Orijinalini görmek için tıklayınız : Kral Tv Video Müzik Ödülleri
HakanÇelik
19-04-11, 21:01
Herkes oy versin lütfen. Tarkan birçok dalda aday...
http://www.kralmuzikodulleri.com/vote_categories.asp
badboyserkan
19-04-11, 21:22
Tarkanın aday oldugu kategoriler: en iyi album, en iyi sarki. en iyi erkek sanatci, en iyi sarki sozu,en iyi beste, en iyi klip, en iyi aranjor ve en iyi remix.
oylarimi kullandim..Tarkannn insallah haketigi ödülleri alir
cok katogoriede tarkan ismii var..ve bir kac katogoriede tarkan bir cok sarkiyla yer almakta..her tarkan sarkisina oy atin :)
bizim oyların gidiceği adres belli
En iyi düette neden Tarkan & Ümit Sayın düeti yok ki ? Çıkış tarihiyle alakalı birşey mi :s
badboyserkan
19-04-11, 22:00
http://img859.imageshack.us/img859/8982/kraltvodulgecesikategor.jpg (http://img859.imageshack.us/i/kraltvodulgecesikategor.jpg/)
gizem-akkaş
19-04-11, 22:09
verdim bende oylarımııı Tarkanım hakedio tabiki hepsini inşallahta öle olucak:)
Buzlukahve
19-04-11, 22:25
bütün oylarda tarkana verdim ama bütün bölümlerde 5 kişiye oy vermeniz gerekiyor ona göre tarkandan sonra beğendiklerinize veriniz lütfen eğer 5 kişiye tıklamazsanız tarkan a tek yaparsanız geçersiz sayılıyor yan, şart koşulmuz 5 kişiye oy vermek
Evet ben oy kullandım ve tarkandan sonra en kotulerı sectım ondan sonra
tarkan_mania
20-04-11, 10:20
Evet ben oy kullandım ve tarkandan sonra en kotulerı sectım ondan sonra
bende öyle yaptm :D:D
bu sene bi kaç dalda kesin ödül alacağını düşünüyormm : )
En iyi düette neden Tarkan & Ümit Sayın düeti yok ki ? Çıkış tarihiyle alakalı birşey mi :s
o düet 2011 yılına ait çünkü. bu ödüller 2010 yılında çıkanlar için :)
oylarımıda kullandım buarada :) çoğunu tarkan alır bence :)
tarkaseksüel
20-04-11, 13:14
ben tarkana oy verdıkten sonra diğer 4 kişiyi odule en uygun olmayan kişileri seçip oy veriyorum kı ıyı olanlar tarkana rakıp olmasın :D
tarkaseksüel
20-04-11, 13:15
ben tarkana oy verdıkten sonra diğer 4 kişiyi odule en uygun olmayan kişileri seçip oy veriyorum kı ıyı olanlar tarkana rakıp olmasın :D
anlaşılan herkes oyle yapmış :)
hem sahneye çıkıp hem ödüle boğulunca çokkkkk sevinicek tarkan yaaa:)))) o sevinince biz daha da sevinicez tabii:))) oy yağmuruna tutucaz tarkanımızı:))))ama son 7 günn.acele etmek lazım...
Bana da çoğunu Tarkan alır gibi geliyo.Törende de sahne almasını istiyoruz tabiki de:)En iyi şarkıyı seslendirsin mesela:)
Oylar Tarkan'aaa :D <3
Fakat bir sorum olacak, remix kategorisinde "Tarkan Adimi kalbine yaz" için dün Ozan çolakoglu yerine diger bir remix vardi ve Dj'nin ismi geçmiyordu dinleyen oldumu aceba ? çok güzel bir remix idi
sanırım bu aday olacak kişiler için yapılan oylama daha sonra ,adaylar belirlendikten sonra yani sms ve jüri oyları devreye girecek parmaklar daha çok çalışacak yani:)
ödüllü bir resmi olsun artık
Demet Akalın ve benzerlerinin 3-4 kategoride birden aday olduğu bu uyduruk ödül törenine Tarkanın katılmaması dileğiyle.
Arkadaşlar bende her email adresimle oy kullandım sınır yok çünki:)
denizmavisi
22-04-11, 01:53
oyumu verdim eminim aday olduğu tüm ödülleri her zamanki gibi alacaktır dilerim tören gecesi orda olur da yüzünü de görebiliriz
En az 6 adaylıkta yerini alıp,en az 3 ödül alması lazım arkadaşlar...Çünki albüm muhteşem ötesi... Klipler de öyle...
Zaten Tarkan'a muhteşem demeye gerek yok o kendisini biliyor... ;) Eee o zaman bu sene tüm ödüller onun hakkı...
Sadece Remixler de başkası alabilir ödülü...Ama diğer dallarda kaptırmamak lazım... :)
Aday olduğu bütün kategorilerde ödül alacağına eminim.
evet bütün ödüller Tarkanın olsa,zaten bizim bütün oylarımız Tarkana gidicek : ))
Bnde kullndm oyumu inş. btütn ödülleri Tarkan alıcak .
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.