PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sezen Aksu’nun Yeni Albümü “Öptüm”(buyur buradan yak)

DaLy
19-05-11, 01:24
Sezen Aksu’nun “Bakarsın umduğundan iyi geçer yaz...” mesajıyla müzik severlerin beğenisine sunulan “Öptüm” adını taşıyan albümü ay sonunda yayınlanacak. “Hayatımın kıymetini daha iyi anladığım, neşeli ve tadı yerinde bir dönemine ait şarkılar” diye tanımladığı 10 şarkıdan oluşan albümün prodüktörlüğünü Sezen Aksu ve Mithat Can Özer, süpervizörlüğünü Aykut Gürel üstlendi.

“Öptüm”de ayrıca, Sezen Aksu’nun birçok albümde beraber çalıştığı Yıldırım Türker’in iki sözü ve Nazan Öncel’in sözü ve bestesini yaparak Aksu’ya hediye ettiği "Ballı” isimli şarkısı bulunuyor.

Sezen Aksu’nun “20 yıldır her albümde bestelemek için çok çabaladım, ‘tamamdır” dediğim bir melodi bulamadım. Ama bu defa oldu bence...” dediği Cemal Süreya’nın “Sayım” isimli şiiri de Aksu’nun bestesiyle albümde yer alıyor.

Prodüktörlüğünü Sezen Aksu ve Mithat Can Özer, süpervizörlüğünü Aykut Gürel’in üstlendiği albümün kreatif takımında ise bu isimlerin yanı sıra Can Şengün, Alper Erinç, Aytuğ Yargıç, Ozan Bayraşa ve Seden Gürel gibi müzisyenler rol aldı.

Albümün yapımcılığını SN Müzik üstlenirken, dağıtımcılığını DMC yapıyor.

“Öptüm” albümündeki şarkılar şöyle:

Unuttun mu beni? (Söz – Müzik: Sezen Aksu)
Arkadaş” şarkısını duyunca... (Söz – Müzik: Sezen Aksu)
Ballı (Söz – Müzik: Nazan Öncel)
Vay (Söz – Müzik: Sezen Aksu)
Ayar (Söz – Müzik: Sezen Aksu)
Sayım (Şiir: Cemal Süreya – Sezen Aksu)
Acıtmışım Canını Sevdikçe (Söz: Yıldırım Türker - Müzik: Sezen Aksu)
Kaçırıcam Seni... (Söz: Yıldırım Türker - Müzik: Sezen Aksu)
Aşka şükrederim (Söz – Müzik: Sezen Aksu)
Ah Felek, Yordun Beni (Söz – Müzik: Sezen Aksu)

DaLy
19-05-11, 01:24
Ön sipariş için:

http://www.esenshop.com/detail.aspx?id=65053

twilight
19-05-11, 14:56
Sezen Aksu Türk pop müziğinin en önemli sanatçılarından birisi...Ancak son 3-4 yılda hiç bir şey yapamadı...''Beşik''hariç bir şarkısını biliyor muyuz Son albümünde?Hayır...Sezen bir ara sahnelere veda ediceğini açıklamıştı demek ki vaz caymış... Ah sezen vah sezen... ;)

DaLy
19-05-11, 15:06
Her Sezen Aksu konusu açıldığında neden hep aynı yorumu yapıyosun anlamadım gitti?Son 5 yılda yaptıkları ortada.Başka bi konuda son 5 yılda yaptığı şarkıları ve başarılarını yazmıştım.Zevkler ve renkler tartışılmaz ama hiçbir şey yapamadı demen ayıp.Ayrıca biz sevenleri olduğu sürece ve sahneleri bırakmamasını istediğimiz sürece bırakmayacaktır sahneleri.

twilight
19-05-11, 15:10
Ben son 5 yılda bir şey yapamadı derken,5 yılda Sezen Aksu yoktu,hiç bir yerde gözükmedi demedim.
Bestekarlığını yeterince gösteremedi de demedim...Kendi albümlerine oynamadı pek...yoksa Tarkan'a hayran olduğum gibi sezen aksu'ya da hayranımdır..bilen bilir...şarkılarının çoğunu bilirim...hepsini bilmem mümkün değil...ancak yine de ezberlemeye çalışırım şarkılarını...çünki güzeldir...beş çayı,öp öp doyamadım,sen çoktan gitmişsin hepsi güzel şarkılar...tartışma da yaratmak istemedim...yanlış anladıysanız özür diliyorum kendi adıma...

İZMİRLİ
19-05-11, 15:41
sezen aksu albümünde nazan öncel şarkısı :)) bu günleride gördük yaa :)

asltrkn
19-05-11, 17:39
Tarkan-Acımayacak Sıla-Acısada Öldürmez'den sonra Aşkın Nur Yengi-Öpeyim Geçsin Tarkan-Öp Sezen Aksu-Öptüm replikleri yakındır o zaman facebook'ta :P

secil.06
19-05-11, 20:56
bakalım nasıl bir albüm olacak

DaLy
22-05-11, 22:48
Ben son 5 yılda bir şey yapamadı derken,5 yılda Sezen Aksu yoktu,hiç bir yerde gözükmedi demedim.
Bestekarlığını yeterince gösteremedi de demedim...Kendi albümlerine oynamadı pek...yoksa Tarkan'a hayran olduğum gibi sezen aksu'ya da hayranımdır..bilen bilir...şarkılarının çoğunu bilirim...hepsini bilmem mümkün değil...ancak yine de ezberlemeye çalışırım şarkılarını...çünki güzeldir...beş çayı,öp öp doyamadım,sen çoktan gitmişsin hepsi güzel şarkılar...tartışma da yaratmak istemedim...yanlış anladıysanız özür diliyorum kendi adıma...

Sezen Aksu -deniz yıldızı- albümünde daha deneysel çalışmıştı ve büyük kitlelere hitap etmemesi gayet normal.Deneysel çalışması ve büyük kitelelere hitap etmemesini eleştirmekte yanlış çünkü sanatçılar hele ki büyük sanatçılar arada değişik işler yapmalı,kendilerini tekrarlamamalı.