Orijinalini görmek için tıklayınız : tarkanin surati ve ya vucudundan hangi seyini en cok beyenirsiniz?
eminim akla gelen ilk sey onun gozleri dir ama ben onun burnunu en cok beyeniyorum .bayiliyorum onun burnunahttp://i2.tinypic.com/1zpp7hv.jpg
Gülmesine hastayımm gözlerinin içi parlıyor güldümü..(konuyla pek ilgisi yok ama olsun)
wucudunda _omuzları çok ii dans ederken ii kullanıo onları _yüzündede gözler _forough
gozleri ve dudaklari
dudaklari cok guzel guldugu zaman cok guzel oluyor
gözleri we ağızı...özellikle gülerken çok güzel oluo....
ne diolar o bolgeye seks kusagimi :4:
hani gobeginin altinda cikinti var orasi bide gozunun altindaki o iiiizzzz:4:
gözü tabiki..bir de dudakları var...
ay canım, gülünce gözlerinin içi parlıyor, benim de içimin yağları eriyor :))
gözleri cok güzel ve gülümsemesi :)
vucutuna....o gozlerine....o gulusune....
kaş, göz manyak yaaa. kendini tarifle yaratsan o kadar yapamazsın kaş göz uyumunu
yüzündeki yara izi :36_1_15:
bana kalırsa tarkan tam bir seks idolü herşeyini beyeniyorum o yüzündeki yarası bile ona çok yakışıyor her tarafından karizma.yakışıklılık,güzellik akıyor
sinemtevetoglu
30-08-07, 23:00
bütününü...
sarıpapatya
31-08-07, 00:40
onun sevilmicek bi yerimi var acaba ama hadi bende bişeyler söyliim burnu dudakları ve yara izi o iz tarkanı daha seksı yapıo bana göre
eminim akla gelen ilk sey onun gozleri dir ama ben onun burnunu en cok beyeniyorum .bayiliyorum onun burnunahttp://i2.tinypic.com/1zpp7hv.jpg
katiliyorum ...bende BURNU!!
ayrica tabii ki gözleri ama SESI da cok güzel hem sarki söylerken hem de konusurken...cok sicak, bal gibi, yumusak.
ve KAS... aslinda gözleri o kadar güzel cünku kaslari o kadar ince ve siyah.
His eyelashes...(Türkcesi bilmem)
ELLERI...
Agiz, dudaklari da güzel...disleri hmmm onlar gercek degil deme?
Saclari uzatiyorsa onlar da güzel.
Inge
konu tehlikeli
eyelashes = kirpikler :20:
Edit: bu arada begendigim birde cenesi var, cene hatlari cok duzgun :9: (tam olarak turkcesi ne bilmiorum, ingilizce bilenler icin "jawline" dan bahsediorum:4:)
sey bu "burnu" fotograf Ebru cekmis bence...cunku bu fotograf Istanbul 'da 2005 yahoo tarkanclub ile bulustundan...bile orada bana bakiyor diye düsundum...ayni fotografi gördum...eminim ki ben de oradayim...ama "karede degilim" :)
gokhantevetoglu
31-08-07, 02:14
gozlerı tabıkıde
Gözleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:):):)
what is it people ???
what's wrong with tarkan's nose ??:9:
tarkankolik1972
31-08-07, 10:41
Ben Onun Herseyine Hastayimmm Yaaa ölüyorumm Onun Için Askim Benimmm Seviyorum Seniii Askimmmmmmmmmmmmmm
bende her yerini her halini sefiom ama en cok gözleri etkiliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gözleri tabiki bide dudakları super
megasterkan
30-10-07, 15:49
ben erkek olduğum için tarkanın hiç bir fiziki görünüşü beni etkilemez ben tarkanın şarkılarına aşığım ölürüm sana ölürüm hişt zilli:D
what is it people ???
what's wrong with tarkan's nose ??:9:
everyone is saying which organ is more beatiful on tarkan's body.which one do you like more.for instance, the friend starting this topic loves Tarkan's nose.
megasterkan
30-10-07, 16:11
hani türkçe yazsaydında bizde anlasaydıkyanii gence:d
Olya TnUnited
30-10-07, 17:44
Plastic surgery????:9: :6:
Mega Fanat
30-10-07, 20:28
Tabii ki önce her kesin aklına yeşil gözlei geliyor,sonra hani "BOUNCE" klibinin başlığında başını öyle başını sağa-sola oynatiyorya bak bayılıyorum ona ben,sonra gulmesini çok severim, yerişini, duruşunu ya onda her şeyi severim ben!Yani her şeyi süper!:20:
Önc o gözleri(nazar değmesin tabii :))) ) ,yüzü,gülüşü,duruşu,herşeyi kısaca :) (nazar değmesin amann)
Plastic surgery????:9: :6:
not plastic surgery.it is his own nose.What part of tarkan's body do you like more?This is our question.I think I am not good at eng. enough.
hani türkçe yazsaydında bizde anlasaydıkyanii gence:d
arkadaş tarkan ın burnuyla ilgili bir sorunu olduğunu sanmış da.ben de tarkan'da en çok sevdiği organı sormaya çalıştım ,tabi sorabildiysem:10:
megasterkan
31-10-07, 18:17
yaaa tamam tarkanın her hareketi çok sempatık zaten şarkılarındanda bu belli kıvrak kıvrak duygusal oluncada üstüne yok valla:D
tarkan_aski
31-10-07, 18:21
herseyi mükemmel dört dörtlük valla 90-60-90 :))) Hele o cimen gözlerii aahhhhh.....:10:
megasterkan
08-11-07, 15:23
90-60-90 vucut ölçüleritarihe karıştıkızım hee yeni ölçüleri soracak olursan haberim yokk:D tarkanın dansı çok hoşuma gidiyor nası beceriyo yaaa:D:D
tarkankoligim
09-11-07, 19:27
aslın da herseyiyle seviyorum ama surat ve vücut soruyosunuz gözler ve tipi ya bi de gülümsemesi
Pamela_beyazgul
09-11-07, 22:23
onun gozlerini,gulmesini, sesini, bornunu, vujudunu,dansini......
ya bilemiyorum hepsini seviyorum :)
kaşı gözü gülmesi herşeyiii süperr yaa tam uyumluuu :)
gokhantevetoglu
17-01-08, 22:01
gozunun altındakı yara ızı hehehehe:))))))
onu gülmesi, tarkan gülünce cok tatli oluyor ve o anda onu gözleri parliyor
ya her yeri güzel ama gözleri...........
bu gece klibindeki hali acayip hayran ediyor beni...
gözleri/kaslari bakislari inanilmaz.....
veee terlemis yüzü/parlatilmis ter gibisinden.....
gözleri,dudakları bide gülüşü :29: :29:
samurai_55
22-01-08, 22:29
KARMA göbeğinin altındaki çıkıntı derken???? :D:D.........en çok gözleri tabiki...
gözleri kaşları sakal tipi ve sol gözünün yanındaki yara izi
bendede olmasını isterdim
o gözler varya o gözler beni benden alıyor bitiriyor yav kurban olim gözlerine tarkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
T*A*R*K*A*N*C*I
29-01-08, 20:20
Ben dudaklarına we gözLerine hastaım hepinisin dediğii gibi gülünce çok hoş oluo tabii bende bi hoş oluorm oda ayrı bi konu =)))
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.