PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan Ve Kral Tv Degerlendirmee !!!!

denizarya
18-05-11, 01:19
Tarkan tüm aday olarak gösterildigi katogorilerde ödülleri kazandii..hepsinii...en son ödülü acikladiktan sonra tarkan cikaar ve süper sahne isigi ile albümünün tüm hizli parcalarini söyledii...sarkilarin sonunda tüm ödülleri tarkana taktim edildi..ve tarkan konusmasini yaptii...bence gecenin en iyi konusmasini yaptii...ve söylemeden kacamicam..tarkanin sakalli hali süperrrrrr ötesi..cok yakismisss..yaaa cidden baska bir isik var tarkandaa...gece boyunca hep tarkanin adi anildiii

basarilari insallah hep böyle devam ederr...

devilscream
18-05-11, 01:23
Söylenecek söz yok yani
Tarkan bu gece "Birinci belli ikinci kim dedi adeta"
Aldığı tüm ödüller "anasının ak sütü gibi helal"

cansu06
18-05-11, 01:24
ödül alan alamayan herkese alkış istiyorum demesi yok mu kahroldu tüm sanatçılar :D
Aysel Gürel'e teşekkür edince Müjde Ar çıkıp Tarkana da saldırcak diye korkmadımda değil hani :D

brutalboy
18-05-11, 01:24
mükemmeldi valla,çok da mütevazi ayrıca,starlığını gösterdi yine....

bounce
18-05-11, 01:29
2011 Tarkan müzik ödülleri gibi oldu.. çok iyi bi stratejiydi Tarkan oradaki bütün müzisyenlere elini öptürmüştür... Tarkanın eski şaşalı günlerine döndüğünün kanıtıdır bu.. tıpkı 2001 deki gibi..
sahne şovuna geline Michael Jackson Mtv ödülleri gecesi gibi denenmiş.
beyler bayanlar Tarkan tek olduğunu göstermiştir..
en iyi pop kadın ödülünü alan Tarkan'a kesin teşekkür etmiştir iyi ki kadın değil diye :)
Ozan ÇOLAKOĞLU'nu çok kötü gösterdiler yaa..

Serpil ve Ece'ye de çok teşekkürler.. sağolsunlar ben ders çalıştığım için Tarkan çıktığında bana haber verdikleri için.

HakanÇelik
18-05-11, 02:10
Hayatta ya tozu dumana katarsın, ya da tozu dumanı yutarsın. Tarkan bu gece herkese tozu dumanı yutturdu. Helal olsun...

mmuurrsseell
18-05-11, 02:19
ben tv de seyredemedim,anlattıklarınıza göre çok güzel bi gece olmuş,nette çok aradım ama bulamadım,izliyebileceğim bi link varmı ki acep?????

DaLy
18-05-11, 02:26
Her ne kadar Kral tv müzik ödüllerinin önemsenmemesi gerektiğini savunsamda Tarkan'ın ödülleri silip süpürmesine sevindim.Twitter yıkılmış, Tarkan tt olmuş,hatta şarkıcıyım diye geçinen bazı isimler çirkefleşmiş(Demet Akalın)..Gerçi onlardan beklenen şeyler bunlar..Neyse kısaca;Tarkan ve diğerleri...

schumaer
18-05-11, 02:29
o diilde ciddi anlamda micheal jackson mtv 1995 ödül törenini uygulamışlar resmen :d mj de bir gecede en çok ödül alma rekorunu kırmıştı o gece ve tıpkı tarkan gibi tek kişilik bi sahne şovu hazırlamıştı ben tekim ikinciler el kaldırsın gibisinden :d tarkanda aynısını yaptı tüm rekorları altüst edip muhteşem bi sahne şovu hazırladı (ps:mj in 95 deki şovunu izledikten sonra tarkanın performansına vasat diyebilirsiniz ama :d ) herneyse tarkan tek kelimeyle mükemmeldi herşeyi sonuna kadar haketti,tebrikler tarkan iyiki varsın..

asltrkn
18-05-11, 02:39
ben tv de seyredemedim,anlattıklarınıza göre çok güzel bi gece olmuş,nette çok aradım ama bulamadım,izliyebileceğim bi link varmı ki acep?????
http://video.ntvmsnbc.com/17-kral-tarkan.html burdan izleyebilirsin

tarkan_mania
18-05-11, 10:33
Tarkan 1 numara olduğunu dün gece kanıtladı :) :10:bravo
Tarkan mutlu , biz mutlu.. :4:
gerisini en başta Serdar ve fanları ve tabiki diğer çekemeyenler düşünsün :28:

