeme(!) çıkıyor… İşte en acısı bu!..
(Ancak öğrendiğime göre Hürriyet grubu bu yaşanan talihsiz olaydan sonra bir şekilde tavrını almaya karar vermiş!.. Bu iyi bir şey… Ama bu konuda bir detaya girmek istemedim)
Kaynak:ucankus.com