cansu06
19-05-11, 09:21
İşte o liste…
Ama sadece “bazılarının” isimleri:
Sıla…
Demet Akalın…
Hande Yener…
Gülşen…
Dahası da var.
Ama bu kadarı “esas” açıklama için yeterli gibi…
Çünkü… Çünkü… Çünkü…
“Bu seneki Kral ödül töreninde uzun bir zaman sonra ilk kez “ödül alanlar” değil, “ödül almayanlar” kazandı.
Yani ilk kez kazananlar kaybetti, kaybedenler kazandı!..
(Yıllar önce bazen böyle şeyler olurdu, yine sanki o günlere dönüldü. Kral TV için bir başka talihsizlik bu seneki yarışmayı Kral TV’nin çok değerli Fenerbahçeli patronu Ferit Şahenk’in de “yerinde-salonda” izlemesiydi!.. Bu durum aslında Kral Tv ekibi için "talihsizlik" oldu.)
Tekrar ediyorum.
“Kazananlar kaybetti, kaybedenler kazandı”
O yüzden kimse üzülmesin…
Çünkü biliyorum ki, en çok bu duruma “düşürülen” Tarkan, üzülüyor.
Yani kazananın üzülmesi gerektiği, kaybedenin sevinmesi gerektiği bir yarışma…
Bir daha böylesi zor görülür.
Türkiye her zaman mağduru sever, bunu herkes bilir.
(Not 1: Bu, asla ödülleri Tarkan hak etmedi demek değil… Ama diğerlerini yok saymak, Türk popunu 20 yıl gerisinden takip etmek gibi bir şey…)
Evet…
İşte bir kez daha açıklıyorum!..
“Kazananlar kaybetti, kaybedenler kazandı!..”
(Not 2: Yayın sonunda, Tarkan’ın düştüğü durumu gözlemleyip müthiş bir mütevazilik içinde olması yine de Tarkan için artıydı. Çünkü herkes biliyordu ki Tarkan’ın böyle bir şeye ihtiyacı yoktu. Çünkü Tarkan asla “Bana 7 ödülü birden verirseniz, çıkar orda şarkı söylerim” demez!.. Buna eminim…)
Ama sadece “bazılarının” isimleri:
Sıla…
Demet Akalın…
Hande Yener…
Gülşen…
Dahası da var.
Ama bu kadarı “esas” açıklama için yeterli gibi…
Çünkü… Çünkü… Çünkü…
“Bu seneki Kral ödül töreninde uzun bir zaman sonra ilk kez “ödül alanlar” değil, “ödül almayanlar” kazandı.
Yani ilk kez kazananlar kaybetti, kaybedenler kazandı!..
(Yıllar önce bazen böyle şeyler olurdu, yine sanki o günlere dönüldü. Kral TV için bir başka talihsizlik bu seneki yarışmayı Kral TV’nin çok değerli Fenerbahçeli patronu Ferit Şahenk’in de “yerinde-salonda” izlemesiydi!.. Bu durum aslında Kral Tv ekibi için "talihsizlik" oldu.)
Tekrar ediyorum.
“Kazananlar kaybetti, kaybedenler kazandı”
O yüzden kimse üzülmesin…
Çünkü biliyorum ki, en çok bu duruma “düşürülen” Tarkan, üzülüyor.
Yani kazananın üzülmesi gerektiği, kaybedenin sevinmesi gerektiği bir yarışma…
Bir daha böylesi zor görülür.
Türkiye her zaman mağduru sever, bunu herkes bilir.
(Not 1: Bu, asla ödülleri Tarkan hak etmedi demek değil… Ama diğerlerini yok saymak, Türk popunu 20 yıl gerisinden takip etmek gibi bir şey…)
Evet…
İşte bir kez daha açıklıyorum!..
“Kazananlar kaybetti, kaybedenler kazandı!..”
(Not 2: Yayın sonunda, Tarkan’ın düştüğü durumu gözlemleyip müthiş bir mütevazilik içinde olması yine de Tarkan için artıydı. Çünkü herkes biliyordu ki Tarkan’ın böyle bir şeye ihtiyacı yoktu. Çünkü Tarkan asla “Bana 7 ödülü birden verirseniz, çıkar orda şarkı söylerim” demez!.. Buna eminim…)