SESA
18-05-11, 13:18
Eski Tarkan yok diyenlere 17.05.2011 unutulmaz bir tarih olmuştur Gecenin sonunda sahneye çıkması salondaki süküneti bozdu yerini coşkuya bıraktı gerçekten fırtına gibi esti. Ödülleri kucaklayıp gitti söylenecek tek şey Helal olsun her zaman yanındayız Tarkan.

secil.06
18-05-11, 13:23
kaç kere daha izlenilir bilmiyorum o konuşması o heceyanı

nedjohnlansen
18-05-11, 15:09
direkt olarak tarkan üstüne kurulmuş bir geceydi, ben onu anladım. diğer sanatçılar bunu bilerek mi geldiler, bilmeyerek mi bilmem ama bilmeyerek geldilerse iyi dumur olmuşlardır. bilmiyorum diğer hayranlar çağırıldı mı ama tarkan hayranları büyük çoğunluktaydı zaten orada. sonra ece erken tarkan'ın sahneye çıkacağını twitter'dan söylemiş önceden, yani tarkan o anda sürpriz yapmadı, bilindiği gibi çıktı sahneye. zaten olayın birden tarkan konserine dönüşmesi, sahnede o arka planların falan hazır olması belli ediyor kendini. tarkan bir nevi ben tekim, yıllardır böyleyim, yıllar geçse de bu değişmeyecek. benden daha iyisini, en azından bana yaklaşabilen birini daha çıkaramadı bu ülke dedi dün gece.

ayşenur
18-05-11, 15:51
önce ödülleri almaya gelmediği için çok kızdım.ama süper bi numarayla ortalığı ayağa kaldırdı. çok güzeldi.çok beğendim.samsuna bekliyoruz.

orhan89
18-05-11, 18:48
Sanki butun gece Tarkan in hayaleti sanat dunyasinin uzerindeydi... Her zarf acildiginda saga sola bakiyodu insanlar acaba gelcekmi diye. Tarkan salonda yoktu ama yinede sanki hep oradaydi. Herkesin dilinde Tarkan vardi.
Sonunda sahneye ciktigindada zaten olay bitti. Muzigin tanrisi gökten inmis gibiydi. O an neler hissettim anlatam.
Tarkan la hic bu kadar gurur duymamistim. Durusuyla, sarkilariyla, konusmasiyla bir kez daha herkese ornek oldu.

TEVETOGLU
18-05-11, 19:06
Cekete takmış durumdayım.Üzerindeki galiba iskelet mi diyeyim kemik deseni mi öyle birşey galiba.Çok güzel düşünmüşler.Kutlarım.

secil.06
18-05-11, 20:56
Ceket muhteşem di ya sanırım biraz da rahatsız sık sık terini sildi kıyamam sana ben canım benim

futureboy
19-05-11, 13:39
Arkadaşlar ben fena halde bu Demet Akalın'a takmış durumdayım.Ömründe tek bir canlı konser vermiş midir acaba bu hatun?
Ne cüretle o törene gidip ödül bekleyebiliyor? Hangi yönüyle layık o ödüle? Bu sesle mi?

http://www.dailymotion.com/video/xduqpo_demet-akalyn-yn-o-muhteyem-yyrenc-s_fun

Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derlermiş.İşte bu ucubeler de gerçek müzik adamları ortalarda olmadığında sözüm ona şarkıcıyım diye ortalıkta gezinir.Suç onlar da değil,onlara bu ortamı yaratanlarda.Ama TARKRAL varken soytarılara söz hakkı düşmez.Tarkan ödülleri toplar,soytarılar bakar...O kadarrrrrrrr!!!

twilight
19-05-11, 14:06
Kesinlikle muhteşem bir geceydi...Demet Akalın gibi saçma sanatçılar(!)yine boş boğazlığını konuşturdu...
Tarkan yine Tarkanlığını gösterdi ve hiç bir cevap vermedi...Şarkıları hariç...Şarkıları kimine çiçek böcekti kimine göre ise şamar,tokat... :)