Orijinalini görmek için tıklayınız : 6.mayıs bregenz konserı bulusma
Öncelikle Herkse selam
Persembe günü TARKAN konserideydik Münih de muhtesemdi ona okadar yakin olupda birkere sarilip resim cekinememek cok zoruma gitti :( Bregenzdeki konserinede gitmeyi dusunuyorum bir Bulusma münkünmü aceba yada tarkani daha yakindan görmek icin napabilirim xD
COKKK SEVIYORUMMMMMM HEMDE COKKKKK
TarkanColl
26-04-11, 15:12
Merhaba,
bu konuyla ilgili olarak facebook'dan Deniz Arslan ile irtibata geçebilirsin...
tsk cvp yazdiniz icin Deniz arslana yazdim cvp alamadim daha isnllh yazar illerleyen günlerde
ebru abla deniz arslana ulasdim bi yarisma vardi 10 kisi secilcekdi tarkan bulusmasi icin yarismaya katilmak istyenler bir video yapicakdi tarkan uzerine bende fazla anlamadim icin normal bir video yaptim tum bu sene gittim tarkan konserilernden bi karma yaptim nedense cok basit videolar secildi bizimki secilmedi saglik olsun keske bizim tarkancollfan bulusmasi olsaydi gecem gündüzüm tarkan oldu bi bulusamadim ona yanarim :( buyrun videomu izlemeden gecmeyin amatörce bi calisma elimizden bu geldi xD http://www.youtube.com/watch?v=sqauTEAWbHk
bu arada eski accountumuda buldum xD
hadi bakalım sıra sizler de bol şans ve iyi konserler : )
TSKLER secilde kazanamadim yani görüsmemicem hotelini bilseydim giderdim öne ama onuda bulamadim
Gidenlere iyi eğlenceler.
TSKLER secilde kazanamadim yani görüsmemicem hotelini bilseydim giderdim öne ama onuda bulamadim
şans sıkma canını bir sonra ki konsere inşallah diyelim = )
yok ya xD kac konsere gittim bi olmadi tanidik yok diye galiba ondan nese bidakine ebru abla insallah yardim eder
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.