Orijinalini görmek için tıklayınız : Ukrayna'nın bir sitesindeki anket!
Arkadaşlar...Ukraynalı bir arkadaşım face book ta bir resim paylaşmış...bir anket resimi bu...
Şöyle soru ve cevap şıkları...
King has dead before 3 years ago.(Kral 3yıl önce Öldü - Michael'dan bahsediyorlar)...
We want from you choose music's prince(Müziğin prensini seçmenizi istiyoruz.)...böyle uzuyor..Şıklar arasında
Ricky Martin % 11
Tarkan % 20
Justin Timberlake % 33
Alexander Rybak %36
Şimdi bana söyleyin...Tarkan'ın hala dünyaca tanınmadığını düşünen var mı?Ricky martin'i bile sollamış... :)
Tarkan o anketteki herkesi geçip birinci sırada olmayı hak eden tek sanatçı.
Hahahaytt buda hülya hanıma kapak olsun.
trkntrkn89
29-05-11, 20:02
hadi diğerlerini anladımda rybak ne alaka,tarkan mj olmak zorunda değil ama illa biri olacaksa dansları ve şarkılarıyla en çok tabiki justin olur tarkan ve ricky daha farklı olaylar
başka şık giyinen her kıyafeti kopyalanan bir starımız yok Türkiye de Tarkan dan başka
Şu an hepsi dünya çapında eski popülaritesine sahip olamayan isimler..Doğruya doğru.
Tamam Tarkan dunyada taniniyor bundan tabiki suphem yok... Ama Rybak in birinci oldugu bi anket i ne kadar ciddiye alabiliriz ki?
keske tarkan gerisini getirseydi bu avrupa acilimimin diye düsünüyorum yadaa 1994 yilinda basladigi gibi ingilizce sarkilara o yillarda cikarsaydii ama bazen de diyorum ki iyiki türkiyede kalmis iyiki bu güzel sarkilari dinleyebiliyoruz....ama bize bukadar güzel türkce sarki verdi bencee bii ingilice single yapip yetenegini göstermelii
Orasi bir Ukranya sitesi ben adamin her yerde az da olsa tanindigini göstermek amaciyla actim bu konuyu :) Alexander ise Rusya Ukrayna'ya yakin bir ülke belki bu yüzden olabilir diye düşünüyorum. :)
Orasi bir Ukranya sitesi ben adamin her yerde az da olsa tanindigini göstermek amaciyla actim bu konuyu :) Alexander ise Rusya Ukrayna'ya yakin bir ülke belki bu yüzden olabilir diye düşünüyorum. :)
Tabiki senin bu konuyu ne amacla actigini biliyorum ;) Cokta haklisin :) Dedigin gibi buyuk ihtimal Rybak in birinciligi ulkelerin yakinligindan kaynaklaniyordur veya Alaxander Rybak fan club un isidir :))))
SelenYasavul
04-06-11, 18:14
Tarkan birtaneee :)
şıklık de,mizik de Tarkann
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.