PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Levent-Acımayacak

futureboy
02-04-11, 17:54
Acımayacak :=)))

http://soundcloud.com/futureboy_28/levent-ac-mayacak

futureboy
22-04-11, 22:53
Arkadaşlar 81 kişi tıklamış ama tek bir yorum yazan yok :(

devilscream
22-04-11, 23:27
İlk bölümdeki "Şansım varsa ben ona talibim" cok güzel olmus
Genel olarak beğendim ;)
Diğer parçalarınıda dinledim gayet başarılılar

futureboy
22-04-11, 23:42
İlk bölümdeki "Şansım varsa ben ona talibim" cok güzel olmus
Genel olarak beğendim ;)
Diğer parçalarınıda dinledim gayet başarılılar

Teşekkürler...2. bölümdeki 'şansım varsa ben ona talibim'de de mikrofonun ayarı kaçtı biraz :)

devilscream
23-04-11, 00:10
Teşekkürler...2. bölümdeki 'şansım varsa ben ona talibim'de de mikrofonun ayarı kaçtı biraz :)
Evet farkettim onu :) Birde pes kısımlarda detonelerin var ama yinede calismalarini cok beğendim;)

futureboy
23-04-11, 00:41
Eğitimsiz biri için bazı detoneleri biraz görmezden gelin :)

bounce
23-04-11, 03:25

o zaman eğiteceksin abi.. biraz kendine güven. sesin gayet iyi.

gence
23-04-11, 13:52
Ben de şu ilk şansım varsa bn ona talibim kısmını beğendim

TEVETOGLU
23-04-11, 22:06
Gayet başarılı.Yorumumu okuyan da beni müzik otoritesi sanır. :)

xurush'nine
23-04-11, 23:06
Bu sarkiyi azcik daha calisman gerekir sanirim.. :) Basarilarinin devamini diliyorum.

secil.06
23-04-11, 23:11
demekki beğenen pek olmamış

futureboy
24-04-11, 10:17
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.Hepinizin fikri önemli benim için.Her zaman daha iyisini yapmak için çalışıyorum,çalışacağım...

..BTT..
02-09-11, 16:17
Açmıyor yaa :/ :/

futureboy
02-09-11, 16:27
Açmıyor yaa :/ :/

Açılmaz çünkü kaldırmıştım.Birkaç yerde detone vardı ilerde yine seslendireceğim o zaman dinlersin :)

..BTT..
02-09-11, 16:32
Açılmaz çünkü kaldırmıştım.Birkaç yerde detone vardı ilerde yine seslendireceğim o zaman dinlersin :)

Tamam :) Çabuk seslendirsen :)) Güzel olucağından eminim ama çok merak ediyorumm :)

seyma_tt
02-09-11, 18:35
Ben senin her çalışmanı beğeniyordum :) Umarım buda güzeldir. Düzeltikkten sonra tekrar paylasırsın umarım:)

futureboy
02-09-11, 18:52
Çok teşekkür ederim.2 haftadır yaz gribiyle boğuşuyorum.Çok şükür atlattım ama sesim daha düzelmedi.Ajdar gibi çıkıyor sesim :)))
Düzelince ilk iş onu söylemek olacak.Siz böyle şeyler yazdıktan sonra ben emrinize amadeyim :))

trkn_sry
02-09-11, 20:02

eğitimlilerin çoğundan başarılısın.

futureboy
03-09-11, 00:45
eğitimlilerin çoğundan başarılısın.

Teknoloji müziğe de el attı maalesef ve birçok şarkıcının sesi stüdyoda mutasyona uğratılıyor.Auto-tune denen bir meret var mesela bütün detoneleri düzeltiyor.En çok Gülben Ergen,Demet Akalın gibi şarkıcılar kullanıyor bunu.Gerçek sesiyle efekt uygulanan ses arasında dağlar kadar fark var.

Ben evimde bu şarkıları söylerken biraz eko,biraz derinlik ve ekolayzırdan başka efekt uygulamıyorum.Şarkılarımın geri vokallerini yine kendim okuyorum.Nerdeyse saf halini dinliyorsunuz benim sesimin.

İşte bu yüzden sizden bu yorumları duymak çok güzel ve önemli.Çünkü sizin kulağınız yıllardır Tarkan yorumlarıyla dolu.Kusursuz bir yorum dinlediğiniz için sırıtan yerleri anında yakalarsınız.Ve güzel olmayan bir yorumu hemen anlarsınız.Bu sebeple sizin şarkılarımı beğenmeniz benim doğru yolda olduğumu gösteriyor.

Hepinize teşekkürler...