Orijinalini görmek için tıklayınız : Star Akademi
tarkan_mania
10-05-11, 10:11
Dün starda dizi izlerken reklam girdi , bianda Tarkan beliriverdi:1:
Tabi ben evde çığlık çığlığaa :D
ay noluyo ne bu fln derken meğer yarışma tanıtımıymış :))
Tanıtımı için Tarkan ve birkaç sanatçıyı daha kullanmışlar. İlk olarak Tarkanı tabi En uzun süre yine Tarkanı gösteriyorlar :)
işte o görüntüler => http://www.startv.com.tr/StarAkademi/star-akademi-122.html
Kaynak : Star TV
Birde Fanta Festivalinin tarihlerinin geçeceği reklamlar beliriverse aniden:17:
ay evet yaaa :D nerden geldiğimi şaştım bende :D küçük sırları izlerken dan diye tarkanı görünce karşımda bi noluyoruz oldum :D kalp ritimlerim değişti.meğer yeni yarışmaymışş :)) insan alıştırarak gösterir dan diye gösterilirmi :D
tarkan_mania
10-05-11, 11:49
ay evet yaaa :D nerden geldiğimi şaştım bende :D küçük sırları izlerken dan diye tarkanı görünce karşımda bi noluyoruz oldum :D kalp ritimlerim değişti.meğer yeni yarışmaymışş :)) insan alıştırarak gösterir dan diye gösterilirmi :D
evet evet bende ona bakıyodm işte:D
dan diye yapılırmı :D yüreğimize inecekk :D
'Onda star isigi var'
Tarkan da star isigi oldugunu tabiki biliyodum ama o kadar oldugunu bilmezdim. Hasselt de arka kapidan ciktiginda sanki etrafdaki butun isiklar söndu bi Tarkan vardi. Iste o anda "Aman Allah im dedim" :) Film sahnesi gibi biseydi :)
tarkanda ki isik cidden baska...konserde önlerde oturuyordum ve yakindan gördüm taarkani ama sankii normal bir insan degildi..sinemada film izlermisim gibi hayal gibiydii...iste bu star isigi..
fanta festivali nezaman olacakmis bende gitmek isterim, ama almanyadan türkiyeye herzaman gidemeyiz :(
tarkan_mania
10-05-11, 18:33
fanta festivali nezaman olacakmis bende gitmek isterim, ama almanyadan türkiyeye herzaman gidemeyiz :(
inşallah katılırsın :) tarihler aşağıda..
ama henüz hangi şehirde ne zaman belli değil..
15 Haziran Çarşamba, 20:00 - 31 Ağustos, 20:00
http://www.facebook.com/event.php?eid=205432852816910&ref=ts
İlk sırada hangi sanatçıyı çıkaracaklarını çok iyi biliyorlar. :))
thanx ama bu yaz daha dogrusu o tarihlerde tr olurmuyum belli degil. tabiki her konsere kosa kosa gitmek isterdim ama olmuyor maalesef. tekrar tskler
reklam araların da önce Tarkanın acımayacak klip görüntüleri cıkıyo sonra da tanıtım mı
tarkan_mania
12-05-11, 10:20
reklam araların da önce Tarkanın acımayacak klip görüntüleri cıkıyo sonra da tanıtım mı
ewt aynen öyle oluyo :)
Tarkan ve biraz Kenan Doğulu..
diğerlerinde maalesef bi ışık yok.
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.